| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - e36: 328 vs. m3 -koszty utrzymania
snooze - 2007-03-17, 16:13 Temat postu: e36: 328 vs. m3 -koszty utrzymania Witam
Ostatni przybylo mi troche niespodziewanie gotowki, a jak widomo apetyt rosnie w miare jedzenia, przedtem zastanawialem sie czy 325 czy 328, to teraz mysle 328 czy m3.
Roznica w cenie oczywiscie jest, ale nie oto chcialem zapytac.
Chodzi mi o koszty utrzymania, nie tylko beznyna, ale przeglady, czesci, filtry, klocki, oleje itd.
tj ogolnie cale koszty utrzymania samochodu.
jest duza róznica miedzy 328 i m3 ?
Mlody - 2007-03-17, 16:21
Jesli chodzi o koszty utrzymania to luknij tu
http://www.mpwr.pl/forum/...der=asc&start=0
casus maximus - 2007-03-17, 16:29
poczytalem to i musze powiedziec ze koszta sa kolosalne. brrrrr....
Yakuzatti - 2007-03-17, 16:31
ja tez to poczytalem i jak sie nie zarabia min 3.000 to nie ma co sie pakowac, bo nie zarabiasz tylko na auto a na zycie + auto.
Ostry - 2007-03-17, 16:36
Ktos kiedys powiedzial madre slowa...
" Jezeli pytasz o cene to znaczy ze Cie nie stac."
Dotyczy to wszystkiego...nie tylko samochodow...
snooze - 2007-03-17, 17:07
nie pytam o cene zakupu, ale o utrzymanie
tak wogole to mam ok 40 k i dlatego sie zastanawiam,
ale po tym co mowicei chyba zostane przy 328
casus maximus - 2007-03-17, 17:11
| Ostry napisa³/a: | Ktos kiedys powiedzial madre slowa...
Dotyczy to wszystkiego...nie tylko samochodow... |
hehehe...dobre...
fajny sprzet M3 ale to musi byc naprawde ktos kto ma kasiury duzo. oczywiscie nikt nie mowi ze nie masz. ale jesli kupic takie autko i wbic zeby w sciane to lepiej sobie odpuscic.
duchPW - 2007-03-17, 17:12
| Ostry napisa³/a: | Ktos kiedys powiedzial madre slowa...
Dotyczy to wszystkiego...nie tylko samochodow... |
qupa prawda - to akurat dotyczyło rols royców, a nie samochodów w ogóle ... i nie tyle mądre słowa, co hasło reklamowe tej marki - a tak, żeby podkreślić, że to auto wyłącznie dla bardzo bogatych
z m3 jest jakby nieco inaczej ... chyba, że się kupi złoma - wówczas faktycznie mnoże być krucho
[ Dodano: 2007-03-17, 17:16 ]
jest gość , który chce sprzedać swoje m3 3,0 - jak dobrze zagadasz, to dobrze kupisz, a z tego co czytałem, to autko jest w dobrym stanie ... i ma kapitalny kolor
Pawel-e30 - 2007-03-17, 18:41
pioter mówisz o mario??
jak nie to dawaj namiary
Yakuzatti - 2007-03-17, 20:41
Mario juz swoja sprzedaje ponad pol roku...u nas tez zamiescil swoje ogloszenie.
duchPW - 2007-03-17, 20:45
| Pawel-e30 napisa³/a: | pioter mówisz o mario??
jak nie to dawaj namiary |
właśnie o nim - podałem link do tematu założonego przez Mario
fakt, że dość długo sprzedaje to swoje M3, ale z drugiej strony czasy na 1/4 mili nie biorą się z niczego - sam nie wiem co o tym aucie sądzić - na pewno ciężko jest sprzedać taki samochód, bo za tę cenę można sobie kupić nową dacie logan
kamil.k - 2007-03-17, 21:26
| Yakuzatti napisa³/a: | | Mario juz swoja sprzedaje ponad pol roku...u nas tez zamiescil swoje ogloszenie. |
chciałes chyba napisac półtora albo dwa i pół roku i d tamtego czasu Mario ma w podpisie ten sam stan licznika
sam jestem ciekawy czemu jeszcze nie sprzedał
Kujon - 2007-03-17, 23:26
| kamil.k napisa³/a: | | Yakuzatti napisa³/a: | | Mario juz swoja sprzedaje ponad pol roku...u nas tez zamiescil swoje ogloszenie. |
chciałes chyba napisac półtora albo dwa i pół roku i d tamtego czasu Mario ma w podpisie ten sam stan licznika
sam jestem ciekawy czemu jeszcze nie sprzedał |
2,5 roku temu pamiętam nie mógł sprzedać bo wszyscy gadali że za drogo a wołał ok 55 PLN teraz znów za tania hehehehe ludzią to nie dogodzi, auto widziałem nie raz na żywo , czasy fane wykręca, ludzie może dlatego sie boją tego auta że co jakieś wyścigi to Mario startował :0
|
|