| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - "Kmh" nowe pismo motoryzacyjne
Łukasz - 2007-05-20, 19:26 Temat postu: "Kmh" nowe pismo motoryzacyjne Jak w temacie, dość gruby, ładnie wydany magazyn motoryzacyjny, jest obszerny artykuł ze zdjęciami nowej M3 E90, V8 420 KM, jest E90 320d w teście, jest stare Audi Quattro(fajny wózek i kanciaty i wybrzuszenia ma po bokach jak M3 E30), Murcielago,
jest też bardzo fajna rzecz - wywiad z Walterem Rohlem i artykuł o Nurburgringu!!!!
Cena 12,99 zł, dość drogo, ale jest całkiem, całkiem.
P.S nie wklejam żadnych skanów
ChriS - 2007-05-20, 21:23
Czytałem,całkiem fajne jest
Walą prawdę, że przednionapędowe małe sedany to lipa a chwalą samochody które mają w sobie to coś.
Sonny - 2007-05-20, 21:42
Lukasz wrzuc skany a tak apropo ma ktos nowy numer gt, podobno jest cos o regeneracji szpery?
kamil.k - 2007-05-21, 08:45
| Sonny napisa/a: | | a tak apropo ma ktos nowy numer gt, podobno jest cos o regeneracji szpery? |
ja mam ale cyba kupiłem ta gazete ostatni raz
jest artykuł o dyfrach ogolnie na jakie sie dzieli itd.o regeneracji nic nie ma
jest za to zielone cabio rigier na baloniastych oponach
Łukasz - 2007-05-21, 09:04
"Kmh" ma ałkiem fajne zdjęcia, ale przynajmniej narazie mimo chęci i wrzucania fajnych tekstów, to graficznie i jeśli chodzi o tzw. łamanie tekstów są do dopracowania.
Miło, ze chcą po prostu zajmować się fajnymi furami, a nie gnieść bez końca jakieś gówna typu 'Logan', 'Logan kombi " itp...
Kilka fajnych tekstów, czasem jak z gadki między dwoma fanami moto, a nie jak tekst dziennikarski, ale to moim zdaniem zaleta...
W dziale evergreen czekam oczywiście na E30
drogawo bo 12,99, ale jeśli będzie progres - będę kupował
Gniewek89 - 2007-05-21, 19:15
Hehe tak zachwalałeś że wybrałem sie do empiku i naprawde moge polecić zamiast od lekarza do szkoly to pozostalem na lawce w parku i czytalem hehe
Artykuly naprawde sa kozackie są aż dwa wywiady z kierowcami fabrycznymi
Lamborghini -Valentino Balboni
Porsche (choć bardziej kojarzony z Audi)- Walter Rohl
Jest też obszerny artykuł o Nurburgringu choć jak dlamnie za mało relacji z przejazdu po samym torze.
Jest o nowym Audi R8 troche wiecej się po tym wozie spodziewałem ale chyba tak to już jest że wiekszość samochodów jest dobra dopoki ktoś nie wspomni o 911
Reszty nie czytałem (jeszcze). Ale moge zapewnić że naprawde warto
Yakuzatti - 2007-05-21, 21:15
To jutro idziemy i kupujemy
urbi - 2007-05-22, 01:01
| Yakuzatti napisa/a: | To jutro idziemy i kupujemy |
i robimy skany zeby forumowa biedota tez poczytala 8)
Bruner - 2007-05-22, 20:04
No niezly szmatlawiec, przejzalem w kiosku pobierznie i kupilem, cena troche wysoka ale jak nie beda kolejnym klonem autoswiata piszacym pod dyktando importerow i podniecajacych sie Dacia Logan to moze kupie od czasu do czasu. Wreszcie pisza o konkretnych furach, smieja sie z jezdzidelek w rodzaju Logana czy Albei itp badziewi - jednym slowem na pierwszy rzut oka wyglada zachecajaco. Tak przy okazji, szukajac Kmh w oczy rzucil mi sie jakis nowy magazyn V12. Nazwa zachecajaca, ale jak zobaczylem na okladce test Skody Roomster i Fiata Bravy to odechcialo mi sie przegladac
Łukasz - 2007-05-22, 20:15
tesz widziałem, smiech na sali
Yakuzatti - 2007-05-23, 13:24
Skoda Roomster - V12
widzicie jakies podobienstwo?
brain69 - usunięty - 2007-05-24, 04:29
no gt ostatnie takiego cudaka pokazało ze szok (e30 zielone)
opony ma rzeczywiście jakby dopiero co z pola zjechał i kartofle miał do piwnicy wyładować
a dyfry opisali tak żeby wiedzieć że są i w dodatku nie wszystkie takie same
Yakuzatti - 2007-05-24, 21:36
Polecam KMH troche posmiali sie z Loganow, Thalii, City i Albei
RoboCop - 2007-06-04, 12:55
| urbi napisa/a: | | Yakuzatti napisa/a: | To jutro idziemy i kupujemy |
i robimy skany zeby forumowa biedota tez poczytala 8) |
dajcie skany tego m3 i o dyfrach - 8)
|
|