| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - bmw z białegostoku czy ktos ją zna
wrona - 2007-05-06, 02:33 Temat postu: bmw z białegostoku czy ktos ją zna http://moto.allegro.pl/it...a_sprzedaz.html
jak w temacie moze ktos zna moze ktos oblooka bo jestem zainteresowany
ANDRZEJ-BIELAK - 2007-05-06, 07:34
Przecież to auto KONONOWICZA .
Jeżeli jeszcze aktualne to dzisiaj podjade i obejrze. W ogłoszeniu gość pisze że posiada je od 3 lat, sądząc po numerach rejestracyjnych wygląda na to że to prawda.
KWKPiotr - 2007-05-06, 10:08
Silnik w tym aucie nie jest oryginalny. ( jeśli to ma być 323 ) szczepan albo rzeźba - sprawdzajcie dokładnie pola numerowe.
brain69 - usunięty - 2007-05-06, 13:41
| KWKPiotr napisa³/a: | | Silnik w tym aucie nie jest oryginalny. ( jeÅ›li to ma być 323 ) szczepan albo rzeźba - sprawdzajcie dokÅ‚adnie pola numerowe. |
naklejka tylko jest tak sobie przyczepiona bo jak się dobrze przyjżysz to zauważysz że to czcionka z e46 w e30 nie była przecież pochyła
Bruner - 2007-05-06, 13:53
Brain, ale w opisie koles podaje pojemnosc silnika 2300, a to co widac pod maska wyglada na 2.0 z szerokiej lampy na motronicu (nowe zlacze diagnostyczne) - to na pewno nie jest 2.3
brain69 - usunięty - 2007-05-06, 14:02
no 2.3 to nie jest napewno to fakt
temu akurat się nie przyglądałem tylko zwróciłem uwagę na naklejkę
masz całkowitą rację ze silnik oglądał świat z szerokiej lampki
ANDRZEJ-BIELAK - 2007-05-06, 21:21
Dzwoniłem do gościa żeby obejrzyć auto. Powiedział że właśnie jedzie do potencjalnego kupującego na oględziny i dlatego niezdążyłem dzisiaj go obejrzyć.
Auto ma od trzech lat, jedyną rzeczą jaką zmieniał w silniku to był simering wałka rozrządu. Reszta mówi to materiały eksploatacyjne.
O żadnej wymianie silnika nic nie wie albo tak udawał. Potwierdził że kopułka jest za chłodnicą, czyli tak dokładnie tak jak piszecie wyżej.
Mówił o ewentualnych pracach lakierniczych, błotniki mają matowy lakier. Sprzedaje bo kupił 2 samochód.
jaqub - 2007-05-06, 22:26
a ta tasma izolacyjna na dolocie to albo sparciala guma, kiepawy montaz miksera, ostre strzelanie lpg
|
|