BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Kalendarz e30 2008

marekfl - 2007-03-01, 20:02
Temat postu: Kalendarz e30 2008
Siemka

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad następna edycjia kalendarza e30 na przyszły rok. Tak czy inaczej chciał bym żeby był lepszy, mam już doświadczenie co i jak robic a czego nie. Tak czy inaczej mam dwie koncepcje:

Pierwsza:
Kalendarz bedzie napewno droższy ale zrobie wszystko gdzieś u siebie w CK napoczątku wydrukuje jeden egzemlplarz, poprosze kilka osób o obejrzenie go i wyrażenie opinji. Nie bedzie niespodzianek tak jak w tym roku. No i bedzie napewno wiekszy myśłe o formacie A3 i jak najlepszej jakości tak że nie obiecuje że kalendarz bedzie kosztował ok 30 zł bo bedzie napewno droższy.

Druga:
Dotychczas koncepcje kalendarza wygladaja tak samo, tzn auta osób które zostały wedle takich czy innych kryteriów wybrane a każdy miesiąc. Ja mam inna jeśli okaże sie że nie ma wystarzcająco aut żeby zrobić choćby 6 stronicowy kalendarz w dużym formacie.

To proponował bym wersje kalendarza pod tytułem "www.beemka-klub.pl presents" (zastrzegam to sobie) gdzie będą fotki ze spotów, grupowe zdjecia aut klubowiczów, fajne ujęcia ale wszystko z imprez BK.

Co myślicie ziomki :-D

BM 6 - 2007-03-04, 12:21

Myślę, że pomysły masz dobre, tylko chodzi o to, aby projekt przygotować dużo wcześniej tak, żeby kalendarze były gotowe już w grudniu, to będzie więcej osób chętnych na zakup.
Zbieraj materiały , szukaj wydawcy i targuj cenę a projekty przedstaw nam w pażdzierniuku lub najpóżniej w listopadzie. Ja jestem chętna na ładny kalendarz, bo jeśli miałyby być takie, jak obecne, to dziękuję nie reflektuję.
Pozdrowienia i całuski - M.

Yakuzatti - 2007-03-04, 20:53

Ja sie pisze na pomoc w strefie graficznej.
casus maximus - 2007-03-04, 21:01

znowu E30? moze lepiej dolozyc inne modele.
marvin-86 - 2007-03-04, 21:08

Auta ze spotow :) dobra mysl pochwalam :) wkoncu tu z forum ile jest tych ladnych fajnych zdjec, poczawszy od 1 planu 2 i glebie zdjecia ;) ja osobiscie mam 2 lewe rece i zdjec nie potrafie robic :) nawet lustrzanka za 4 tysiace bo i taka mialem w rekach :mg: ale wydaje mi sie ze zdjecia z zaskoczenia sa najlepsze ;)