| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Woda za przednim fotelem... :( pomocy
marvin-86 - 2007-02-11, 09:28 Temat postu: Woda za przednim fotelem... :( pomocy Nie wime juz skad ona sie moze brac za przednim siedzeniem pasazera zbiera mi sie woda i to dosc w duzych ilosciah mam szyberdach ALE nie widze po podsufitce zadnych zaciekow niczego juz nie wime gdzie zukac spod auta tez oblukalem i tez nic nie widze czyzby uszczelka w drzwiach ale jak moglo sie dostac az tyle wody dla mnie to cos oprostu niewiarygodnego bo widzialem juz u kumpli nie wime wigoc czy cos a tu sie woda poprostu wlewa susze juz od 2 tygodni help bo juz nie wime co robic jakies pomysly skad to sie moze brac i tylko w tym jednym miejscu mam wode
pawelbach - 2007-02-11, 09:31
tam jest taka durza zaslepka powinna byc uszczelniona jakims sylikonem sprawdz to powinno byc dosc spore u mnie to ciekło POZDRO
marvin-86 - 2007-02-11, 09:35
zerwalem wykladzine w sensie odchylilem i jest tyllko mata wygluszajaca to cieknie ewidentnie z miejsca gdzie znajduje sie fotel o ktorej zaslepce mowisz bo enikojarze gdzie ona jest ?
BADYL - 2007-02-11, 09:42
| marvin-86 napisa³/a: | | zerwalem wykladzine w sensie odchylilem i jest tyllko mata wygluszajaca to cieknie ewidentnie z miejsca gdzie znajduje sie fotel o ktorej zaslepce mowisz bo enikojarze gdzie ona jest ? |
Moze przegniły ci mocowania foteli i tamtedy sie dostaje??
Albo słupkiem gdzie glosnik jest lewy od kierowcy.
pawelbach - 2007-02-11, 09:54
ja bym stawiał na mocowania foteli z tyłu sa sruby na wylot a ta jakby zaślepka jest z tyłu pod wykładzina musisz ja zauwarzyc ma ok 20 cm srednicy ja z jednej strony miałem uszczelniona a z drugiej nie i to od pasarzera
Serfers - 2007-02-11, 11:21
A moze cieknie gdzies przez uszczelke szyby z tylu
Gasper - 2007-02-11, 11:25
Podnieś jeszcze wykładzinę bagażnika i zobacz czy tam nie ma wody. U mnie w e30 kiedyś woda do środka ciekła przez bagażnik 8)
marvin-86 - 2007-02-11, 11:33
znalazlem przyczyne udalem sie do mojego przyjaciela po rade (maniak bmw) i stwierdzil zs leci tylnia ramka od tylnej bocznej szyby od strony asazera i mial racje zdemontowalem ramke i jakis poprzedni wlasciciel juz tam podklejal tasma dwustronna jak zasilikonuje i bedzie dobrzeto dam znac yoo tylko teraz z woda nic z robiuc w aucie nie moge bo mi zamarzla hehehehehe
Ghost - 2007-06-22, 19:33
Panowie odsmażam temat bo dzis z mojej baby z podlogi spuscilem wiadro wody podloga sucha wszytko w jak najlepszym pozadku...zahamowalem,a tu cos chlupnelo kleknolem i wyrwalem korek z podlogi z prawej strony pod tylnym siedzeniem korek obok podstawki gumowej na podnosnik i zaczelo sobie plynac moze ktos mial taki przypadek i podpowie ktoredy splywa woda???
A woz to e-36
pozdrawiam
|
|