| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - [E36] Problem z zasuwaniem i otwieraniem szyby ,drzwi przód
dioob - 2007-02-18, 16:32 Temat postu: [E36] Problem z zasuwaniem i otwieraniem szyby ,drzwi przód a mianowicie jak odsuwam szybe to szyba sie zapada ,od strony lusterka idzie szybciej w dół i bardzo sie krzywi, gdy chce zasunąc szybe ma ona problem z wejsciem w uszczelki,wypada trzeba ją nakierowywać ręcznie,co to może być, na co sie szykowac , w przyszłym tygodniu i tak musze rozebrac całą tapicerke ale przynajmniej chciałbym wiedziec co tam mogło sie zepsuć.pozdro
Gasper - 2007-02-18, 17:32
http://allegro.pl/item166...yby_boczne.html
U mnie to poszło i miałem takie objawy jak u Ciebie. Wymieniłem i gra
-bodziu- - 2007-02-18, 21:21
dokładnie jak kolega napisał kup wymień i wszystko będzie ok
jaqub - 2007-02-18, 23:15
ja bym Ci tez po wymianie slizgow radzil nie oszczedzac smaru i te aluminiowe prowadniczki dobrze wysmarowac...
dioob - 2007-02-19, 15:01
Oka dzieki koledzy w sobote sie za to zabieram, pozdrowki,
MrKrYH_e34 - 2007-02-20, 18:58
Moze ja sie podepne pod ten temat ..
Mam problem z przyciskiem ktorym sie szyby otwiera lub zamyka ...
Mainowicie gdy zamykam szybki to sie szyba zatrzymuje .. czyli aby zamknac szybe musze kliknac na przycisk kilkanascie razy .. czy to wina tego przycisku ? pozdro
SOER - 2007-02-20, 20:17
| MrKrYH_e34 napisa³/a: | aby zamknac szybe musze kliknac na przycisk kilkanascie razy .. czy to wina tego przycisku ? pozdro |
Skąd ja to znam i masz tak pewnie tylko od strony kierowcy ? to kwestia pewnie czasu nic nie jest wieczne i ten wł/wył ma dość.
jaqub - 2007-02-20, 22:00
| SOER napisa³/a: | | MrKrYH_e34 napisa³/a: | aby zamknac szybe musze kliknac na przycisk kilkanascie razy .. czy to wina tego przycisku ? pozdro |
Skąd ja to znam i masz tak pewnie tylko od strony kierowcy ? to kwestia pewnie czasu nic nie jest wieczne i ten wł/wył ma dość. |
rozbierz przycisk i zobacz bo moze wystarczy tylko dogiecie lub przeczyszczenie blaszek...
MrKrYH_e34 - 2007-02-21, 22:01
blaszki czyscilem chyba padly te słicze ktore tam sa w srodku ... musze kupic gdzies cale te przyciski .. pozdro
|
|