BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - Kto ma e34 z szybrem (manualnym)???

Herbert Schnitzer - 2007-04-03, 00:51
Temat postu: Kto ma e34 z szybrem (manualnym)???
Słuchajcie, :)

mam taki problem:
Mam e34 z manualnie otwieranym szybrem ale w mojej korbce brakuje tej pokrętki plastikowej. Mam problem z dokupieniem takiej korbki całej wiec postanowiłem ze sam zrobie sobie z odpowiedniego tworzywa taką pokrętkę;)
Nie mam jednak pojęcia jak wygląda oryginał i stąd moja prośba do kogos kto ma takową o przesłanie zdjęcia...(please) bo juz tracę cierpliwosc po 4 godzinach przegladania zdjęc na Allegro gdzie znalazłem tylko 2 szybry elektryczne i jakąs tandetna ramke na tablice rejestracyjną w kolorze -- chrom -- Boże!! (naprawde ktos zakłada takie rzeczy do normalnych samochodów???) Bardzo bede wdzięczny za pomoc w mojej sprawie bo zależy mi aby zrobic element wierny oryginałowi:) Inaczej nie warto szpecic samochodu, prawda???
luki.plaskota@wp.pl lub gg 3640002

Dziękuje i pozdrawiam fanów BMW

RoboCop - 2007-04-03, 07:56

zobacz w
http://www.realoem.com/bm...369&hg=54&fg=05
ile orientacyjnie kosztuje ten plastik nowy...
z tego co widzę na rysunku, to to wygląda tak samo jak w e30...
a może nie warto się w to bawić, tylko troche dołożyć i zamontować elektryczne sterowanie...

speed - 2007-04-03, 09:54

Herbert Schnitzer, ja też mam szyber w manualu i też nie mam tej plastikowej końcówki - z czego chcesz to zrobić :?: Jak będą jakieś efekty pochwal się na forum :)
GRABS_E34 - 2007-04-03, 14:53

Widać lipnie to było przymocowane bo u mnie też nie ma, w poprzedniej 530, była, a tu nie ma, poszukaj na szrotach.