BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - [E30] Lampy przód.

Tymon - 2007-02-18, 07:34
Temat postu: [E30] Lampy przód.
Witam.
Czy da się zdemontować lampy z ramki i bez problemu mozna przełożyć je do nowej :?:

Znajomy ma w jakiś śmieszny sposób "pospawany plastyk" do regulacji lampy i ma problem z regulacją no i drgają.
Ktoś już z was przekładał :?:

Pozdrawiam
Tymek

nokerman - 2007-02-18, 10:51

taj da siÄ™, ta ramka jest od lamp z soczewkÄ…
podczas zemontazu starych musisz uwazać na palstiki przy srubach regulujących, łatwo je połamać przy starych lampach,
najlepiej jakbyś zainwestował wogóle w nowe śruby regulacji swiateł

powodzenia

BIZON - 2007-02-18, 11:43

nokerman napisa³/a:
podczas zemontazu starych musisz uwazać na palstiki przy srubach regulujących, łatwo je połamać przy starych lampach,
najlepiej jakbyś zainwestował wogóle w nowe śruby regulacji swiateł

oryginalne plastiki i śruby są tanie. sam kupowałem. zresztą jak się dowiedziałem, to przy każdym wyjmowaniu lamp te elementy się wymienia.

DUNLOP - 2007-02-18, 12:31

To napisz gdzie je kupowałeś daj namiar, bo u mnie w sklepach chcą 17,50 zł za ten jeden wciskany w lampę( sam plastik, bez śruby regulacyjnej)
kuzyn - 2007-02-18, 12:48

w BMW inchcape motors w Warszawie na Wrocławskiej
płaciłem 3,36 pln za szt. Mówię o tych plastikach.

Tymon - 2007-02-18, 14:04

Panowie dzięki, przekaże, że się da itp :)
BIZON - 2007-02-18, 14:20

DUNLOP napisa³/a:
To napisz gdzie je kupowałeś daj namiar, bo u mnie w sklepach chcą 17,50 zł za ten jeden wciskany w lampę( sam plastik, bez śruby regulacyjnej)

łooo matko...! :wow: co, one ze złota czy cooo :?
ja w zielonej górze u Fijałkowskiego bmw. też coś koło 3, 4 zeta za plastiki...
ale można też zamienniki. są jeszcze tańsze :wink:

Kimbek - 2007-02-21, 16:19

Narzucają sobie cene ja kupiłem też po 3,5 chyba okazały sie troche inne, nie chciał zwrotu, ale mówi żeby nie bym był stratny to mi te odpowiednie po złociszu sprzeda.