BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Wczoraj w Wawie :D:D:D

BADYL - 2007-02-15, 10:14
Temat postu: Wczoraj w Wawie :D:D:D

Nie zdarzyłem i reszty nie widac.

Łukasz - 2007-02-15, 10:18

ładne to czerwone SUbaru impreza, ale moim zdaniem to nic specjalnego, ot zwykły boxer :mg: :lol:
BADYL - 2007-02-15, 10:21

Łukasz napisa/a:
ładne to czerwone SUbaru impreza, ale moim zdaniem to nic specjalnego, ot zwykły boxer :mg: :lol:

No sory jeszcze nie opanowałem aparatu w telefonie :jupi: :jupi: :jupi:

Prezes_ - 2007-02-15, 11:57

też go widziałem.... dwa dni temu.... lansowali się na grójeckiej... :brawo: :lol:
GRABS_E34 - 2007-02-15, 16:15

Fajny Hummerek, szkoda że przodu nie widać :P
ogolny - 2007-02-15, 18:08

:spoko: Fajny to mało powiedziane,kuzynka takim jechała do ślubu(w stanach),mieści 16 osób i jest ful wypas. 8)
MrKrYH_e34 - 2007-02-15, 18:34

jak jechalem do szkoly w weekend to widzialem wlasnie takie cos jak smykalo z poznania na A2 w strone .. nawet nie wiem gdzie A2 prowadzi heheh ... widzialme gdzies na wysokosci Konina .. nie moglem sie napatrzec takie to piekne :mg:
Łukasz - 2007-02-16, 09:10

kupa na maxa :tak:
Vindevil - 2007-02-16, 10:56

Łukasz napisa/a:
kupa na maxa :tak:

ouuuujeeeee

Gasper - 2007-02-16, 11:10

Ogólnie rzecz biorąc limuzyna to nonsens. Kupę siana ktoś wydaje, zeby wozic powietrze... ale cel jest zawsze osiągnięty - chyba każdy wlepia wzrok w taki pojazd. Laski na to lecą bardziej niż na nowe beemki :P

A teraz ciekawostka: Bodajże od przyszłego roku przepisem będzie podróżowanie limuzyną siedząc wyłącznie przodem do kierunku jazdy. Czyli wszystkie sofy i tapczany odpadną i albo zostanie tylko tylna kanapa albo będzie to przypominać autobus z rzędami siedzeń :lol:

Niel lubię limuzyn, przerost formy nad treścią w amerykańskim stylu :] W życiu nie chciałbym takim czymś jechać do ślubu.... bleeh

BADYL - 2007-02-16, 11:27

Gasper napisa/a:
Ogólnie rzecz biorąc limuzyna to nonsens. Kupę siana ktoś wydaje, zeby wozic powietrze... ale cel jest zawsze osiągnięty - chyba każdy wlepia wzrok w taki pojazd. Laski na to lecą bardziej niż na nowe beemki :P

A teraz ciekawostka: Bodajże od przyszłego roku przepisem będzie podróżowanie limuzyną siedząc wyłącznie przodem do kierunku jazdy. Czyli wszystkie sofy i tapczany odpadną i albo zostanie tylko tylna kanapa albo będzie to przypominać autobus z rzędami siedzeń :lol:

Niel lubię limuzyn, przerost formy nad treścią w amerykańskim stylu :] W życiu nie chciałbym takim czymś jechać do ślubu.... bleeh

Obok moje roboty postawili nowy budeynek ZAGIEL sie nazywa i jest w nim przejazd na druga strone budynku - w tej bramie jak kto woli zakaz parkowania pod kara holowania auta.

Obok tego budynku stoi wielka biała limuzyna - podczas ostatnich wichur koles postawil ta limuzyne własnie w tej bramie - rano miał zasrana niespodzianke na całym aucie,szybe ktos mu raz wybił,stoi takie długi niewaidomo co,cały dach w skórze białej.

adamm - 2007-02-16, 23:20

cuś takiego widziałem w ilości 2 szt. w Irlandii.

Robi wrażenie :shock:

emaloo - 2007-02-17, 12:06

Ciekawe jak się prowadzi :lol:
center - 2007-02-17, 13:54

emaloo napisa/a:
Ciekawe jak się prowadzi :lol:

"...prowadzi sie dobrze to nie dziw** i nawet nie wiesz jak jest szybka..." :D

Yakuzatti - 2007-02-18, 20:56

Kupa na maxa :mg:

Ale i tak jest zajeb*ste

emaloo - 2007-02-18, 22:29

center napisa/a: