BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - I ponownie - Kto zobaczy E30?!!!!

Łukasz - 2007-03-29, 19:08
Temat postu: I ponownie - Kto zobaczy E30?!!!!
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2468029

bardzo mi się kolor podoba, wydaje się mieć zdrową blachę, a, że golas...? no to mniej ważne, nie mówiąc o tym rakietowym silniku..... :)

Mi się podoba.

Kto może podjechać? Koledzy z województwa lubuskiego?

Z góry dzięki

Pozdro

webretti - 2007-03-29, 20:17
Temat postu: Re: I ponownie - Kto zobaczy E30?!!!!
Łukasz napisa/a:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2468029

bardzo mi się kolor podoba, wydaje się mieć zdrową blachę, a, że golas...? no to mniej ważne, nie mówiąc o tym rakietowym silniku..... :)

Mi się podoba.

Kto może podjechać? Koledzy z województwa lubuskiego?

Z góry dzięki

Pozdro

podpinam sie do tematu, bo tak szczerze mówiąc to szukam dodatkowych 4 kolek i chodzi mi po glowie 2dr albo Touring, ale to co Łukasz zapodał dodałem sobie nawet do listy obserwowanych :mg: wygląda zdrowiutko i na tle reszty aut na allegro wypada jak nowy, ale licho wie co z nim jest tak na serio :lol: tak czy siak bardzo ładne seryjne coupe

Łukasz - 2007-03-29, 21:51

weber, ty mi się nie podpinaj do tego auta, choć masz bliżej!!!! :wink:

Jak jest blacha zdrowa i nie ma wad ukrytych (znaczy, że nie całowała się z Tirem) , to po nią jadę!!! Proszę sprawdźcie!!!

Weber, szukaj innego :)

webretti - 2007-03-30, 01:08

tylko bez nazwisk mi tu prosze :mg: :lol:

ja i tak szukam trumniaka :mg: ale nie zaszkodzi zatrzymac oka na ładnym 2dr a ten jest pierwsza klasa na pierwszy rzut oka :spoko: :wink:

Menel - 2007-03-30, 07:40

jak lukasz Łukasz na allegro to powinienes juz ja widziec, tez chyba ponad 1-2 miesiace wisi.
ale trzeba przyznac ze na zdjeciach ladnie sie prezentuje.

Łukasz - 2007-03-30, 09:00

Oc do 11 kwietnia....
Piotr_1 - 2007-03-30, 12:48

no pięknie wygląda i coupe w dodatku
Łukasz - 2007-03-30, 13:17

wygląd zacnie, dziś będę miał więcej zdjęć i VIN. Właściciel sprzedaje podobno dlatego, że stracił pracę. Jak zawsze - ile w tym prawdy nie wiadomo. Przetarte siedzenia i wyciek spod miski olejowej.
southOFheaven - 2007-03-30, 13:30

Łukasz napisa/a:
wygląd zacnie, dziś będę miał więcej zdjęć i VIN. Właściciel sprzedaje podobno dlatego, że stracił pracę. Jak zawsze - ile w tym prawdy nie wiadomo. Przetarte siedzenia i wyciek spod miski olejowej.

kolor bardzo ladny- granitsilber pewnie.
a co do wycieku to zalezy jak mocno kapie, moze trzeba bedzie wziac banke oliwki na powrot jakby co :mg:

Łukasz - 2007-03-30, 16:18

uszczelke pod miską to na miejscu ktoś może założyć to nie problem... Pytanie, czy ktoś bywa tam w tych okolicach, czy nie...? Bo ja jak już mam z Wawy jechać, to kupić, nie ogladać....