| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - zamienniki czujnikow do klockow hamulcowych e36
jaqub - 2007-02-27, 15:02 Temat postu: zamienniki czujnikow do klockow hamulcowych e36 kupilem zamienniki z tomexa...
cena ok 17pln/szt
maja 160mm dlugosci
inna wtyczka (jeden bolec i jedna dziurka)
czy da sie uciac stary czujnik (tuz przy klocku) i dolutowac (kabelki) od samej glowki nowego (zamiennika)...
jak to jest?
korzuch - 2007-02-27, 15:19
yo!
zrób fotki tego czujnika??dla ABS kupiłes? chodzi mi o wtyczke
pozdrawiam
jaqub - 2007-02-27, 15:20
| korzuch napisa³/a: | yo!
zrób fotki tego czujnika??dla ABS kupiłes? chodzi mi o wtyczke
pozdrawiam |
nie to nie abs tylko klockow hamulcowych a dokladniej ich zuzycia
korzuch - 2007-02-27, 15:21
yo!
no porypało mi sie sorka ale bardzo chętnie bym oblukał wtyk albo jak kto woli BOLEC
jaqub - 2007-02-27, 15:27
hehehe
spox wieczorkiem jakies fotki wrzuce
daniello - 2007-02-27, 16:07
a propo tych czujnikow w e-30 to zmienilem klocki z czujnikami a dalej sie pala na czeku co jest nie mam juz sily probowalem na krotko i tez sie pali moze nie ma masy czy ktos cos wie na ten temat jak to obejsc
jackx - 2007-02-27, 16:33
| daniello napisa³/a: | | a propo tych czujnikow w e-30 to zmienilem klocki z czujnikami a dalej sie pala na czeku co jest nie mam juz sily probowalem na krotko i tez sie pali moze nie ma masy czy ktos cos wie na ten temat jak to obejsc |
tylne klocki tez maja czujnik, jak są zuzyte to sie bedzie palic kontrolka, a jak nie tył to sprawdż poziom płynu w zbiorniczku
jaqub - 2007-02-27, 18:35
czy te czujniki wygladaja tak jak w e30? (tzn czy dlugosc jest taka sama 160mm; i czy wtyk jest taki jak w e30)?
foteczki:
daniello - 2007-02-28, 13:32
znowu wam troche zamole na ten temat sorki za to dolalem plynu spiolem czujnik na krotko i dalej mi sie pala klocki co jest zwarcie brak masy bo ta kontrolka bardzo mnie denerwuje a stylu mam bebny wiec czujnika nie ma pozdro help
jackx - 2007-02-28, 15:46
| daniello napisa³/a: | | znowu wam troche zamole na ten temat sorki za to dolalem plynu spiolem czujnik na krotko i dalej mi sie pala klocki co jest zwarcie brak masy bo ta kontrolka bardzo mnie denerwuje a stylu mam bebny wiec czujnika nie ma pozdro help |
posprawdzaj przewody przy kolumnie , tam najczęściej sie urywaja bądz przecinaja.
no musisz spradzic wszystko na piechote czy są przejścia ele (najlepiej miernik w łapke i po kolei wszystkie kabelki ).
Najprawdopodobniej brak masy
jaqub - 2007-02-28, 21:45
caly misterny plan.... a zreszta.... te czujniki mimo ze pasuja w klocek to lepiej sobie darowac kupilem po 37pln takie jak orginaly... a te jutro jade reklamowac tzn. chciec kase za nie bo koles mowil ze maja pasowac a nie bata...
tylko niech mnie ktos oswieci do czego te czujniki e30? e34?
|
|