|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [E34] Solveig ->> 525i touring
Solveig - 2007-04-14, 19:38 Temat postu: [E34] Solveig ->> 525i touring Witam
Kilka słów o moim autku:
BMW 525i Touring
Wyposażenie :
Klimatyzacja
Elektryka Szybek
Tempomat
Półskórzana Tapicerka
Radio Oryginalne BMW
2x Poduszka Powietrzna
No i zeby autko mogło mniej pali i w kieszeni wiecej Zostało Instalacja LPG Sekwencyjna
Generalnie silnik fabrycznie posiada 192KM nie wiem ile rzeczywiści zostało
Plany na Mody:
Napewno doprowadzenie wstepne do fabryki tj. Obicie foteli swoje juz przeszlo ale w najblizszym tygodniu bedzie to robione
DOprowadzenie blacharki do ładu bo gdzie niegdzie wdarł się ząb czasu
Kolejne zabawy jakie planuje to cos porobić z silnikiem narazie przyznam szczezrze ze brak pomysłów bo i tak juz jest dużo mocy.
Ogólnie reasumując napewno nie będa to wielki przeróbki ponieważ nie ukrywam że jestem fanem Seryjnych samochodów być może z delikatną poprawą fabryki.
Ale falgi zdecydowanie będe chciał zmienić.
OK to chyba tyle.... teraz oceniajcie krytykujcie albo chwalcie... czekam na jakieś pomysły co można zmienic tylko błagam bez tesktów dawaj wielką glebe itd.... cos co podkreśli jego moc ale żeby nie rzucalo sie w oczy.....
Jakos na dniach wrzuce swiezsze fotki
Piotrek E-30 - 2007-04-14, 21:35
Calkiem spoko fura Sławek (cos ostatnio sie do mniejnie odzywasz łobuzie )
Doprowadź ja do perfekcji i nic nie tuninguj.Ledwo przez pamiec kojarze,ale to bardzo słabo,ciekawe czemu ,ze chyba siedziałem w Twym autku, chyba z 6 innymi ziomami
KORDI - 2007-04-14, 22:10
No wkońcu sie pochwaliłeś Sławek...
Tylko nie moge powiększyć zdjęcia nie wiem czemu...
Fela od M-ki...
Ogólnie jak to E34 śliiiiiiczne......
PozdrOOfki...
marekfl - 2007-04-15, 14:12
Siemka
Bardzo fajnie że touring =D i kolorek nieczesto spotykany na 5er przynajmniej ja go nieczesto spotykam =D
Pozdrawiam
casus maximus - 2007-04-16, 13:11
male te zdjecia, malo wiadac. wsadz wieksze aby jeszcze mozna bylo powiekszyc.
Solveig - 2007-04-16, 13:47
oj faktycznie myslaem ze wstawia siei wieksze... postaram sei jak najszybciej wstawic nowe i bardziej aktualne
marekfl - 2007-04-16, 14:31
Solveig napisał/a: | oj faktycznie myslaem ze wstawia siei wieksze... postaram sei jak najszybciej wstawic nowe i bardziej aktualne |
Czekam czekam z niecierpliwościa =D
Solveig - 2007-05-05, 00:33
swieza porcja zdj po malych pracach nad nia
Piotrek E-30 - 2007-05-05, 00:50
Siemasz Sławek
Ładna seria nie ma sie do czego przyczepic ale...zrób porządek pod machą! kbelki wyglądają tragiczie, odkurz tam i wyplakuj Zszyj fotel pasazera,nie wiem jaki jest w koncu fotel drivera czy skóra czy welur,no i wyjmij kole ze srodka bo sie rozleje aha i nie wiem czy nie zamóiwc pizzy z dostawą do domu
Solveig - 2007-05-05, 00:53
pod maska to tajemnica wiec porzadku az tak byc nie musi... fotele laduja na dniach u tapicera bo sa lekko zniszczone, a pizze to odbior tylko osobisty aaa i cola to moj ratunek wieczny tam zawsze jakis napoj lezy... a i przepraszam ze nie umylem auta ale nie mialem weny jak sie tak kurzy wszedzie
marekfl - 2007-05-05, 18:44
Siemma
No teraz to wiecej widac =D autko bardzo sympatyczne
lesiek - 2007-05-05, 22:23
Widzielm Twoje autko na żywo na spocie w KRK, prezentuje sie bardzo ladnie.
Siedzialem w tej piateczce co stala obok Twojej pod hotelem forum Pamietasz
Solveig - 2007-05-05, 23:40
pamietam pamietam... teraz jest troche poprawek lakierniczych tj pozbylem sie rudej na aucie a jutro zmiana obuwia w aucie
r3kin - 2007-05-06, 19:23
Furka ładna tyko wymaga troche poprawek , ja bym zmienił jeszcze kierunki na przodzie.
Solveig - 2007-10-25, 20:30
po bardzo dlugiej nie obecnosci chcialem tylko pokazac szereg zniam jakie nastapily... jeszcze kilka rzeczy zostalo do zrobienia...
oczysicie jeszcze polerka felg... i w moich planach pomalowanie srodka na czarno... i zrobienie black hella z przodu...
[ Dodano: 2007-11-03, 12:19 ]
a teraz jest tak
|
|