| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Co to za badziewie fotki ??????????
rikens82 - 2007-05-04, 23:32 Temat postu: Co to za badziewie fotki ?????????? tak dzisiaj sobie przypadkiem zajrzałem pod auto i znalazłem jakąś wtyczke z ucietymi kablami dodam ze ustrojstwo znajduje sie koło zaciska hamulca przedni prawy ABS działa super kontrolki od hamulców sie nie palą co to moze byś na fotkach to badziewie jest w czerwonej ramce BMW E34 520 94 rok
Adi - 2007-05-04, 23:35
Czujnik zużycia klocków hamulcowych?
wojtaq - 2007-05-05, 00:06
prawdopodobnie czujnik zuzycia klockow hamulcowych , sprawdz czy do klockow ida jakies kabelki i bedziesz wiedzial
Cypisek - 2007-05-05, 01:07
bankowo czujnik zużycia klocków, pewnie kabelki są połączone żeby kontrolka się nie świeciła.
brain69 - usunięty - 2007-05-05, 04:59
tak jest Koledzy
czujnik zużycia klocków
ktoś kupił zwykłe klocki i coś musiał zrobić z kablami, teraz kontrolka myśli że jest ok i nie świeci ja miałem taki sam patent
Domel - 2007-05-05, 12:04
| brain69 napisa³/a: | tak jest Koledzy
czujnik zużycia klocków
ktoś kupił zwykłe klocki i coś musiał zrobić z kablami, teraz kontrolka myśli że jest ok i nie świeci ja miałem taki sam patent |
Potwierdzam... mam tak samo...
A ten czujnik to poprostu kabelek zalany w tworzywie.
Razem z klockiem wyciera się ten plastik. W końcu przeciera się też zalany w nim kabelek, przerywa obwód i kontrolka zaczyna świecić. Żadna filozofia
Pozdro
mariusz szkocja - 2007-05-05, 14:43
siemka
ktos calkowicie spiep...... sprawe jak go nie stac na bmw niech kupi
poldka lub inny wyrob samochodopodobny
brain69 - usunięty - 2007-05-05, 17:25
| mariusz szkocja napisa³/a: | ktos calkowicie spiep...... sprawe jak go nie stac na bmw niech kupi
poldka lub inny wyrob samochodopodobny |
taka prawda
sam dobrze wiem jak trudno jest potem wrócić do orginału jak się ma takich patentów pełno w aucie, najczęściej to większość z nich w rezultacie nie chce działać z powrotem
lesiek - 2007-05-05, 19:33
Najlepszy patent jaki widzialem to w małej Czarnej - włączanie wentylatora zawsze jak to wlaczales to mialem ubaw
|
|