| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - PROÅšBA...!
BIZON - 2007-02-15, 19:49 Temat postu: PROÅšBA...! czy ktoÅ› zna tÄ… betkÄ™...?!
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1648245
proszę o info...poważne...
Drucha - 2007-02-15, 19:52
Byla juz kiedys przez kogos pokazywana w dziale licytacji bodajrze.
Nic wiecej niestety nie wiem na jej temat, moze sie ktos wypowie..
Gasper - 2007-02-15, 19:52
Już ją gdzieś na allegro widziałem, dobry rok temu. Cena jest śmieszna jak za takie auto. Komuś zależy na sprzedaży
BIZON - 2007-02-15, 19:57
| Gasper napisa³/a: | | Cena jest Å›mieszna jak za takie auto. KomuÅ› zależy na sprzedaży |
nooo właśnie... dlatego pytam
duchPW - 2007-02-15, 21:48
niby wsztstko fajnie, ale alpina z gazem
od ostatniego czasu zena znacznie spadła (w listopadzie zeszłego roku kosztowała ponad 30 tys) nie dam sobie głowy uciąć, ale przebieg chyba też nieco zmalał .... może dużo jeżdżona na wstecznym ... ale tu oczywiście mogę się mylić ... jednak do auta mało jeżdżonego nie zakłada się gazu
można pojechac na hamownie i sprawdzić czy moc jest taka, jak zadeklarowana, to będziesz miał obraz stanu silnika
myślę, że jak szukasz touringa w takiej cenie, to warto obejrzeć - czasem po prostu ciężko sprzedać takie auto, bo wymaga konkretnego kupca, a jeśli ma dobrą instalację, to tyle musiałbyś zapłacić za dobrze utrzymane 328iT z tego roku z kosztem zagazowania sekwencją
Kujon - 2007-02-15, 21:57
ja delikatnie śledze kariere ogłoszeniową tej "alpiny" , swoje podboje zaczynała od 35 tyś 1,5 roku temu
BIZON - 2007-02-15, 22:28
| Kujon napisa³/a: | | ja delikatnie Å›ledze kariere ogÅ‚oszeniowÄ… tej "alpiny" , swoje podboje zaczynaÅ‚a od 35 tyÅ› 1,5 roku temu |
...
faktycznie gaz w takim autku trochÄ™ nie na miejscu... , ale to ALPINA...
czekam na więcej opinii... i nie ukrywam, konkretów
|
|