| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - beemka klub
gujo997 - 2007-04-24, 00:24 Temat postu: beemka klub wiecie co jestescie szmaciarze dowiedzialem sie jacy naprawde jestescie zbieracie te swoje jebane skladki wszystko idzie miedzy was truskawka na tym fotum to licza sie tak naprawde 3 gora 4 osoby ktore to nakrecaja jestescdie jebane lamusy smiejescie sie z wszystkiego co sie wam nie podoba a nie to sie liczy liczy sie szacunek a nie to ze jeden lubi spojlery drugi audio a inny palenie gumy!!! brakuje wam szacunku do innych posiadaczy tych pieknych aut a nie smiejecie sie z karzdego. jeden lubi jezdzic na wrotkach a inny zbiera znaczki i to nie zanaczy ze jest gorszy i ze jest frajerem poprostu szanujcie innych bo nie wszyscy sa tak pojebani jak wy!!!! i wiecie co ten szacunek jest w jungs gang tam mozna liczyc zawsze na kogos dzwonisz do kolesia ze potrzebujesz pomocy np o 4 rano on nie stega ze spi on mowi tylko gdzie nie licza sie km oni zycie za siebie by oddali a wy co w macie zdzieracie tylko siano z siebie i wyjebki sobie nawzajem robicie jak jednemu dekle od borbetek sprzatneliscie jestescie lamusy!!!!
!! Autor postu dostał BANA ! ! - Kumulacja przewinień i wulgaryzmów w jednym poście
KORDI - 2007-04-24, 00:28
Chłopaku....ochłoń....bez przesady jeden temat starczył...
o co Ci wogóle chodzi bo chyba nie czaje o co tak mięsem rzucasz.....
Jak chciałes żeby Cie wywalili wystarczyło napisać....
PozdrOOfki...
p.s.
i weź jakieś ziółka wypij może Ci lepiej będzie....
gujo997 - 2007-04-24, 00:36
bo sie dowiedzialem co tu sie dzieje sam powiedz co to za klub skoro sie smieja z wszystkich co maja inne poglady na tuning??? to jest powalone wedle mnie szanuje sie czlowieka nie wytyka sie go palcami powinniscie byc rodzina i zeby wszyscy mogli na siebie liczyc wtedy jest ten klimat a u was co na forum to tylko kilka osob sie liczy i nikt wiecej co oni powiedza to wszystcy mowia ze jest super nawet jak tak nie jest oni dyktuja prawa i co jest fajne a co nie!!!!!!!
Piotrek E-30 - 2007-04-24, 00:38
Ale o kogo chodzi i dokładnie o co, bo nie kumam
KORDI - 2007-04-24, 00:40
No ale weź pod uwage ile tu jest ludzi i ze nie da sie takiego nastroju utrzymać o jakim piszesz...
masz troche w tym co piszesz racji ale wszystko trzeba umiejętnie wypowiedzieć...
przeciez wiesz ze po Twojej akcji Cie usunął i tez wiesz dobrze że później będziesz obgadywany...
To sie własnie nazywa trzeźwe myślenie...trzeba tak sie wypowiadać żeby wyrazić co sie czuje i uważa przy tym mająć możliwość obrony swojego zdania...
PozdrOOfki...
gujo997 - 2007-04-24, 00:50
ja cie rozumiem moga mnie wywalic moga sie ze mnie smiac jak to wczesniej robili ale unikne przystapienia do klubu w kturym nie liczy sie tylko to co napisze gora bo oni sa super bo oni sa wszystkim i oni dyktuja co i jak ma byc jak maja auta wygladac a jak tak nie zrobisz to sie dopierdalaja i wysmiewaja niech sie z siebie posmieja jabane lamusy. | KORDI napisa/a: | | masz troche w tym co piszesz racji ale wszystko trzeba umiejętnie wypowiedzieć... | widzisz wiesz o co mi chodzi i pewnie sam wiesz o co chodzi tylko wolisz to przemilczec i zachowac dobre zdanie no ok ale ja mam ich gdzies
Shreku - 2007-04-24, 00:53
gujo997, ale przecież nikt ci niczego nie narzuca, może się coś komuś nie podobać np. w twoim aucie, ale ono jest twoje i ty je najwięcej bedzięsz oglądał, olewaj szyderstwa itp..
nie wymiękaj...
KORDI - 2007-04-24, 00:56
Dokładnie nie pamietam już kto,ale wiem że przez baaardzo jeden z forumowiczów miał e30 chyba na raigera ospojlerowaniu...
były szyderstwa ale wkońcu sie skończyły....
nie pamietam tylko kto to był...
PozdrOOfki...
gujo997 - 2007-04-24, 00:59
ale powiedzcie czy nie mam racji tak jest. sami dobrze o tym wiecie a jak nie to poczytajcie forum i zobaczycie kto tu jest gosc a kto szmata i odrazu widac kto napedza to cale forum liczy sie kilka osob a reszta to juz nie.
[ Dodano: 2007-04-24, 01:00 ]
a ja pierdole to ze sie ze mnie smiali tyko wkorwia mnie takie cos co oni tu odpierdalaja
KORDI - 2007-04-24, 01:06
Gujo...ale to przeciez cały świat jest tak skonstruowany że jedni sie liczą bardziej od innych.....
chodziaż by z tego względu że jakby każdy mógł tyle samo na forum to by sie burdel zrobił....
Ktoś musi utrzymywać kierunek forum....
Nie podchodz do tego tak emocjonalnie bo szkoda nerwów....
PozdrOOfki...
gujo997 - 2007-04-24, 01:10
ty to chyba tez widzisz i wiesz o co mi gokladnie chodzi tylko wolisz przemilczec spoko lu tylko ja nie czaje wiary co maja podzial gora kilka osob a reszta to cwele
[ Dodano: 2007-04-24, 01:13 ]
pisalem ze pozanlem gerta to truskawka menel go og wiesniakow wywywa a to jest ktos na kogo mozna liczyc wiem ze jak bede gdzies autem zjebie mi si elub bede w potrzebie dzwonie i wiem ze zaraz bedzie do mnie jechac z pomoca cala armia ludzi na ktorych zawsze mozesz liczyc i to jest to wlasnie o to chodzi
KORDI - 2007-04-24, 01:19
Czyli chodzi Ci o menela...?
PozdrOOfki...
P.S.
Powiedzmy że też troche to zauważam.....ale mi to aż tak nie przeszkadza...
gujo997 - 2007-04-24, 01:23
nie tylko
sam wiesz ze jest ich kilku jeszcze z cztery osoby
no i o to podejscie nie wszyscy maja gust jak ci z goru to niech sie nie dopeirdalaja i szanuja taki jakim jest!!!
frantic - 2007-04-24, 01:33
nie wiem jak w twoich stronach ale jak chodzi o Kraków to uważam że trzymamy się razem, i mogę liczyć na chłopaków, nie raz już mi pomogli. Nie mam z osób które poznałem do nikogo żadnego ale i mam nadzieje że tak już pozostanie
KORDI - 2007-04-24, 02:04
Gujo....po tej wymianie zdań wyszedłem sobie zapalić i zaczołem myśleć o tym co piszesz...
Masz racje...ale tylko po części...
Zgadza sie..jest pewna grupa osób które napędzają to forum i nażucają styl,ale zwróć uwage że to nie są klubowicze a forumowicze więc czemu obrażasz klub...
Do tego jest to pare osób a obrażasz i klub i całe forum na którym jest kilkadziesiat osób i napewno bardzo wiele z tych osob jest zajebiście wartościowa bo też znam troche osób...takze naprawde nie generalizuj i nie uogólniaj..
Bo widzisz...tym tekstem uogólniłeś wszystkich tak jak sie uogólnia wszystkich posiadaczy beemek...
I zresztą na takjie samej zasadzie...masz złe doświadczenie z kilkoma osobai a teraz twierdzisz ze taki każdy jest...
To było naprawde nie fair...
PozdrOOfki...
pawelbach - 2007-04-24, 04:40
Gujo na tym forum malo kto lubi tuning a ze cztery gura piec osub pisze wiecej postuw od reszty to co odrazu oni sa wazniejsi yaku pisze chyba najwiecej i co odpusc sobie
BADYL - 2007-04-24, 06:54
| gujo997 napisa/a: | nie tylko
sam wiesz ze jest ich kilku jeszcze z cztery osoby
no i o to podejscie nie wszyscy maja gust jak ci z goru to niech sie nie dopeirdalaja i szanuja taki jakim jest!!! |
Po pierwsze to co ty mozesz wiedziec o ludziach z KLUBU??Dam ci liste i napisz COKOLWIEK O KAŻDEJ z nich a pozniej dam ci listy UŻYTKOWNIKÓW forum i tez napisz cos o kazdnym z nich.Jak mozesz pisac cos na temat KLUBU jak nigdy w nim nie byłes i nie bedziesz??Prosze o wyjaśnie skoro jest ta GÓRA.
Rozgranicz FORUM a KLUB chyba ze nie potrafisz.
Shreku - 2007-04-24, 07:00
gujo997, myśli że jak ktoś do niego napisał kilka wiadomości Pw jak zrobić auto to już jest dla niego góru...
a ja myślałem że on jest normalny
korzuch - 2007-04-24, 07:35
yo!
mozesz spierdalac do bmw sport jak cos nie pasuje i mnie narty obchodzą jestem tu od początku i byle gówniarz nie bedzie obrazac ludzi stad wypad i tyle nikt niebedzie płakac jezeli ludzie ala gert sa dla ciebie autorytetem to twoja sprawa i jak wytrzeźwiejesz to zapraszam na moja działke następny skowyt bitego psa won i sam jestes lamus i herbatnikowiec
pozdrawiam i żegnam się ozięble oczekując narty
!! Autor postu dostał ostrzeżenie
Menel - 2007-04-24, 07:55
gujo
kamil.k - 2007-04-24, 07:59
gujo997, nie wierze ze sam na towszystko wpadles
ty po prostu jestes jak chorogiewka.ktos rzuci dobry bajer a ty to łykasz i zmieniasz zdanie
Domel - 2007-04-24, 08:13
guja chlopie... zmień dilera !
casus maximus - 2007-04-24, 09:34
hm...co to mialo byc?
koles nagle wybuchl nie wiedziec czemu.
najpierw sie cieszyl ze daja mu dobre rady odnosnie jego bety a teraz nagle oszalal.
Domel - 2007-04-24, 09:46
Za duzo informacj na raz otrzymał, nie wytrzymał i się przegrzał biedak...
speed - 2007-04-24, 09:50
| korzuch napisa/a: | yo!
mozesz spierdalac do bmw sport jak cos nie pasuje i mnie narty obchodzą jestem tu od początku i byle gówniarz nie bedzie obrazac ludzi stad wypad i tyle nikt niebedzie płakac jezeli ludzie ala gert sa dla ciebie autorytetem to twoja sprawa i jak wytrzeźwiejesz to zapraszam na moja działke następny skowyt bitego psa won i sam jestes lamus i herbatnikowiec
pozdrawiam i żegnam się ozięble oczekując narty
!! Autor postu dostał ostrzeżenie |
Dobrze mówisz
Co to jest, kto to jest, żeby jechać po wszystkich użytkownikach i klubowiczach tego forum A tak w ogóle to what the fuck o co tu chodzi, czemu ten kolo się tak rzuca, Menel coś Ty mu zrobił Przyznaj się tu zaraz
| frantic napisa/a: | | nie wiem jak w twoich stronach ale jak chodzi o Kraków to uważam że trzymamy się razem, i mogę liczyć na chłopaków, nie raz już mi pomogli. Nie mam z osób które poznałem do nikogo żadnego ale i mam nadzieje że tak już pozostanie |
Dokładnie tak jest - przynajmniej w Krk
p.s. może ktoś naświetlić troszkę bardziej tą sprawę czemu ta truskawka się ta drze
casus maximus - 2007-04-24, 09:57
| Domel napisa/a: | | Za duzo informacj na raz otrzymał, nie wytrzymał i się przegrzał biedak... |
byc moze. wiec nie jedzcie po gosciu bo to tylko zwoje mu nie wytrzymaly i instalacja troche siadla.
Bruner - 2007-04-24, 11:39
Szkoda ze autor tego tematu dostal juz bana, bo chcialbym sie dowiedziec w jakie to przekrety z kasa jako skarbnik jestem zamieszany.
MAJSU - 2007-04-24, 11:52
| Bruner napisa/a: | | Szkoda ze autor tego tematu dostal juz bana, bo chcialbym sie dowiedziec w jakie to przekrety z kasa jako skarbnik jestem zamieszany. |
Ja wiem ale nie powiem...
Domel - 2007-04-24, 11:57
| MAJSU_WuWuA napisa/a: | | Bruner napisa/a: | | Szkoda ze autor tego tematu dostal juz bana, bo chcialbym sie dowiedziec w jakie to przekrety z kasa jako skarbnik jestem zamieszany. |
Ja wiem ale nie powiem... |
To po co sie chwalisz...?
casus maximus - 2007-04-24, 12:07
| MAJSU_WuWuA napisa/a: | | Ja wiem ale nie powiem... |
powiedz, chyba ze tak naprawde to nic nie wiesz i sobie posta napisales dla jaj.
southOFheaven - 2007-04-24, 12:12
we..jeszcze niedawno pamietam jak nas chwalil ze pomoglismy jego e30 sprowadzic na dobra droge..dziwne to wszystko
korzuch - 2007-04-24, 12:21
yo!
oddawajcie moja kase
speed - 2007-04-24, 13:07
| Bruner napisa/a: | | Szkoda ze autor tego tematu dostal juz bana, bo chcialbym sie dowiedziec w jakie to przekrety z kasa jako skarbnik jestem zamieszany. |
Dobre przekręty robisz skoro sam o nich nie wiesz, Twoja lewa ręka nie wie co czyni prawa sorry za O.T. ale jakoś nie mogłem się powstrzymać dziwne to to wszystko
nokerman - 2007-04-24, 13:19
a tak z ciekawości
co forumowicze mogą wiedzieć o kasie klubowej i celach na jakie jest pozytkowana??
nie wasze składki, nie wasz interes
wiem wiem zaraz sie rozpęta burza że znowu sie dzieli forumowicz/klubowicz itd
ale dlaczego najwięcej mają do powiedzenia ci co nie są stroną w sprawie??
PZDR
Domel - 2007-04-24, 13:23
Noker masz racje... najlepiej zakonczyc ten temat bo zaraz wybuchnie wojna i znowu bedzie napieta sytuacja na forum. Po co to.. o MAJSU_WuWuA moze wiedzieć o kasie klubowej...? Wiec koniec....!
Fajna pogoda co chlopaki...?
Pscolka - 2007-04-24, 13:26
Dobra ja sie przyznaje jako sekretaressa Brunera ze to nie prawda ze budujemy bunkier, a te wczasy last minet na Kajmanach w zeszlym roku i ten Egipt co lecimy za dwa tygodnie to absolutnie nie sa z klubowej kasy...
Oczywiscie takze mi nic nie wiadomo o tym emczy co je Bruner trzyma w garazu i ukrywa przed kolegami z klubu zeby sie nie dowiedzieli ze je kupilismy jako auto do celow reprezentacyjno-slozbowo-lansowych
pozdraiwam
Pscolecka
casus maximus - 2007-04-24, 13:31
swoja droga skad sie biora takie dziwne zarzuty ? ktos chce mącić ? niejaki gujo ledwie sie pojawil na forum a odrazu przydymil z grubej rury.
viktor - 2007-04-24, 13:39
w każdej plotce jest troche prawdy/i nie chodzi mi tu o kase/ ale lepiej napisać że jest git,super,zajebiscie
nokerman - 2007-04-24, 13:40
| Pscolka napisa/a: | | last minet |
łoj bzyku bzyku
głodny o chlebie mówi
Pscolka - 2007-04-24, 14:00
| casus maximus napisa/a: | | swoja droga skad sie biora takie dziwne zarzuty ? ktos chce mącić ? niejaki gujo ledwie sie pojawil na forum a odrazu przydymil z grubej rury. |
No wlasnie tez mnie to zastanawia... jak sie o mnie i o moim bracie, oraz o calej reszcie klubowicz moze wypowiadac ktos kto nas nie zna. Ktos kto nie nalezy do klubu i nie wie jakie sa relacje miedzy nami wszystkimi Co go obchodzi co robimy z klubowymi pieniedzmi skoro on nie placi skladek klubowych To wiedza tylko klubowicze i tak powinno byc.
Poza tym ludzie nauczcie sie rozrozniac:
To jest forum. A na forum ktore sie nazywa www.forum.beemka-klub.pl pisza userzy forum czyli FORUMOWICZE.
Wsrod forumowiczy sa tez KLUBOWICZE czyli osoby nalezace do stowarzyszenia ktore sie nazywa Beemka-Klub i zrzesza milosnikow marki BMW.
Zanim zaczniecie kogos obrazac i generalizowac zastanowcie sie dwa razy, jest nas tutaj wszystkich razem klubowiczy i forumowiczy kilkaset osob i zamykanie wszystkich do jednego worka jest nie fair
Czy cos jeszcze komus wyjasnic
Pozdro
Pscolka
Miki - 2007-04-24, 14:23
nie ma to jak zrobic burdel na forum
chcial chlopak zaistniec i ma swoje hmm niee nawet nie 5 minut ma swoje 5sekund i tak niedlugo kazdy o nim apomni
dla mnie to chore...
sam chcialbym miec na aucie nalepki z adresem strony jednak tylko jako user nie klubowicznie moge. szkoda
Pietrek - 2007-04-24, 16:33
Ale o so choźi ?
speed - 2007-04-24, 16:35
Myślę że nie ma sensu dalej wałkować tego tematu bo najbardziej zainteresowana osoba i tak już się tu zapewne nie wypowie i nie zdradzi Nam z którego palca wysnuwa takie oskarżenia pod adresem tych którzy płaca i tych którzy nie płacą (ciekawe po co taki podział ktoś z Was tu przytoczył skoro oskarżenie jest pod adresem wszystkich ?).
Ja nie płace, dobrze mi z tym a naklejkę (a nawet dwie) na aucie i tak mam bo kupiłem z naklejką
Zakończmy ten temat bo nie ma to sensu żebyśmy sami przed sobą sie spowiadali czy przekonywali że wszystko jest git - wg mnie jest więc nie wywołujmy wilka z lasu a 5 minet tego jak mu tam już dawno przeminęło
BM 6 - 2007-04-24, 16:41
| speed napisa/a: |
Zakończmy ten temat bo nie ma to sensu żebyśmy sami przed sobą sie spowiadali czy przekonywali że wszystko jest git - wg mnie jest więc nie wywołujmy wilka z lasu a 5 minet tego jak mu tam już dawno przeminęło |
Tak! Masz rację! ... A kto ma racje ten stawia ..... kolację.
I niech nikt nam nie wmawia, że >>BIAŁE JEST BIAŁE a CZARNE JEST CZARNE<<
Pozdrowienia i całuski - M.
MARTINEZ - 2007-04-24, 17:14
co do naśmiewania sie czy wyrażania swojego zdania jest dowolna każdy może pisać jak myśli i może sobie ze swoja beta robić co mu sie podoba a to ze sie z niego śmieją to już jego wina ale nie powinien sie tym martwic bo przecież jemu sie to podoba i niech śmieje sie sam z innych i będzie wesoło.
RoboCop - 2007-04-24, 17:28
| Pietrek napisa/a: | Ale o so choźi ? |
powinno być
ale o co hoszi
wiadome, ze kasa klubowa trafia z konta skarbnika do "szarej eminencji czyli goscia o nicku
KIREK
BM 6 - 2007-04-24, 17:35
| RoboCop napisa/a: | | Pietrek napisa/a: | Ale o so choźi ? |
powinno być
ale o co hoszi
wiadome, ze kasa klubowa trafia z konta skarbnika do "szarej eminencji czyli goscia o nicku
KIREK |
Tiaaa??? .......... A ile tej kasy dałeś??? ....... Ja też bym chciała!
Kupiłabym sobie nową Beemkę!
High-Tech - 2007-04-24, 17:52
Hahaha.
Wg mnie gujo to cipka, nie ma odwagi i pisze: ci, tamci, pare osób, góra. Jak ma problem to niech wyśle prv, albo stanie twarzą w twarz i powie co mu się tam ubzdurało. Po drugie, uważam, że BK skupia ludzi o podobnym guście motoryzacyjnym (lub "prawie" podobnym) i nie jest to wcale grono wzajemnej adoracji. Jeśli komuś się wydaje, że jego wizja BMW, tematów, tuningu czy tym podobnych mu nie odpowiada, to może rzeczywiście nie jest to miejsce dla niego. To jest po prostu styl BK.
można by pisac i pisać
Aha - gujo coś pisał o gangach czy coś takiego, jego zachowanie to raczej pasuje do jego nicka - 997, w sumie to "legalna mafia"
ps. na miejscu guja to bym nie chlapał jęzorem tylko przeprowadził jakieś śledztwo połączone z szantażem, a może nawet z sexaferą. . . buahhaha
pozdro dla prawdziwych
casus maximus - 2007-04-24, 18:17
mnie najbardziej zastanawia co gujowi strzelilo do lba. zawsze wszystko ok, robil sobie zmiany w autku ( na lepsze ) nawet mial z tego radoche i nagle JEB!!!. zbluzgal wszystkich, o jakies finansowe malwersacje oskarzyl.
to sie nie wzielo znikad. facet byl swierzy i dopiero wystartowal wlasciwie na tym forum a tu nagle taki atak. i takie zarzuty. skad mu sie to wzielo w glowie? byc moze ktos mu cos nagadal, a nawet nim pokierowal.
| High-Tech napisa/a: | | Aha - gujo coś pisał o gangach czy coś takiego, jego zachowanie to raczej pasuje do jego nicka - 997, w sumie to "legalna mafia" |
High-Tech, bez przesady. a jakby mial w nicku 666 to co bys napisal?
Piotrek - 2007-04-24, 18:29
teraz dopiero zauważyłem ten temat i twierdzę ze to mega lol
gówno Cię obchodzi co się dzieje z kasą moją i innych klubowiczy...
ubott - 2007-04-24, 18:40
| Piotrek napisa/a: | | gówno Cię obchodzi co się dzieje z kasą moją i innych klubowiczy... |
jasne masz calkowita racje!!!!!!!!!!!
serwer jest oplacony - chyba?????? ale forum dziala wiec pewnie tak
a cala reszta kasy idzie na dziwki i alkohol a to nikogo z poza klubu nie powinno interesowac
pozdro
casus maximus - 2007-04-24, 18:41
lol nie lol...pojechal wszystkim, nie tylko klubowiczom.
ANDRZEJ-BIELAK - 2007-04-24, 18:50
| nokerman napisa/a: | | Pscolka napisa/a: | | last minet |
łoj bzyku bzyku
głodny o chlebie mówi | z tego wszystkiego to według mnie to jest najlepsze
Łukasz - 2007-04-24, 19:05
kurcze, chyba chłopak jest na głodzie.......
casus maximus - 2007-04-24, 19:06
mozliwe...towar sie skonczyl i bije w dekiel.
Bruner - 2007-04-24, 19:07
| MAJSU_WuWuA napisa/a: |
Pisz wprost, albo przestan pieprzyc takie bzdury ok? Napiszesz mi prosto w oczy ze jestem zlodziejem i biore pieniadze z klubowej kasy dla siebie? Czy tylko Ci zart nie wyszedl? Bo mnie takie podteksty i niedopowiedzenia w tym temacie srednio smiesza
| Miki napisa/a: |
sam chcialbym miec na aucie nalepki z adresem strony jednak tylko jako user nie klubowicznie moge. szkoda |
Miki, nie widze problemu. Chcesz zostac klubowiczem? Napisz PW do mnie albo do ktoregos z klubowiczow to sie dowiesz jakie trzeba spelnic warunki i czy mozesz do nas dolaczyc czy nie. Nie zamykamy sie na nowych.
ChriS - 2007-04-24, 19:17
Czemu najlepsze tematy pojawiają się w nocy jak śpię
To nic myślę ,że bez guja nasz świat będzie piękniejszy
Co do kasy to proszę dajcie spokój,bo Bruner prowadzi księgowość jak należy i wszelkie insynuacje tego typu co napisał MAJSU są nie na miejscu!
Goliat - 2007-04-24, 19:19
Chlopak mial wene i pojechal po calosci.
Duszpasterz zadal juz pokute.
Jesli zaczniemy rozpatrywac wszystko co tylko zostanie napisane na forum, to nie bedzie fotum o BMW tylko wielki plac klotni i skarg.
Kto placi skladki ma prawo wiedziec co sie dzieje z jego kasa, pozostali pilnowac swoich portweli.
Pozdro
Łukasz - 2007-04-24, 19:29
GUCIU , a dzwoniłeś ze swoim problemem na 997?
ogolny - 2007-04-24, 19:35
Napisz list do "Przyjaciólki",odwiedż księdza -Rydzyka,podłub w nosie ,bo jesteś zakrecony jak słoik na zime.
Proponuje zamknąc temat,bo poco sie denerwować!
High-Tech - 2007-04-24, 19:37
Casus - nicki się wybiera samemu, więc ja NA PEWNO bym nie zrobił sobie HighTech997.
Jakieś to znaczenie ma - czy to 666, czy 997, czy e30, czy 69, czy 46 itp . . .
A 997 przypasowało do guja jak jego śmieszny post w stulu anonimowego telefonu . . .
Ale to już OT.
casus maximus - 2007-04-24, 20:35
nie bylo forum przez jakis czas. moze gujo sabotuje ?
| High-Tech napisa/a: | | A 997 przypasowało do guja jak jego śmieszny post w stulu anonimowego telefonu . . . |
aaaa....kapuje ...tzn rozumiem....
Yakuzatti - 2007-04-24, 20:49
Sprawa numer 1: Bruner i kasa
Nie wiem co ten gujo mial na mysli, ale jak narazie to kazda zbiorka itd (ktora oczywiscie byla mi wiadoma) przebiega perfekcyjnie, tak wiec tu wielki plus dla Brunera za organizacje. Malo kto potrafi przyjac taki ciezar na barki. Nie wiem jak jest z kasa klubowa - nie wypowiadam sie.
Sprawa numer 2: Druciarstwo i wies tjunink
No gujo, moze za rok to odczytasz bo Ci sie ban skonczy, ale jak trafisz to wiedz, ze jak kochasz BMW i jestes prawdziwym fanem to nie oblepisz swojej milosci zywica, tudziez innym syfem, zeby byc trendy w srodowisku ludzi o podobnych zainteresowaniach tjuninkowych. To tak jakbys oblal smola swoja kobiete, fajnie?
Sprawa numer 3: Klubowicze i Forumowicze
Tak jak juz 50% nade mna napisalo, wsrod forumowicze sa klubowicze i w razie jakiegos nieporozumienia zwroc sie do klubowiczy i spytaj czy tak naprawde jest, bo uwierz mi oni wiedza lepiej, a nie przypadkowego goscia (byc moze), ktory zmienil "miejsce zamieszkania" np. na BMW XXXXX (wiadomo? ) i teraz jezdzi po nasz. Widac, ze jestes choragiewka i lapiesz kazdy kit, ktory Ci wcisna
Sprawa numer 4: Nicki i Nickownie
Smieszy mnie to, ze ludzie przy nicku pisza jakies cyferki, liczby, hasla itd. Nie wiem, moze chca wyrazic emocje jacy oni sa mega wypas, trendy and go! :lol
Sprawa numer 5: Yakuzatti i jego posty
Fakt faktem, daje rowno z tymi postami, ale juz aktywnosc sie zmniejsza, w tym sek ze mam wiele czasu (liceum) i sobie odpowiadam na wiekszosc postow (nie zawsze z sensem i na temat) i tak jakos sie nabija. Wy macie robote, szkole wyzsza niz LO i nie macie tyle czasu. Jak ktos bardzo przezywa to, ze tyle nabijam napiszcie, chetnie porozmawiamy na ten temat.
To chyba na tyle, w razie czego reszte napisze pozniej
Pozdrawiam
Yaku
Gniewek89 - 2007-04-24, 20:56
JA proponuje zmienić nazwe tematu , przykleić a tytuł dać ściana płaczu i wtedy każdy kogo najdzie ochota bedzie mógł sie wyżalić itp
casus maximus - 2007-04-24, 20:58
| Gniewek89 napisa/a: | | JA proponuje zmienić nazwe tematu , przykleić a tytuł dać ściana płaczu i wtedy każdy kogo najdzie ochota bedzie mógł sie wyżalić itp |
gniewek. piles dzis mleko? jesli nie to sie napij.
Gniewek89 - 2007-04-24, 21:01
| casus maximus napisa/a: | | Gniewek89 napisa/a: | | JA proponuje zmienić nazwe tematu , przykleić a tytuł dać ściana płaczu i wtedy każdy kogo najdzie ochota bedzie mógł sie wyżalić itp |
gniewek. piles dzis mleko? jesli nie to sie napij. |
Hehe piłem piłem , nie napisałem jednoznacznie ale chodzilo mi konkretnie o guja i jemu podobnych
MAJSU - 2007-04-24, 21:14
| Bruner napisa/a: | | MAJSU_WuWuA napisa/a: |
Pisz wprost, albo przestan pieprzyc takie bzdury ok? Napiszesz mi prosto w oczy ze jestem zlodziejem i biore pieniadze z klubowej kasy dla siebie? Czy tylko Ci zart nie wyszedl? Bo mnie takie podteksty i niedopowiedzenia w tym temacie srednio smiesza
| Miki napisa/a: |
sam chcialbym miec na aucie nalepki z adresem strony jednak tylko jako user nie klubowicznie moge. szkoda |
Miki, nie widze problemu. Chcesz zostac klubowiczem? Napisz PW do mnie albo do ktoregos z klubowiczow to sie dowiesz jakie trzeba spelnic warunki i czy mozesz do nas dolaczyc czy nie. Nie zamykamy sie na nowych. |
Joł Bruner za bardzo się poczułeś chłopaku ! Żarcik normalnie a tu się niekórzy ściśnieniowali jakby po twarzy dostali... Czy ja piszę że ktoś jest złodziejem ? Nie interesuje mnie kasa klubowa NIC a NIC... Rozśmieszyła mnie poporstu ta sytuacja tak samo jak kiedyś na BKP ! Najwidoczniej żart mi nie wyszedł jak to napisałeś SORRY.
nokerman - 2007-04-24, 22:21
i tym optymistycznym akcentem proponuję zakońćzyć tą farsę w trzech aktach.
Dziękujemy Państwu Za Uwagę
i zyczymy słodkich snów
Administracja Teatrzyku Nie Bieski Ząk.
|
|