| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Wczoraj w Wawie :D:D:D
BADYL - 2007-02-15, 10:14 Temat postu: Wczoraj w Wawie :D:D:D
Nie zdarzyłem i reszty nie widac.
Łukasz - 2007-02-15, 10:18
ładne to czerwone SUbaru impreza, ale moim zdaniem to nic specjalnego, ot zwykły boxer
BADYL - 2007-02-15, 10:21
| Łukasz napisa/a: | ładne to czerwone SUbaru impreza, ale moim zdaniem to nic specjalnego, ot zwykły boxer |
No sory jeszcze nie opanowałem aparatu w telefonie
Prezes_ - 2007-02-15, 11:57
też go widziałem.... dwa dni temu.... lansowali się na grójeckiej...
GRABS_E34 - 2007-02-15, 16:15
Fajny Hummerek, szkoda że przodu nie widać
ogolny - 2007-02-15, 18:08
Fajny to mało powiedziane,kuzynka takim jechała do ślubu(w stanach),mieści 16 osób i jest ful wypas. 8)
MrKrYH_e34 - 2007-02-15, 18:34
jak jechalem do szkoly w weekend to widzialem wlasnie takie cos jak smykalo z poznania na A2 w strone .. nawet nie wiem gdzie A2 prowadzi heheh ... widzialme gdzies na wysokosci Konina .. nie moglem sie napatrzec takie to piekne
Łukasz - 2007-02-16, 09:10
kupa na maxa
Vindevil - 2007-02-16, 10:56
| Łukasz napisa/a: | kupa na maxa |
ouuuujeeeee
Gasper - 2007-02-16, 11:10
Ogólnie rzecz biorąc limuzyna to nonsens. Kupę siana ktoś wydaje, zeby wozic powietrze... ale cel jest zawsze osiągnięty - chyba każdy wlepia wzrok w taki pojazd. Laski na to lecą bardziej niż na nowe beemki
A teraz ciekawostka: Bodajże od przyszłego roku przepisem będzie podróżowanie limuzyną siedząc wyłącznie przodem do kierunku jazdy. Czyli wszystkie sofy i tapczany odpadną i albo zostanie tylko tylna kanapa albo będzie to przypominać autobus z rzędami siedzeń
Niel lubię limuzyn, przerost formy nad treścią w amerykańskim stylu W życiu nie chciałbym takim czymś jechać do ślubu.... bleeh
BADYL - 2007-02-16, 11:27
| Gasper napisa/a: | Ogólnie rzecz biorąc limuzyna to nonsens. Kupę siana ktoś wydaje, zeby wozic powietrze... ale cel jest zawsze osiągnięty - chyba każdy wlepia wzrok w taki pojazd. Laski na to lecą bardziej niż na nowe beemki
A teraz ciekawostka: Bodajże od przyszłego roku przepisem będzie podróżowanie limuzyną siedząc wyłącznie przodem do kierunku jazdy. Czyli wszystkie sofy i tapczany odpadną i albo zostanie tylko tylna kanapa albo będzie to przypominać autobus z rzędami siedzeń
Niel lubię limuzyn, przerost formy nad treścią w amerykańskim stylu W życiu nie chciałbym takim czymś jechać do ślubu.... bleeh |
Obok moje roboty postawili nowy budeynek ZAGIEL sie nazywa i jest w nim przejazd na druga strone budynku - w tej bramie jak kto woli zakaz parkowania pod kara holowania auta.
Obok tego budynku stoi wielka biała limuzyna - podczas ostatnich wichur koles postawil ta limuzyne własnie w tej bramie - rano miał zasrana niespodzianke na całym aucie,szybe ktos mu raz wybił,stoi takie długi niewaidomo co,cały dach w skórze białej.
adamm - 2007-02-16, 23:20
cuś takiego widziałem w ilości 2 szt. w Irlandii.
Robi wrażenie
emaloo - 2007-02-17, 12:06
Ciekawe jak się prowadzi
center - 2007-02-17, 13:54
| emaloo napisa/a: | Ciekawe jak się prowadzi |
"...prowadzi sie dobrze to nie dziw** i nawet nie wiesz jak jest szybka..."
Yakuzatti - 2007-02-18, 20:56
Kupa na maxa
Ale i tak jest zajeb*ste
emaloo - 2007-02-18, 22:29
| center napisa/a: | | emaloo napisa/a: | Ciekawe jak się prowadzi |
"...prowadzi sie dobrze to nie dziw** i nawet nie wiesz jak jest szybka..." |