| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - E30 Is Rzeszów - kto zobaczy????
Łukasz - 2007-04-17, 11:15 Temat postu: E30 Is Rzeszów - kto zobaczy???? http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2580187
auto podobno trochę stało, bo żona nie chce nim jeździć, ma jakąś plamkę na progu, jakąś wgniotkę na błotniku, i coś tam z wałem , ze stuka....
Kto ma bliziusieńko, żeby ją zbadać endoskopem i nie tylko?
MAJSU - 2007-04-17, 12:14
A opłaca się 5300 na dzień dobry trzeba dokładać, drzwi kierowcy malowane, felgi marne... No niewiem za 4 to moooże tak.
Łukasz - 2007-04-17, 12:34
| MAJSU_WuWuA napisa/a: | A opłaca się 5300 na dzień dobry trzeba dokładać, drzwi kierowcy malowane, felgi marne... No niewiem za 4 to moooże tak. |
do negocjacji...auto stoi, więc gdyby było warto liczyłbym na duży upust....Liczy się przy kupnie dla mnie, czy nie gnije, nic go nie zżera..., że drzwi malowane to pikuś, drzwi to koszt z malowaniem 250pln (znajomy...)
generalnie stan nadwozia, elementów kontstr i podłogi najważniejszy, ale już dość rzadki w E30 is kusi stanowczo bardziej niż M40.....
Wczoraj oglądałem z Dominikiem w Warszawie 316 M40 i miałem ochotę dać małolatowi w mordę, bo wystawił auto za 4999 a przedstawiało taki obraz nędzy i rozpaczy, ze nawet nie chciałem słuchać silnika......
MAJSU - 2007-04-17, 14:20
| Łukasz napisa/a: |
Wczoraj oglądałem z Dominikiem w Warszawie 316 M40 i miałem ochotę dać małolatowi w mordę, bo wystawił auto za 4999 a przedstawiało taki obraz nędzy i rozpaczy, ze nawet nie chciałem słuchać silnika...... |
Skąd ja to znam... Trzeba było walić w łeb bez zastanowienia ! Trzeba czekać aż ktoś z Rzeszowa się odezwie !
jackx - 2007-04-17, 15:03
Łukasz poproś goscia o VIN i sprawdż sobie w serwisie jak i z czym wyjechał z fabryki( takie dane dadzą bez wiekszego problemu ), sa to jakies wyjsciowe info. i czy warto sie dalej interesować i nawet samemu sie ruszyć do oględzin , bo na tych fotach to nawet dość schludnie sie prezentuje
Łukasz - 2007-04-17, 15:13
| jackx napisa/a: | Łukasz poproś goscia o VIN i sprawdż sobie w serwisie jak i z czym wyjechał z fabryki( takie dane dadzą bez wiekszego problemu ), sa to jakies wyjsciowe info. i czy warto sie dalej interesować i nawet samemu sie ruszyć do oględzin , bo na tych fotach to nawet dość schludnie sie prezentuje |
Chcę wybrać naprawdę dobre, solidne auto. Nie mam ochoty, czasu, kasy, możliwości odbywać wojaży po Polsce......
Rozumiesz, dlatego próbuję uzyskać ewentualną pomoc od kolegów z forum....
wiesz jak to jest ze zdjęciami. Zresztą jedną już tak obejrzałem pod Ostrołęką.,.....Efekt - żenada.
VIN ma dosłać jutro....
jackx - 2007-04-17, 17:20
Łukasz, dokładnie wiem jak to jest z fotami sam kiedys zjeżdziłem a ze 3000 km po kraju i lipa, na fotce kanada a jak sie pojedzie i zobaczy na własne oczy to nie wiadomo czy od razu lac gościa czy w kufer i do lasu i tam go powoli łachotać jakimś żelastwem
kiloff - 2007-04-17, 17:36
bo kazdy chcialby kupic tanio i auto w super stanie .. ..
w przyszlym tygodniu sie wybieram do rz po jakies tam papiery - jesli do tego czasu nikt nie ogladnalby go, to podskocze i ogladne - ale od razu oszczegam : moje kontakty z E30 sa nikle ..
Bajka - 2007-04-17, 17:37
Photoshop zrobi wszystko
a może tak na przekór wszystkiemu zacząć oglądać te samochody, które kiepawo wyglądają na fotkach?
casus maximus - 2007-04-17, 17:42
wlasnie. jedziesz zobaczyc parcha okazuje sie ze jest parch jakich wiele i nie jestes zawiedziony, nie chcesz nikogo lac, nie wywozisz do lasu. kupujesz i z usmiechem wracasz nowym starym parchem do domku. dokladasz dwa razy tyle i masz super autko.
Łukasz - 2007-04-18, 09:51
| kiloff napisa/a: | bo kazdy chcialby kupic tanio i auto w super stanie .. ..
w przyszlym tygodniu sie wybieram do rz po jakies tam papiery - jesli do tego czasu nikt nie ogladnalby go, to podskocze i ogladne - ale od razu oszczegam : moje kontakty z E30 sa nikle .. |
Ok, patrzysz generalnie jak na inne auto, czy nie gnije, czy nie wali rdza różnych miejsc, czy nie widać chamskich odcięć od malowania na blachach, czy podłużnice całe, kielichy, bagażnik pod wykładziną.....Progi, czy stoi prosto, czy uszczelki nie pomalowane, czy drzwi się ładnie zamykają....
A w ogóle to daj znać kiedy będziesz jechał - wyślij kom na PW to się zdzwonimy jak będziesz oglądał, ok?
A nad oglądaniem parchów muszę pomyśleć . Muszę kupić jak najładniesze auto, zeby żona na jak najkrócej walizki mi za drzwi wystawiła. Może uda się nie spać na wycieraczce
RoboCop - 2007-04-18, 11:27
z okolic Rzeszowa jest Boguś czy jakoś tak - przedstawiał swojego czarnego Baura, może ma po drodze do tego auta... poszukaj Go na forum i napisz - bo pozatym jakoś nie przypominam sobie nikogo z tamtych okolic...
marvin-86 - 2007-04-18, 18:42
auto eksploatowane
przez kobietę,Dodatkowo mogę tanio sprzedać drugi komplet bardzo ładnych alufelg AZEV 16" z kompletem letnich
Kobieta jak nic pozatym cena dobra serio akurat gadam bo ja za swojego tez dalem 5 tysia i tez byl goly
Grzesiek - 2007-04-18, 19:02
ja mam kilka kilometrow do rzeszowa ale niestety nie skocze bo w niedziele wrocilem do irlandi ostatnio bywalem dosyc czesto w rzeszowie ale niestety nie widzialem tego e30 z tego co wiem jest na forum kilka osob ze stalowki (stalowej woli) ich mozesz poprosic maja do rzeszowa jakies 60 km
Łukasz - 2007-04-19, 09:47
Facet wysłał mi zdjęcia w dużej rozdzielczości:
chyba nie warto, rdza w bagażniku, wygląda , że dostał w dupę
W pysk też dostał, błotnik z odpadającą szpachla i rdzą, pas dolny do wymianki....
I konkretna rdza na progach/./.....
WRRRRRRRRRRRR.......
I 5300 za coś takiego ? 3 tysi bym nie dał.
dzieki za chęci chłopaki.
Gohan - 2007-04-19, 10:07
ja moge ogladnac jesli dalej jestes zainteresowany , dopiero teraz tego posta zobaczylem
Łukasz - 2007-04-19, 10:16
| Gohan napisa/a: | ja moge ogladnac jesli dalej jestes zainteresowany , dopiero teraz tego posta zobaczylem |
Dzięki Grzesiu, ale juz po zdjęciach nie mam wątpliwości, że to nie jest nic godnego zainteresowania.
Pozdrawiam
|
|