| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - RzygajÄ…ce wspomaganie :(
marvin-86 - 2007-04-05, 06:38 Temat postu: Rzygające wspomaganie :( Szukalem nieznalazłem mojego przypadku założyłem wspome od 2 litrow buni normlanie zalałem plynem odpalilem i luz. Bylo w miare ok, nastepnego dnia rano odpalilem ruszylem kierownice i nagle ze zbiuornika zaczal sie plyn wylwac bo sie spienil jak glupi, a pompa zaczela strasznie wyc, pochodzil troche na wolych pokrecilem kierownica przeszlo, dzien pozniej to samo i dzien podzniej to samo wspoma zalozona 4 dni temu czy ona moze sie nie wiem zapowietrzac bo jak sie zrobi 30 km to chodzi cudownie zalana Mobilem ATF tylko rano sa problemy nie wiem co robic cholera juz jest jakis odpowietrznik ile taka wspoma ma sie odpowioetrzac ? ehhh i czy wogole ma
puz - 2007-04-05, 08:14
odpowietrzasz układ podnoszac auto do gory (przednie koła) i krecisz kilka razy od oporu do oporu opuszczasz i cacy.
marvin-86 - 2007-04-05, 08:25
no tak tylko znowu etrz przejechalem nie wime 8 km i juz jest cacy samo a jutro bankowo sie snowu zapowietrzy
Vindevil - 2007-04-05, 19:36
| puz napisa³/a: | | odpowietrzasz ukÅ‚ad podnoszac auto do gory (przednie koÅ‚a) i krecisz kilka razy od oporu do oporu opuszczasz i cacy. |
Dokładnie tak , pozostaw na biegu jałowym kilka minut i potem jak pompa ucichnie to z lewa do prawa kilka razy. Na pewno pomorze.
marvin-86 - 2007-04-05, 20:38
oddalem do mechaniora jest porobi co ma porobic jutro dam znac co dalej
|
|