BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - RzygajÄ…ce wspomaganie :(

marvin-86 - 2007-04-05, 06:38
Temat postu: RzygajÄ…ce wspomaganie :(
Szukalem nieznalazłem mojego przypadku :( założyłem wspome od 2 litrow buni normlanie zalałem plynem odpalilem i luz. Bylo w miare ok, nastepnego dnia rano odpalilem ruszylem kierownice i nagle ze zbiuornika zaczal sie plyn wylwac bo sie spienil jak glupi, a pompa zaczela strasznie wyc, pochodzil troche na wolych pokrecilem kierownica przeszlo, dzien pozniej to samo i dzien podzniej to samo :( wspoma zalozona 4 dni temu czy ona moze sie nie wiem zapowietrzac bo jak sie zrobi 30 km to chodzi cudownie :( zalana Mobilem ATF tylko rano sa problemy nie wiem co robic cholera juz :( jest jakis odpowietrznik ile taka wspoma ma sie odpowioetrzac :( ? ehhh i czy wogole ma :(
puz - 2007-04-05, 08:14

odpowietrzasz układ podnoszac auto do gory (przednie koła) i krecisz kilka razy od oporu do oporu opuszczasz i cacy.
marvin-86 - 2007-04-05, 08:25

no tak tylko znowu etrz przejechalem nie wime 8 km i juz jest cacy samo :/ a jutro bankowo sie snowu zapowietrzy :/
Vindevil - 2007-04-05, 19:36

puz napisa³/a:
odpowietrzasz układ podnoszac auto do gory (przednie koła) i krecisz kilka razy od oporu do oporu opuszczasz i cacy.

Dokładnie tak , pozostaw na biegu jałowym kilka minut i potem jak pompa ucichnie to z lewa do prawa kilka razy. Na pewno pomorze.

marvin-86 - 2007-04-05, 20:38

oddalem do mechaniora jest porobi co ma porobic jutro dam znac co dalej :(