| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - prośba do Krakusów
Qba - 2007-03-11, 12:03 Temat postu: prośba do Krakusów witam mam ogromną prośbę, jest autko do sprzedania
http://moto.allegro.pl/it...rysk_gazu_.html
i kolega jest mocno zainteresowany, czy mógłby ktoś z Krakowa obejrzeć auto, bede bardo wdzięczny pozdrawiam, a może ktoś zna to autko ?
frantic - 2007-03-11, 22:07
jak mi się jutro uda spotkać z tym gościem to mogę ja dla ciebie obejrzeć, specem od e30 nie jestem ale jeśli będzie coś ewidentnie uwalone to może sie poznam.
Qba - 2007-03-12, 08:24
Wpozadku dzieki liczą sie checi, zobacz jak blacha i czy równo silnik pracuje przejedz sie i oceń zawieszenie z tego co gość opisuje to autko powinno być w bdb stanie kasa nie mała jak na e 30 wiec nic na pierwszy rzut oka nie powinno niepokoić.
Dzieki
frantic - 2007-03-12, 11:22
dzwoniłem właśnie do gościa a on mówi że za godzinę ma ktoś oglądać właśnie ze Szczecina, to ty czy po prostu taki zbieg okoliczności? nr do mnie 501-023-102, jak chcesz to zadzwoń i powiesz mi dokładnie na co patrzeć krok po kroku gdy już będę przy tej beemce.
Qba - 2007-03-12, 13:17
he he no właśnie nie było mnie pod telefonem jakiś czas i dowiedziałem sie ze koleka juz do Krakowa dojezdza w kazdym razie beemka juz sprzedana i jedzie do szczecina
frantic bardzo Ci dziekuje za checi jesli bede sie mogł odwdzieczyć wal smiało
frantic - 2007-03-12, 16:52
ja miałem ochotę ubić gościa który sprzedawał po tym jak nie odbierał w ogóle telefonu (ok 15 nieodebranych mu zostawiłem) a mi rośnie wtedy ciśnienie, zważywszy że sam kazał dzwonić między 12-13 ale najważniejsze że auto kupione i wyprawa nie poszła na marne
|
|