BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Nasze Śmigiełka - [E30] Norbi -->> 325i-->str(2)E36 328i

Norbi - 2007-03-29, 11:51
Temat postu: [E30] Norbi -->> 325i-->str(2)E36 328i
Witam,

Przedstawiam swoje autko, które mam od niedawna wiec wiele jeszcze przede mna:

meles - 2007-03-29, 12:32

A ja myślałem, że będę oryginalny. Tylko ja halogenów nie mam, znaczka ///M, brewek i felgi trochę inne (oryginalne BBS 7x15"). Poza tym toczka w toczkę. :brawo: nawet zderzak masz tak samo podgięty z przodu i światła soczewkowe. jak już zdejmiesz to wszystko to będzie można się tablicami zamieniać. :)

PS. Wyphotoshopuj sobie tabl. rej. :)

Miki - 2007-03-29, 12:59

ładna ładna ale koncowka wydechu naprawde mi sie nie podoba, pozatym black hella na przod, czarna nerka i bedzie miod malina, dbaj o nia bo naprawde ladnie sie prezentuje. napisz cos wiecej jaki stan jakie wyposazenie (to oryginalny m-tech czy dokladany?)
Mlody - 2007-03-29, 13:04

Tak jak wyzej wywal ///M i zmien ten wydech :roll: Ogolnie ladna becia :wink: :wink: Daj jakies fotki srodka :roll:
zerathu - 2007-03-29, 13:08

Witam kolege z lodzi Fajna bunia :) nie byles czasem wczoraj na Dąbrowskiego wieczorem...? :)
Lord Lukasz - 2007-03-29, 13:53

Oooo wąska lampa + MT1 czyli idealne e30, takie będzie jak wywalisz wieśniackie brewki i włożysz ori. wydach lub ewentualnie jakieś ładne końcówki z kwasówy, pozatym szyby albo wszyskie albo wcale
Norbi - 2007-03-29, 14:19

Jest to oryginalny Mtech. Dołozylem tylko barany Hartge ( zdrugiego Mtech - tego w awatarze) i wspomaganie, zmienilem kierownice (nie wiem czemu ale wole mniejsze) Koncowka wydechu to Hartge, ale szczerze to mi sie nie podoba Chyba ze moze ja troszke cofne i dam wyzej.

Wyposazenie jak w Mtech czyli lusterko z lampkami, kubelki, czarna podsufitka itd.. Niestety brak elektryki szyb.

Folia jest fatalana i mam zamiar ja zerwac i zalozyc mniej ciemną. Soczewki zostaja (lepsza widocznosc) M technika nie da sie poprawic wiec w planie sa tylko fajne felgi, a reszta to juz mechanika.

Pozdrawiam Wiecej fotek niedługo

PS Uwielbiam delphin metalic - to juz trzecia 325 w tym kolorze

[ Dodano: 2007-03-29, 14:20 ]
zerathu napisa/a:
Witam kolege z lodzi Fajna bunia :) nie byles czasem wczoraj na Dąbrowskiego wieczorem...? :)

Z pracy lodowa wracam zawsze przecinajac dabrowskiego.okolo 18

Yakuzatti - 2007-03-29, 15:08

Beema z Bytomia, czesto ja widzialem slicznie :-)

ja bym dal inne felgi i moze jakos wyglancowac, wypucowac na blysk :)

Norbi - 2007-03-29, 15:15

Yakuzatti napisa/a:
Beema z Bytomia, czesto ja widzialem slicznie :-)

ja bym dal inne felgi i moze jakos wyglancowac, wypucowac na blysk :)

He he Tak z Bytomia.

Fakt jak wyjade z myjni to efekt 10 razy lepszy ale zawsze zapomne wtedy aparatu.

Niedługo fotki na OZ racing (tych co z tyłu na jednej fotce).

Blacha jest naprawde OKI Mechanicznie musze popracowac nad nią.

Miki - 2007-03-29, 15:58

to niech Ci sie dobrze sprawuje i ob nie skonczyla jak ta z avatarka :cry:
Adi - 2007-03-29, 16:25

Bardzo ładna, wygląda na zadbaną, tylko felgi bym zmienił.
Norbi - 2007-03-29, 16:28

Miki napisa/a:
to niech Ci sie dobrze sprawuje i ob nie skonczyla jak ta z avatarka :cry:

Oby nic sie nie stało. Jezdze jak z jajkiem.
Zimy juz nie ma ale kierowców bez wyobrazni sporo, jedna juz mi załatwili.

[ Dodano: 2007-03-29, 16:29 ]
Adi napisa/a:
Bardzo ładna, wygląda na zadbaną, tylko felgi bym zmienił.

Felgi beda na razie OZ racing (takiej jak z tyłu na pierwszej fotce) a pozniej zobaczymy.

[ Dodano: 2007-04-25, 14:47 ]
Teraz pare fotek po drobnych zmianach
- felgi
- zdjecie ///M
- Zdjecie brewek (Menel dzieki teraz o niebo lepiej)
- zerwanie folii z tyłu

A co my tu mamy... :twisted: :twisted: :twisted:

Chcieliscie wnetrze - prosze bardzo

A teraz moje ulubione 8)

I na zakonczenie tej przynudnej sesji jeszcze 2 fotki

G-R-Z-E-Ś - 2007-06-22, 11:22

Ładna E30 :D podoba mi sie i wcale nie wygląda tak tragicznie na tych felgach :D widzę też że masz fajne siedzenia i zadbane :D Gratulacje
maciekab - 2007-06-22, 12:47

ladna bunia :) jednak M-tech robi swoje ;)
Menel - 2007-06-22, 22:58

hehe, dobrze ze zdjales te brewki i nie zakladales tej dlugiej brewki :P
wyjalbym jeszcze te pomaranczowe plastiki z kierunkow i zapodal pomaranczowe zarowki.folia z szyb tez niech szybko zniknie.
najwieksze wrazenie i tak zrobil na mnie dzwiek twoich baranow :spoko: a ty sie dziwiles skad ten chalas w twojej buni :lol:
ps. jak tam 325 twojego brata? zrobil juz cos w tym kebabowozie ? :]

kamil.k - 2007-06-23, 10:44

syntetix napisa/a:
widzę też że masz fajne siedzenia i zadbane :D Gratulacje

mam identyczne z identycznie rozprutym boczkiem od strony kierowcy :lol:

Norbi - 2007-06-24, 18:36

No własnie szukam materialu w tym kolorze bo starsznie sie kruszy i gabki coraz mniej :cry:

Wydechu jeszcze nie zrobilem - brak czasu i kasy.

Pozatym załozylem blosa +najwiekszy landi renzo, jak narazie lepiej na BLOSie niz na benzynie

kamil.k - 2007-06-24, 21:27

ja tez szukam wiec jak cos mozemy sie zlozyc na jakis fotel,kanape i podzielic sie materiałem :)
Norbi - 2007-06-25, 08:53

Menel dobrze radziłes z tymi brewkami. Kierunki tez beda z pomaranczową żarówką ale najpierw najwazniejsze rzeczy czyli wydech 8-) no i bede szukal materialu na fotel.

Kamil to calkiem niezły pomysl zeby sie złozyc :D Jak cos znadziesz daj znac. Ja mieszkam w ŁDZ

RoboCop - 2007-06-25, 10:56

tylni wydech moze nie jest taki najgorszy, tylko wypoleruj tą końcówke i wypośrodkuj, tak jak powinno być...
felgi mi się nie widzą, już ładniejsze zwykłe BBS 15" - auto świetne, też uważam , że najładniejszy lakier z oryginałów do e30...
taki materiał z tylniej kanapy może by się znalazł, podeślij mi na meila dobre foto, żeby nie było pomyłki co do niego:
beemwej@interia.pl

Norbi - 2007-06-28, 08:57

Jakos mi sie ta koncówka nie widzi.

Jak ma ktos jakies fajne propozycje to prosze o info.

RoboCop jak znajde jakies fotki materialu to zaraz ci wysle. Dzieki za odzew.

Pozdrawiam

southOFheaven - 2007-06-28, 09:33

szukaj ori koncowke- tj koncowy tlumik moze od m20b25- dwie ladne rury po skosie. felgi oddac na kilogramy :spoko:
Norbi - 2007-06-28, 10:05

Dokładnie myslalem o koncówkach z kwasówki lekko podgietych ale nie za długich. Jak znajde fotki podobne to wkleje.

Jak ktos ma jakies fotki z propozycjami. to bite wklejac

southOFheaven - 2007-06-28, 11:02

moze taki:

http://www.nexternal.com/...0rrmuff04_m.jpg

Łukasz - 2007-06-28, 13:12

bez urazy, ale

.... jak tu kupić e30 325 z zadbanym motorem? jak można mieć ładnego 325 w wąskiej i szambo? ja bym w nią szamba nigdy nie włożył, bez sensu......ale to moje zdanie. takie auta nie powinny trafiać do gazowników ;/ :wink:

no offence

Miki - 2007-06-28, 14:34

łukasz kazdy ma swoj punkt widzenia
jak dla mnie 2,5 bez, jak to nazywasz szamba, byloby autem na niedzielna wycieczke do kosciola a tak moge nim smigac na codzien. coz taka rzeczywistosc nie zarabiam tyle abym mogl sobie pozwolic na jazde na benzynce a ruska waha nie bede psuc samochodu
a ze mam padniety silnik no trudno ale troszke wyrzeczen i doprowadze go do porzadku, za rok-dwa blacharka i bedzie miod malina

mysle ze glownie tym sie kieruja ldzie montujacy gaz w takich autach, nie chcemy (my zagazowani) rezygnowac z przyjemnosci 6cylindrowym BMW a dzieki lpg mozemy

Norbi - 2007-06-28, 16:06

southOFheaven napisa/a:
moze taki:

http://www.nexternal.com/...0rrmuff04_m.jpg

Całkie całkiem ale myslalem o bardZiej podgietym do góry

Dzieki za propozycje

[ Dodano: 2007-06-28, 16:17 ]
Łukasz napisa/a:
bez urazy, ale

.... jak tu kupić e30 325 z zadbanym motorem? jak można mieć ładnego 325 w wąskiej i szambo? ja bym w nią szamba nigdy nie włożył, bez sensu......ale to moje zdanie. takie auta nie powinny trafiać do gazowników ;/ :wink:

no offence

MOze i jest to rarytas ( mam na mysli Mtech) ale silnik to poprostu B20b25.
Jezdzilem prawie rok na benzynce ale przy 1800-2000km miesiecznie to koszt 800-1000zł przy delikatnej jezdzie. Cała kase jaka mi zostawala musialem pakowac w benzyne co tez odbilo sie na braku kasy na dopieszczanie auta.
Postanowilem załozyc gaz z (bólem serca) ale po załozeniu blosa i landi renzo, uwierz mi nie jest zle. Na 400m przegrywam o długosc samochodu (śrenio)z takim samym w igle no ale to jest kompromis pomiedzy ekonomia a osiagami.

Butla jest w kole wlew mam w klapce paliwa i teraz jedynie parownik i blos widac.

Parownik zamierzam tez ukryc.

No i teraz nie musze sie stresowac cena paliwa 4,40 a gaz pozwala mi na cieszenie sie jazdą tym autem jeszcze wiecej niz wczesniej na benzynce, kiedy to musialem sie zastanowic czy jechac gdzies czy moze sobie odpuscic.

maerik - 2007-11-01, 23:40

Czytam właśnie Twój wątek o autku. Bardzo fajne - wąska lampka w dobrym stanie i sedanie :)
Jakieś nowości ostatnio?
Co do LPG to niestety ale muszę się z Tobą zgodzić...
Pozdrawiam, 3maj się ciepło =]

Teodor - 2007-11-10, 11:41

Piękne auto..ja chce te fotele :prosze:
Norbi - 2008-02-22, 13:04

Samochód znowu jest na sprzedaz...
Powód sprzedaży: Zestarzałem sie chyba...

[ Dodano: 2008-08-08, 11:42 ]
Po chwilowym zestarzeniu sie sie mala zmiana auta. Nie ma juz tej duszy i nie dostarcza tylu wrazen ale jest piekielnie szybkie i oszczedne i przy tym dosc wygodne ale to przed zmiana zawiechy.

Fotki po zakupie auta marzec 2008:
328i 95r, przebieg 190 000

Po malych zmianach:
Szpera 3,15 od Mki
Duzy OBC
LPG by Nikoś