| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [E30] Wojtasgls ->> 320i
Wojtasgls - 2007-04-09, 17:44 Temat postu: [E30] Wojtasgls ->> 320i Na pocztaku stycznia kupilem te autko od kolegi z Niemiec. Jest to moj pierwszy samochod. Auto bardzo mi sie podoba i wogule smiga jak marzenie. Na poczatku mialem jednak wydatki: wymiana pompki sprzegla, malowanie dachu i bagaznika. Czeka mnie jeszcze wymiana amorow przednich. Samochod z 1989 r. przejechane tylko 130000 ( na 100% nie krecony). Prosze o propozycje zmian jakie mozna w tym aucie zrobic. Prosze pisac jak do laika bo sie jeszcze bardzo slabo znam:)
http://www.fotosik.pl/pok...0ef4ac216f.html
marekfl - 2007-04-09, 18:06
Siemka
widze tylko jedna fotke =D auto wyglada dobrze ale cieżko coś wiecej powiedziec =D
jeśli masz żeczywiści m20b20 z przebiegiem 130 tys. km to naprawde trafiłeś rodzynka =D myśle że to auto bedzie ci dobrze służyć xD
A jak ogólny stan nadwozia? Jest gdzieś pordzewiała? Bo z tej fotki ciezko cokolwiek wywnioskowac? Więcej fotek w lapszej jakości! Pokaż silnik i wnętrze =D
Vindevil - 2007-04-09, 19:49
A ja bym tylko felgi zmienił i przy okazji wymiany amortyzatorów troszkę obniżył.
Yakuzatti - 2007-04-09, 21:07
Dla tych, ktorym nie chce sie klikac ^^
Mysle tak samo jak devil i marek. Pokaz wiecej!
Mlody - 2007-04-09, 22:17
Oj Yaku ty to jestes dobry chlopak heh
A tak pozatym to taka wlasnie bumke chcial bym na poczatek , no mogla by byc b25 , oczywiscie z modernizacjami poszedl bym w strone urbiego
BIZON - 2007-04-10, 00:40
więcej fotek i wszyscy będa mogli coś powiedzieć.
ale jeżeli ma naprawdę 130000 to tak jak marekfl napisał, "masz rodzynka"...
proponuje nie żałować na płyny eksploatacyjne i wymieniać co pół roku przynajmniej "w silniku' (ja tak robię ), czyli jesień, wiosna. , a będzie dłuuuuuugo służył
Wojtasgls - 2007-04-10, 19:33
fotek wiecej nie posiadam ale postaram sie i wrzuce mysle ze w ciagu tygodnia. Stan nadwozia oceniam na 8/10. Bardzo lekka korozja nad jednym z nadkoli i poza tym gdzieniegdzie tez porysowany. Alusy te dostałem wraz z autem do tego tez opony zimowe. Oprocz amorow zapomnialem dodac musze wymienic "szmate" na siedzeniu kierowcy. Odrazu jak kupilem wymienilem wszystkie plyny. Samochodem jezdze bardzo malo praktycznie do pracy i spowrotem no moze w weekendy dluzej. Za auto dalem 3900zl
|
|