| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - ogrzewanie E34 m50
Go¶æ - 2004-10-13, 14:34 Temat postu: ogrzewanie E34 m50 po włączeniu ogrzewania sÅ‚yszÄ™ jak chodzi wiatrak ale powietrze wieje bardzo sÅ‚abo. gdzie znajduje siÄ™ filtr pyÅ‚kowy nigdzie na wierzchu nie mogÄ™ go dostrzec czyżbym musiaÅ‚ odkrÄ™cać podszybie
klima mi zaczyna wariować raz sie załącza a raz nie
Go¶æ - 2004-10-13, 15:38
siema
aby dostac sie do filtra pyłkowego musisz odpiąc schowek
i obudowe ta włochata ktora jest po lewej stronie od nóg pasazera i tam sie znajduje ten filtr
jesli sie myle niech mnie ktos poprawi(widzialem jak to ribił moj tata ale nei jestem pewny czy czegos nie pominołem)
powodzenia!!
BADYL - 2004-10-13, 15:44
Jak ktos znajdzie opis to prosze podac bo mam opisy jak wyciagnac mikrofiltry ale do e30 i e36 :(:(
Go¶æ - 2004-10-13, 16:46 Temat postu: ciepeÅ‚ko serdeczne dzieki jak znajde chwilke czasu to zajrze ale slyszalem ze problem pojawia sie gdy Å‚amiÄ… sie jakies plastikowe czesci od klapy schowka
Go¶æ - 2004-10-13, 17:15
nic ci sie nie złamie moj tata wymienial juz kilka razy ten filtr wystarczy troche cierpliwosci i nic sie nie uszkodzi
nokerman - 2004-10-14, 06:28 Temat postu: Re: ogrzewanie E34 m50
| piotreka napisa³/a: | .... gdzie znajduje siÄ™ filtr pyÅ‚kowy nigdzie na wierzchu nie mogÄ™ go dostrzec czyżbym musiaÅ‚ odkrÄ™cać podszybie .... |
| kirek napisa³/a: | | Jak ktos znajdzie opis to prosze podac bo mam opisy jak wyciagnac mikrofiltry ale do e30 i e36 |
wydaje mi sie że mówicie o tym samym
a jeżeli tak to tu jest instrukcja obrazkowa jak sie do tego zabrać http://slave.e-edukacja.p...ight=mikrofiltr
|
|