| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - m43 na gazie dławi się
dzikaszek - 2007-03-22, 19:51 Temat postu: m43 na gazie dławi się mam pytanie co zrobić gdyż moja betka z motorkiem m43 b16 dławi się niemiłosiernie podczas ruszania na gazie. Ma to tylko miejsce podczas ruszania i na gazie. Trzeba ruszać prawie z 3000 obrotów żeby normalnie poszła. Mam gaz taki na silniczku krokowym zamiast śruby na przewodzie.
mariusz szkocja - 2007-03-24, 12:37
siemka
ja mam jedna rade wyrzyucic gaz z auta
lepszej nie ma
pozdro
po co "kastrowac" silnik
Jakub316 - 2007-03-28, 18:53
Takie rady to możesz sobie w d... wsadzić. Lepiej wogole sie nie wypowiadać na tematy o których nie ma sie pojęcia.
Proponuje na początek sprawdzić czy to padł silniczek krokowy od gazu czy może coś innego. Wyrzuć go na chwilę wstawiając zwykła tzw "śrubke"
ubott - 2007-03-28, 22:08
| Jakub316 napisa³/a: | | Proponuje na poczÄ…tek sprawdzić czy to padÅ‚ silniczek krokowy od gazu czy może coÅ› innego. Wyrzuć go na chwilÄ™ wstawiajÄ…c zwykÅ‚a tzw "Å›rubke" |
to jest bardzo dobry pomysl silniki krokowe od gazu lubia sie zacierac - wyciagnij go i wsadz "srube" cena ok 5 zeta - bedziesz mial juz jedna rzecz wyeliminowana jesli nie to proponowalbym podpiac sie pok kompa u jakiegos gazownika bo moze cos ze skladem mieszanki jest nie alo
pozdro
|
|