| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Szok za Odrą!!!!
Łukasz - 2007-05-30, 09:26 Temat postu: Szok za Odrą!!!! Szokująca historia w skrócie!!!!
Wysłałem do Slawo namiar na auto w Essen, bardzo ładna 320 w wąskiej lampie, coupeta.
Slawa brat jako, że jest w Essen podjechał zobaczyć. Już przez telefon dowiedział się, że auto jest zadbane, a gość jest od dawna starszy jest właścicielem...Okazja super prawda? 500E - cena też niezła, więc .....
Artur pojechał do goscia, a gośc jak się dowiedział, że auto ma sprzedać Polakowi powiedział, że nie ma h.... i Polakowi nie sprzeda!!!!!
Odwrócił sie na pięcie i wrócił do chaty!!!!
Je.....Hitlerowiec, pewnie najeżdzał Polaków w 39 i do dziś nie może przeboleć, że dostali w dupę!!!!
Jestem w szoku, bo przez idiotę nie będę miał fajnego wypatrzonego auta.....
duchPW - 2007-05-30, 10:11
...uj mu w dupę i na imię
Tommec - 2007-05-30, 10:23
| PioterW napisa/a: | | ...uj mu w dupę |
i kawałek szkła
Ogólnie Szkopy nigdy nie kochali Polaków i raczej już nigdy nie będą... ale trzeba z nimi jakoś żyć, bo niektóre niemieckie "gadżety" są nam potrzebne. Ale ten konkretny typek to jakiś szczególnie zawzięty !
Adi - 2007-05-30, 10:32
| PioterW napisa/a: | | ...uj mu w dupę i na imię |
w dupę nie bo to przyjemność dla niego.
Łukasz a jakis tam jego kolega (niemiec) nie może podjechać i coś pościemniać?
Jacek E30 - 2007-05-30, 10:44
ŁUKASZ czy ja wiem kto "dostał w d...e" Chyba my...
damiano_e30 - 2007-05-30, 12:52
to na pewno jakiś nazista, pewnie był gestapowcem w Oświęcimiu do dzisiaj nie może przeżyć że Hitlerowi nie udało się zapanować nad Polską
A co do beemy to najlepiej wysłać jakiegoś niemiaszka i niech ją od kupi od tego patafiana
urbi - 2007-05-30, 12:54
chyba ze koles nie sprzeda jej nikomu kto sie nie wylegitymuje papierem przynaleznosci do SS
damiano_e30 - 2007-05-30, 12:59
no zostaje już tylko jedna opcja- wysłać tam agenta J23, on już się policzy z tym hitlerjugendem i beemke podstepem od niego wyłudzi
urbi - 2007-05-30, 14:43
albo wyslac Tuska !!!!!! ona ma dziadka w wermachcie
duchPW - 2007-05-30, 14:45
jak sobie zrobisz dziarę pod pachą, to gość na pewno przymknie oko na polskie papiery
[ Dodano: 2007-05-30, 14:56 ]
przy okazji - ciekawy wywiad do poczytania:
http://www.gazetawyborcza.pl/1,75480,2693899.html
zwłaszcza
| Cytat: | | A już czymś najgorszym w jej oczach były jakiekolwiek kontakty ze Słowianami. Uważała ich za narody gorsze, na dużo niższym poziomie kulturalnym. |
KORDI - 2007-05-30, 15:10
tak czytam i czytam...
a moze koleś jestes po prostu max przywiązany do auta a każdy wie jak są traktowane i użytkowane auta przywiezione z niemiec do Polski de facto własnie zwłaszcza betki...
nie mówie że w kazdym przypadku tak jest ale bądzmy szczerzy 90% betek które ściągano zza odry były u nas nieziemsko katowane a jednak niemcy dbają o swoje auta....
moze tylko o to chodzi i wystaczyłoby facetowi wytłumaczyć ze to będzie auto nie do katingu a bardziej jak eksponat...
PozdrOOfki...
Łukasz - 2007-05-30, 15:22
przykre, bo ja do nich nic nie mam, a auto w moich rękach napewno nie posłuży do katowania.....
[ Dodano: 2007-05-30, 16:25 ]
| Jacek E30 napisa/a: | ŁUKASZ czy ja wiem kto "dostał w d...e" Chyba my... |
prawda, Jacek, chodziło mi bardziej o skrótowe myślenie - oni w końcu przegrali wojnę - to, ze lepiej się po niej pozbierali i mają generalnie gospodarczo dużo lepiej, to nie ulega wątpliwości.....
Generalnie ręce opadają....
slawo - 2007-05-30, 15:47
tez bylem w szoku, bo pierwszy raz sie w sumie spotkalem z czyms takim w rajchu, jak sie dowiedzialem galy mi malo nie wyszly
w luxemburgu to owszem to piepszeni nacjonalisci...
RoboCop - 2007-05-30, 17:00
| damiano_e30 napisa/a: | | A co do beemy to najlepiej wysłać jakiegoś niemiaszka i niech ją od kupi od tego patafiana |
lepiej jak ktoś podjedzie i zacznie gaworzyć jak ruskie sołdaty
metaldaw - 2007-05-30, 17:29
| damiano_e30 napisa/a: |
A co do beemy to najlepiej wysłać jakiegoś niemiaszka i niech ją od kupi od tego patafiana |
i po wszystkim podesłać kolesiowi fotki że beta trafiła do Polski - zawał mórowany i jednego nazistę mniej
Prosiak - 2007-05-30, 17:39
....kupując swoją beemke w Austrii poszedłem do tego ichniego urzędu wymeldowac auto i miałem dostac tablice zjazdowe na tydzien.Jak powiedziałem kobicie w urzędzie ze jestem z Polski,to dała mi na trzy dni mówiąc ze na tyle mi wystarczy i zapłaciłem 180 euro .Nawet nie chciała słuchac ze potrzebuje na dłuzej I nie pomogło zadne tłumaczenie.....
Pzdr.Prosiak
David - 2007-05-30, 17:46
| slawo napisa/a: | tez bylem w szoku, bo pierwszy raz sie w sumie spotkalem z czyms takim w rajchu, jak sie dowiedzialem galy mi malo nie wyszly
w luxemburgu to owszem to piepszeni nacjonalisci... |
ale na szczescie luxemburg sie nigdzie nie liczy...co to w ogole za kraj wielkosci Siemianowic Slaskich
|
|