| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Pozdrawiamy BMW...
morgoth - 2007-04-14, 14:06 Temat postu: Pozdrawiamy BMW... Mam taki pomysł, żeby pozdrawiać innych (najczęściej nieznanych) kierowców BMW. Spotykam czasem na swojej drodze całkiem fajne Beemki i niestety zupełnie ich nie znam. Czasem ktoś spotyka BMW z mojego regionu w zupełnie innej części Polski. Wtedy chciałbym takiego kierowcę pozdrowić i być może poznać, jeśli to jakiś znajomy z forum albo znajomy znajomego itp
A więc ostatnimi czasy mój kuzyn spotyka we Wrocławiu bodajże granatowe BMW E30 w sedanie na tablicach z Bełchatowa EBE 69LV. Z chęcią bym się dowiedział czy to może kolega z naszego forum, a może ktoś go zna. Więc pozdrawiam kolegę
southOFheaven - 2007-04-14, 15:26
kryptoreklama? nie wiem czy dobry pomysl jeszcze pisac tutaj numery rejestracji wkazdym razie pozdrawiamy EBE!
morgoth - 2007-04-14, 15:28
southOFheaven, zawsze można ostatnie dwie cyferki/literki zastąpić gwiazdkami (*). Właściciel auta albo jego znajomy powinien się jordnąć, że to o jego BMW chodzi
Prezes_ - 2007-04-14, 15:47
WPR pozdrawia WPN, często u Was bywam, trzeba spot zrobić....
casus maximus - 2007-04-14, 17:43
a ja proponuje poprostu dlugimi pozdrowic kazdego przejezdzajacego beemkowicza...tak poprostu.
morgoth - 2007-04-14, 17:46
casus maximus, czasem się jednak zdarzy zauważyć BMW na parkingu albo co, ewentualnie znajomy zauważy i poinformuje (tak było w moim przypadku) Więc myślę, że może na forum to zostać. Może komuś się to przyda
KORDI - 2007-04-14, 17:48
wg mnie całkiem fajny pomysł...
Ostatnio byłem we wrocku i sie zastanawialem czy przypadkiem kilka betek nie było z naszego forum...
Jakby ktoś kojarzył w tamtych okolicach wiśniową e34 na alu z tyłu i stalówkach z przodu( sie polerują a szkoda mi na tyle nówek zimówek.... ) kręcacą sie po wrocku w srode to byłem ja...
Oczywiście blachy TBU...
PozdrOOfki...
MAJSU - 2007-04-14, 18:07
Ja zauważyłem że właściele rekinów zawsze się pozdrawiają Czy to 3,5,6 czy 7 !
casus maximus - 2007-04-14, 18:16
dlatego proponuje taki zwyczaj wprowadzic wsrod wszystkich beemek.
Kimbek - 2007-04-14, 18:53
Mnie właśnie w wielki piątek pozdrowił niski czarny kombiak z bardziej nieznanymi w tym regjonie numerami, całkiem to było przyjemne, pierwszy raz mi sie to zdarzyło, całkiem spoko.
kuzyn - 2007-04-14, 19:18
fajny pomysł z tym pozdrawianiem jestem za!
przy okazji pozdrawiam gościa z ciemnej E38 który mijał mnie w świeta
(wielka sobota) na Prymasa 1000 lecia
Belisama - 2007-04-14, 21:51
To i ja pozdrawiam czerwoną e-36 na rejestracji z piaseczna, która mi mrugała na trasie toruńskiej
Monika - 2007-04-14, 22:44
Czerwona E-36 z piaseczna? również mijałam na Grójeckiej w piątek ( pewnie nie ta sama ale..zawsze swój), pozdrawiam
center - 2007-04-14, 22:51
no ja jestem za, zaczne stosowac
a klubowiczy najlatwiej poznac po naklejkach/nakladkach pod tablice czyz nie
pozdro all
KORDI - 2007-04-15, 01:20
to ten...czasem jeżdze niebieską skoda 120 (właściwie granatowy metalik... )to jakbym machał albo trąbił czy cóś to sie nie dziwić....
Na tarnowie już kilka naście razy widziałem ludzi z forum...
nie tak dawno np.starego Mcinka.. kiedyś....kurde....zapomniałem nick czerwona e30 touring...zgledbiona...no ogólnie ciągle ktoś....
PozdrOOfki...
marekfl - 2007-04-15, 07:58
Siemma
Panowie ja tam na drogach zawsze jestem uprzejmy dla innych uzytkowników bieem w korku zawsze przepuszczam itp a co do pozdrowień to zajebista sprawa w CK sporo aut znam ze spotów wiec jak sie je mija zawsze sie mrygnie czy pozd albo na czerwonym zagada =D hehe ale to bardzo fajny pomysł =D nawet na drodze jak by sie jechało to żeby sie pozdrowic =D =D
ps. Czy ktoś od nas był w ten weekend w Kielcach lub przejeżdrzał bo widziałem 2 bardzo fajne cabrio w wąskiej lampie =D
pawelbach - 2007-04-15, 09:30
ja zawsze jestem uprzejmy jak widze bmw trzeba sobie pomagac
marekfl - 2007-04-15, 09:37
| pawelbach napisa³/a: | | ja zawsze jestem uprzejmy jak widze bmw trzeba sobie pomagac |
Dokładnie =D =D fajna sprawa =D teraz jak bede gdzies przejazdem w innym miescie i zobacze jakas beeme to jakos pomacham
heh tylko jak by sie pozdrawiac mam przez szybe machac =D
center - 2007-04-15, 11:53
mysle mrugniecie i nawet podniesienie reki do gory w srodku jest zauwazalne wiec
BIZON - 2007-04-15, 11:54
jestem za
zresztą ja często tak robię
marekfl - 2007-04-15, 11:56
Siemka
Równiez jestem za
pozdrawiam wszystkich w bieem =D
morgoth - 2007-04-15, 12:28
A ja dzisiaj na wrocławskich Bielanach przy Auchanie widziałem E30 Touringa czarnego, przyciemniane szyby i tylne lampy DW 8863*. To może któryś z naszych forumowiczów?
casus maximus - 2007-04-15, 19:17
dzis pozdrowilem dlugimi najpierw fajna grafitowa e30 spojrzal na mnie sie jak na debila , zaraz potem mrugnalem bialej malowanej e34 ( troche chamsko bo zaslepki tez pomalowali i ta kratke pomiedzy zaslepkami tez ) facet jak mnie mijal patrzyl sie jakby UFO zobaczyl.
Piotrek E-30 - 2007-04-15, 20:08
Całkiem fajny pomysl,zawsze jak widze fajnie zrobioną bete, z jej włascicielem wymieniam sie spojrzeniem,to teraz bede błyskal
kavka - 2007-04-15, 20:15
Pozdrawiam granatową E36 na numerach SR xxxxx stojącą dzisiaj na parkingu podziemnym w Silesi z nakleją ze zlotu BMW Mania Glebe miała nieziemską ale jeszcze na stalowych zimówkach
kamil.k - 2007-04-15, 20:43
a ja dzisiaj widziałem w łodzi czarne E30 kombi z pasami alpiny na rejestracjiach WY xxxxx
KORDI - 2007-04-16, 00:38
YY......a ma ktoś z forum zielone E36 w coupecie z naklejką beemka-klub na tylnej szybie na dole na środku.... widziałem takową jakieś pół godziny temu na rondzie w Słupi...betka jechała na Kraków..
Co najdziwniejsze beti chyba na TBU była.....
PozdrOOfki...
grucha - 2007-04-16, 10:18
No pomysł fajny z pozdrowieniami tylko czy przypadkiem jak komuś mrugniemy to nie pomyśli sobie ze go ostrzegamy przed suszarką
fil - 2007-04-16, 10:20
fajny pomysl z tymi pozdrowieniami!!ale czy zwiesniaczone,zlexusowane,z chromowanymi kolpakami,jaskrawozielone tez trzeba pozdrawiac?
jakbyscie widzieli granatowe brudne e34 z dziwnym zderzakiem z przodu i jedna stalowka z tylu to mozecie mnie pozdrowic bo poki co mam taki zastepczy woz ale co tam..zawsze to beemka
morgoth - 2007-04-17, 19:21
Ja dzisiaj we Wrocławiu widziałem fajne E30, ale miało jakiś dziwny niespotykany kolor. Ciężki do określenia zielony. Niestety nie zdążyłem zauważyć tablic. Zna ktoś może to auto?
sybir - 2007-04-18, 09:08
Myślę że mruganie długimi zawsze będzie kojarzyło się z panami z suszarką.
Jakiś czas temu wracałem ze Śląska i na trasie wyprzedziło mnie granatowe
e36 i zamrugało awaryjnymi. Podgoniłem do niego i okazało się że to
Gepard z beemki. Pozdrowiliśmy się i spoko. Było to sympatyczne.
sie ma
Krespo - 2007-04-18, 21:00
A nie lepiej było by mrugać kierunkami w lewo i prawo tak jak to robią kierowcy TIRów ? Troche to zajmuje czasu ale przynajmniej nikt nie pomyśli sobie że za rogiem stoją Smerfy
KORDI - 2007-04-18, 21:53
A wg mnie najlepsze jest machnięcie ręką....
Najbardziej trafny sposób...
PozdrOOfki....
Vindevil - 2007-04-18, 23:00
I spoko, co za kretyn tą beemką jedzie i tak jest w większości przypadków. Ja proponuję jakieś naklejki (choć by Beemka) na szyby i może się po tym poznawać.
Grzesiek - 2007-04-18, 23:06
| Vindevil napisa³/a: | | Ja proponujÄ™ jakieÅ› naklejki (choć by Beemka) na szyby i może siÄ™ po tym poznawać. | ja mam takie same zdanie bo inaczej bede sie ludzie dziwic kto to jechal ?? znam go ?? a tak jak bedzie naklejka to nawet na parkingu poznamy smigielko z forum i wtedy nawet mozna bedzie poczekac i przywitac sie i zaprosic na piwko 8)
morgoth - 2007-04-18, 23:16
| mÅ‚ody318IS napisa³/a: | Vindevil napisaÅ‚/a:
Ja proponuję jakieś naklejki (choć by Beemka) na szyby i może się po tym poznawać.
ja mam takie same zdanie bo inaczej bede sie ludzie dziwic kto to jechal znam go a tak jak bedzie naklejka to nawet na parkingu poznamy smigielko z forum i wtedy nawet mozna bedzie poczekac i przywitac sie i zaprosic na piwko |
Ale wszyscy musieliby mieć jednakowe naklejki i to w widocznym miejscu. Niestety wydaje mi się, że to może być ciężkie do zrealizowania. Można by przemyśleć jak to zrealizować i przedyskutować to na forum.
casus maximus - 2007-04-18, 23:21
bardzo ciezkie do zrealizowania bo ja np zadnych naklejek nie mam zamiaru naklejac na statek i pewnie nie tylko ja.
machniecie reka tez jest ok. niech sobie cymbal mysli co za kretyn czy cos. jak ktos kumaty to odmachnie i final.
Grzesiek - 2007-04-18, 23:36
mozna podyskutowac kilka osob ma naklejki ja sobie tez ostatnio nakleilem na bocznych szybkach auto mam ciemne i naklejki czarne i nie rzucaja sie za bardzo w oczy ale sa i zawsze jak ktos bedzie przejezdzal to zauwarzy przynajmniej ja tak mam ze jak jade i widze na drodze jakas e30 to zwalniam i podziwiam
morgoth - 2007-04-18, 23:55
| mÅ‚ody318IS napisa³/a: | | mozna podyskutowac kilka osob ma naklejki ja sobie tez ostatnio nakleilem na bocznych szybkach auto mam ciemne i naklejki czarne i nie rzucaja sie za bardzo w oczy ale sa i zawsze jak ktos bedzie przejezdzal to zauwarzy przynajmniej ja tak mam ze jak jade i widze na drodze jakas e30 to zwalniam i podziwiam |
A może zamiast naklejek każdy sobie zamontuje niebieskie diody w spryskiwaczach? <jołk> Co się będziemy pieprzyć ze znakowaniem naszych bolidów? Po prostu będziemy pozdrawiać gestem dłoni, a jak ktoś nie skuma, to już jego problem
PS. Pamiętajcie, że fioletowe E30 Touring we Wrocławiu, Bełchatowie albo na trasie nr 8 to ja
Monika - 2007-04-19, 00:10
Spoko ja zaczęłam pozdrawiać każde śmigiełko, jak ktoś nie kuma to jedzie zdziwony dalej, a zorientowany odpowie. Miły gest od razu przyjemniej sie jeździ.
na drodze
Bruner - 2007-04-19, 00:46
| Vindevil napisa³/a: | | Ja proponujÄ™ jakieÅ› naklejki (choć by Beemka) na szyby i może siÄ™ po tym poznawać. |
Naklejki klubowe (tak jak reszta gadzetow) sa dla klubowiczy i w tym temacie sie nic nie zmieni. A poza tym jak juz to Beemka Klub - nie bedziemy chyba reklamowac konkurencji
Justa E-30 - 2007-04-19, 17:52
Pozdrawiam czerwona E-30 , ktora widzialam wczoraj na mokotowie z naklejka beemki-klub na przedniej szybce na blachach WE XXXXX Pozdrowionka
Vindevil - 2007-04-19, 23:02
Nie wpadamy w skrajność z naklejkami typu pass itp. Mogła by być zwykła naklejka BMW w górnym rogu szyby kierowcy , wielkości mniej więcej 5 cm. Każdy wie gdzie patrzeć i wtedy wszystko jasne (chyba).
BIZON - 2007-04-20, 09:26
naklejki to dobry pomysł...
| Bruner napisa³/a: | A poza tym jak juz to Beemka Klub - nie bedziemy chyba reklamowac konkurencji |
ja również uważam, że jak mają być, to takie żeby było wiadomo o so chozi, czyli "Beemka Klub"...
ale...
| Bruner napisa³/a: | | Naklejki klubowe (tak jak reszta gadzetow) sa dla klubowiczy i w tym temacie sie nic nie zmieni. |
a ja nie jestem jak narazie klubowiczem i szanuję takie zasady, więc nie chcę się w tej sprawie za dużo wypowiadać...
chyba, że Forumowicze też mogą sobie takie naklejki "strzelić"...?
morgoth - 2007-04-23, 21:08
Dzisiaj spotkałem bardzo ładnego rekina E21 we Wrocławiu na Powstańców Śląskich. Fioletowy 323i DW 8760*. Znamy takie autko?
pawelbach - 2007-04-25, 04:30
a ja chciałem pozdrowi srebrne e30 2.5 na borbetach z chojnic w zeszłym roku w wakacje wskazał mi droge na kościeżyne jeszcze raz wielkie dzieki
Prosiak - 2007-04-30, 22:47
...a ja chciałbym pozdrowic chłopaka w białym E30 touring na dolnośląskich numerach DZG xxxx,przyglądałem sie jego beemce dzis w Krakowie.Wydawało mi sie,ze machnął mi ręką ale ja sie oczywiscie zagapiłem i nie odpowiedziałem
Pzdr.Prosiak
urbi - 2007-05-01, 09:55
ostatnio smigam do rzeszowa co jakis czas moim truposzem i mijam sie z fajnym e30 w MT1 - ja patrze na jego beme jak wol w malowanewrota a on na moja pozdro
RoboCop - 2007-05-01, 17:47
urbi - ja właśnie w takich sytuacjach jak Twoja pozdrawiam gościa (a zdażają sie i laski ) - zawsze machne łapą albo mrugnę tym czy tamtym swiatłem... to zupełnie naturalne...
wojtaq - 2007-05-01, 22:01
a ja pozdrawiam Roba ktory przemknal kolo mnie wczoraj jak wracalem z KavkÄ… rowerem
|
|