BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - BMW E32 PROBLEM Z KOMPUTEREM CHYBA

kaka - 2007-04-19, 00:52
Temat postu: BMW E32 PROBLEM Z KOMPUTEREM CHYBA
NABYLEM ROK TEMU BMW E32 735iA 88R. ZROBILEM Z NIA POZODEK ZAWIESZENIE SILNIK ITD. ZACZELEM GANIAC I POJAWIL SIE PROBLEM KTOREGO NIKT NIE MOZE ROZWIAZAC PODCZAS NACISNIECIA HAMULAC PRZYGASA NA LICZNIKU KOMPUTER I WSKAZUWKI SZALEJ GDY DODAM GAZU PONAD 3 TYS. OBROTOW WSZYSTKO WRACA DO NORMY WYGLADA NA SPADEK NAPIECIA ALE W LAMPACH Z TYLU NAPIECIE JEST OK WYCIAGNELEM CZUJNIK STOPU I JEST NA 4 PINY ALE MA DWIE POZYCJE WCISKAJAC GO W HURTOWNIACH SA ZAMIENIKI ALE Z JEDNA POZYCJA MIMO TO PODLOZYLEM GO DO AUTA ALE NIC TO NIE DALO CZY MUSI MIEC 2 POZYCJE CZY PPROBLEM TKWI GDZIE INDZIEJ PROSZE O POMOC MOZE KTOS Z WAS MIAL PODOBNY PROBLEM I MI COS PODPOWIE POZDRAWIAM

ADM: Na forum nie piszemy drukowanymi literami - to oznacza krzyk,
Na forum używamy także polskich literek z zakresu ąśćężźńłó - generalnie dostępne z prawym 'altem',
Proszę o wniesienie stosownych poprawek.

kafarek - 2007-04-19, 08:20

Pierwsza rzecz, to podstaw licznik od innego auta. Przejedz się i obadaj. Możesz też sprawdzic napiecie wejścia w licznik.

Pozdrówka
Kafar

kaka - 2007-04-19, 17:05

npiecie w liczniku ok w lampach ok czujnik stopu jest dwu pozycyjny a w hurtowniach jeden dzwonilem do bmw smorawinski pan powiedzial ze musi byc dwu pozycyjny lecz ciezko go dostac stwierdzi rowniez ze moze byc przyczyna w chek control poniewaz jeden kabel idzie z czujnika do chek control ale dzieki za chc w pomocy
mariusz szkocja - 2007-04-25, 23:13

siemka

pracuje w bmw juz 6 lat i jeszcze nigdy nie słyszałem słów "ciezko dostać"
mam wrazenie ze ktos kreci i ma wszystko w d.......
a o dealerze z Poznania nie wieje optymizmem

pozdro :drunk: