| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - przełącznik kierunkowskazów E30 325iX
325iX - 2007-04-03, 08:52 Temat postu: przełącznik kierunkowskazów E30 325iX Witam, może ktoś wie gdzie mógłbym dostac przełącznik kierunkowskazów do IX Tam gdzie zwykla E30 ma zegarek ja mam komputerek pokładowy który obsługuje się właśnie tym przełącznikiem wycieraczek, niestety przełącznik mi się złamał i nie mogę od dłuższego czasu nic znaleźc, za udzielenie pomocy byłbym bardzo wdzięczny
sarna1 - 2007-04-03, 10:01
po prostu masz duze obc - ''zwykla e30'' jak najbardziej tez moze go miec - przelacznik najszybciej znajdziesz na allegro albo ebay - ale raczej jak ktos ma kompletne obc do sprzedania to nie sadze zeby ci go odsprzedal.
325iX - 2007-04-03, 14:16
"zwykła E30" oczywiście nie chciałem nikogo urazic poprostu tak mi się napisało, a na allegro szukam już 2 miesiace i niestety... no cóż będę szukał dalej
urbi - 2007-04-03, 14:26
jest taki wihajster na allegro widzialem 2 dni temu - luknij dobrze moze jeszcze bedzie
RoboCop - 2007-04-03, 14:52
cięzka sprawa z tym przełącznikiem... często jest tak że jest sprzedawany albo sam komp (bo goście nie wiedzą, ze ten przełącznik też nim steruje) albo całą instalacje-ale ostatnio osiągają chore ceny - nawet ponad 400zł
a może dałoby się to jakoś podpasować z e34? tak sobie gdybam, bo nie mam jak tego w tej chwili sprawdzić...
325iX - 2007-04-03, 18:22
Dzięki wogóle za odpowiedź, no zobaczę co da się zrobic. A teraz lecę na allegro dobrze poszukac jak mówisz że widziałeś to 2 dni temu
jackx - 2007-04-03, 18:44
Na allegro raczej nie masz co szukac cieżka sprawa, takiego przełącznika z funkcją OBC nie widziałem (nie stety), tak samo jak przełącznik z funkcja intensywnego mycia szyby, rzecz bardzo rzadka.
W serwisie ASO taki przełącznik to koszt ok. 400zł
W e34 jest inna wtyczka do instalacji no i inny jest sam wichajster
Wydaje mi sie że najszybciej to jak kupisz cały kompletny OBC na allegro, nie stety jest to również bardzo poszukiwany towar i ceny trzyma wysoko, jak juz RoboCop, napisał 400zł, za takie pieniądze jest to okazja, ja kupiłem za 500zł ( na allegro) a dziesieć minut po zakończonej aukcji gość który równiesz licytował ale przegapił sprawe dawał mi więcej 100zł żebym mu odsprzedał
P.S.
Jak chcesz obnizyc koszty to moze znajdzesz chętnego na sam OBC bez tego wichajstra, albo z tym uszkodzonym wichajsterm. Jak by co to moze bym ten OBC z tym uszkodzonym wichajstrem "przytulił"
325iX - 2007-04-03, 21:20
Muszę się zastanowic jak coś to dam Ci znac z tym OBC
|
|