| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - [e36] Zmiana alternatora z Valeo na boscha!!!!!!!!
dioob - 2007-04-20, 22:59 Temat postu: [e36] Zmiana alternatora z Valeo na boscha!!!!!!!! No własnie koledzy własnie dowiedziałem sie ze pada mi regulator napiecia w mej e36 i niby to nic strasznego ale własnie dowiedziałem sie ze takowy do alternatora Valeo kosztuje około 150-200 zł , kalkulujac stwierdziłem ze taniej i na przyszłosc bezpieczniej bedzie wymienic alternator na uzywke firmy boscha i tu pytanko czy bezproblemowo moge wymienic ten alternatorek wsadzając boschowski do tego silnika M40 czy jest jakis haczyk?
Poradzcie bo nie chce wywalic kasy w błoto ,kupie a okaże sie ze nie pasuje albo trzeba cosik przerabiać
brain69 - usunięty - 2007-04-25, 14:20
słuchaj powinno być ok mam taki alternatorek i łapę też jak chcesz to mogę Ci taki zestawik sprzedać za 80zł i ustwailibyśmy się w krakowie gdzieś i jak by nie podeszło to nie będzie problemu bo wezmę go z powrotem, pasuje Ci piątek?
dioob - 2007-04-25, 19:02
Witaj , byłbym zainteresowany ale naprawde nie wiem kiedy bede miał czas, taka praca,podaj mi nr telefonu na priva jak sie troche odkuje z kasy i znajde chwile to do ciebie zadzwonie oki.
Dzieki za info.pOzdrawiam
patryk w-wa - 2007-04-25, 19:37
Cos slabo sprawdzales ja do valeo zaplacilem 70zl za regulator jak chcesz to mam caly alternator wlasnie z nowym regulatorem puszcze go po cenie regulatora.
|
|