|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
STYLIZACJE WEWNĘTRZNE - Galka m technic
Sonny - 2007-05-10, 22:46 Temat postu: Galka m technic Co myslicie o tej galce http://www.allegro.pl/ite...rna_skora_.html , bo wyglada jak oryginal, kupowal to ktos? Mam zamiar kupic jeszcze te emblematy do bbs-ow http://www.allegro.pl/ite...mw_okazja_.html . Nadadza sie?/
RoboCop - 2007-05-11, 10:10
nie kupowałem, ale gała wyglada spoko...
Gasper - 2007-05-11, 10:27
To prawda, wygląda jak oryginał, ale zważając na ceny oryginałów oraz na inne aukcje sprzedającego wydaje mi się, że to jakiś produkt z Chin. Mimo to dobra cena za taką gałeczkę
Sonny - 2007-05-11, 11:38
jak tylko ja kupie to podziele sie wrazeniami czy warto, czy nie.
kiloff - 2007-05-11, 12:36
qrcze .. mam identyczna .. i niestety jak w wiekszosci tych galek mam juz troche skore przytarta .. i teraz niewiem - oddawac do tapicera czy kupic taka nowa ..
GERMAN BOY - 2007-05-11, 12:41
Ja mam taką tylko orginał od mki e 30 z jedynka do siebie(do tyłu)na logo z góry czyli tak jak normalnie 2 jka wchodzi.Już z Niemiec z taka przyjechała i jest wygodna i nie sciera sie tak szybko.Tylko mówie o orginale .Z ta jak bedzie nie wiem ale jest wygodna w użytkowaniu.Moim zdaniem bierz.Pozdro
RoboCop - 2007-05-11, 13:28
Kamil dałbyś zdjęcie tej swojej - z boku i z góry też...
Sonny - 2007-05-11, 16:16
kiloff , ja tam wole kupic nowa, kumpel ma u siebie w e30 oryginal m - technic podswietlana, dal do obszycia i teraz wyglada jak galka z supermarketu, a ta na zdjeciach wyglada super. Pytalem jednego typa co ja kupil i mowi, ze jest taka sama jak oryginal, ktory mial wczesniej. Czekam na przyplyw gotowki i ja biore(oraz emblemaciki ]
Grzesiek - 2007-05-11, 16:33
RoboCop napisał/a: | Kamil dałbyś zdjęcie tej swojej - z boku i z góry też... | ja tez jestem ciekaw jak mozesz to wstaw fotke
RoboCop - 2007-05-11, 19:09
tak... oryginał... ale to kosztuje krocie... byłem w tym tygodniu w ASO - oglądałęm za szybą ///M - gałkę, taką jak na tym linku z Allegro (naklejka u góry ciut inna) - 250zł...
ale naprawde ładna była na wystawionej w salonie jednej z nowych trójek, która na dodatek była w M Pakiecie, skóra+ Alu - nawet nie pytałem ile kosztuje taka
zadowoliłem się zakupem intrukcji obsługi do 5 e34 8)
patryk w-wa - 2007-05-11, 19:26
Ciekawe z czego ona jest bo w aukcji nie ma napisane ze jest ze skory.
frantic - 2007-05-11, 19:34
w tytule aukcji jest napisane "czarna skóra"
patryk w-wa - 2007-05-11, 19:46
Aha no tak nie zauważyłem jezeli jest ze skóry to chyba i ja sie skusze nie mam poprzecieranej ale slabo sie trzyma i potrafi zostac w reku.
Bertizzz - 2007-05-14, 10:27
...jesli chodzi o galke m-power to najladniejsza jest z imitacja chromu,widzialem inne galki emek slabe sa przy tej,super lezy w rece ...notabene mam taka hehe zobaczcie jak sie prezentuje w srodku...
Gasper - 2007-05-14, 10:39
miałem taką, mocno się poniszczyła
Bertizzz - 2007-05-14, 10:41
no wiem o czym mowisz...delikatnie w 1 miejscu jest ubytek 1mm ale naszczescie niewidac,za jakis czas bezie trzeba wymienic - trudno skoluje sie nowa,inna mi nielezy;)
Gasper - 2007-05-14, 10:44
Nie tylko chrom zaczął pękać. Pod górną plastikową szybką zaczęło się to czarne tło odbarwiać. Poza tym skórzany element zaczął zwiększać swoją objętość i odstawać od reszty...
Bertizzz - 2007-05-14, 10:47
...skoro tak mowisz musiala byc wyeksploatowana bardzo...ja zauwazylem tylko ten chromik troszke zaczyna uciekac ale narazie jest wporzadku...galeczka miodzio!
RoboCop - 2007-05-14, 18:59
Kamil napisał/a: | Ja mam taką tylko orginał od mki e 30 z jedynka do siebie(do tyłu)na logo z góry czyli tak jak normalnie 2 jka wchodzi.Już z Niemiec z taka przyjechała i jest wygodna i nie sciera sie tak szybko |
foty z auta Kamila:
mnie się podoba też taka (76$ na aukcjach w USA - nie wiem ile u nas)
z kolei taka podświetlana, które były albo są na Allegro, to lipa, kiepsko to wygląda, na pierwszy rzut oka widać (w realu!), że to nie jest gałka sygnowana przez BMW:
Gohan - 2007-05-14, 19:37
ja mam w swojej bumie gałeczke mtechnic podświetlana i zajebiscie to wyglada, szczególnie w nocy a w dłoni lezy bdb jest leciutko powycierana ale i tak powinna posłuzyć jeszcze przez wieleset km
takze polecam taka jaka ja mam w sumie dla mnie takie elementy jak gałka i kiera (z którymi moje rece maja niemal cały czas kontakt podczas jazdy) sa niezwykle istotne dlatego kierka tez jest m3 nawiasem mówiac mam do zhandlowania kiere m-tech cienka w niezłym stanie za ludzkie pieniadze takze jak cos to PW
Sonny - 2007-05-18, 10:55
Wlasnie doszla dp mnie paczka z galka, wedlug mnie jest calkiem niezla, wykonanie bardzo dobre, pasuje idealnie , wyglada na skore. Wklejam zdjecia, troche slabe bo z telefonu http://img219.imageshack....e=galka1ju0.jpg
http://img218.imageshack....e=galka2rp0.jpg
http://img218.imageshack....e=galka3rs9.jpg
Bertizzz - 2007-05-27, 20:00
kurde szukalem takiej jak mam pol crom pol skora i nieznalazlem mam ochote kupic 2 w jednym miejscu zaczelo delikatnie odchodzic sreberko...
|
|