| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - dzindyybryy
Menel - 2007-06-07, 00:07 Temat postu: dzindyybryy czyli nowy odcinek Izaura
oj dzialo sie ostatnio, dzialo
wiekszosc z was nie wie co sie tam dzieje na klubowym ale ja jako NIEklubowicz wiem bo podobno nie mam tam dostepu.
wiec jedna wielka wojna, ogolnie klub sie rozpada, dzieci nie moga sobie ze soba poradzic a wszystko przez jednego tzw nowego prawiczka ktos ten walnal babskiego focha a inni jakies dymy kreca. Inny klubowicz a nie moderator szuka lekarza specjalisty ale chyba bedzie trudno bo juz w tym stadium bedzie ciezko.inni wogole maja to gleboko w 4 literach bo po co sie wypowiadac jak sa klubowiczami. inny zas chce byc za wszelka cene modem ale mu sie jakos nie udaje i tez fochy wali.
ogolnie to chca zrobic kółko różańcowe takie jak na BKP i BS wiec nie bedzie juz tak fajnie. beemke trzeba schowac do lamusa czyli do garazu a zaczac jezdzic lamusem..eeh lanosem.
a tak ogolnie to bardzo sie ciesze ze znowu z wami jestem buuuaahahhahaha bo przez te cale dni bardzo tesknilem i uwielbiam ten dzial off topic. chcialbym byc moderatorem ale nie mam tyle czasu jak inni sledzic tych wypowiedzi. jak bedzie to mozliwe to bede popieral innych nowych na klubowiczy bo zawsze nam pomogaja jak wlewac ludwik zamiast plynu do spryskiwacza( zawsze patrzcie na rece).
jest jeszcze sporo spraw do opisania jak nowe odcinki Izaura ale na wszystko przyjdzie czas
pozdrawiam wszystkich goraco i nie moge pisac w swoim niegrzecznym stylu bo dostalem cos takiego "albo sie dostosujesz do zasda na forum jak wrócisz po banie i będziesz grzeczny, albo... dostaniesz kolejne wakacje lub zmienisz klub - proste zasady koniec pobłażania. Twój wybór " i to od kogos z klubowiczy a nie z moderatorow.
-wasz najukochanszy i slodziudki menel
duchPW - 2007-06-07, 00:20
menel lubisz ploty i dymy, ale to nie do końca tak wygląda - głównie dla tego, ze nie jesteś słodziutki, tylko pieprzny i nasycony procentami ... i jak na takiego gościa przystało - chcesz zamieszać
tu zawsze będzie fajnie, a na różaniec jeszcze nie pora ... dziadu jeden
Menel - 2007-06-07, 00:29
ale ja nie pisze ze tu jest nie fajnie wrecz przeciwnie. mi tu sie podoba bo nie ma wlasnie narazie tego kolka rozancowego a jest forum beemiarzy.pisze tu na off topie bo wiekszosc nie ma dostepu na klubowe i nie wiedza ze takie chore akcje sie tam dzieja.
bylo fajnie- jest fajnie i miejmy nadzieje ze bedzie fajnie ..w takim gronie jak bylo i koniec.
nastepne czesci Izaury mowia ze jeden mod chce odejsc i ze taki jeden powiedzial ze jak odejdzie to bedzie slabiakiem wiec ten dal na wstrzymanie i rozmysla po nocach.
duchPW - 2007-06-07, 00:46
na forum klubowym prawie non-stop są jakies dyskusje mądralo, bo po to jest tamto forum - jakby były nieziemskie jazdy (chore akcje), to by przyszedł Leonsjo i znowu miałbys urlop, a nic takiego się nie wydarzyło, więc nie płacz - jesteś lepszy niż Pani domu czy Życie na gorąco
marvin-86 - 2007-06-07, 07:36
Ale problemu jak w esmeraldzie
ChriS - 2007-06-07, 09:18
Menel nie wiedziałem ,że oprócz indyjskiej kinematografi interesujesz się również brazylijską
Yakuzatti - 2007-06-07, 10:14
Zaraz o Bollywoodzie pogadamy
slodziutki menel
Menel - 2007-06-07, 13:03
| ChriS napisa/a: | Menel nie wiedziałem ,że oprócz indyjskiej kinematografi interesujesz się również brazylijską |
bo Leonsjo to ja
nokerman - 2007-06-07, 13:41
menel zachowujesz sie jak trol internetowy
weż no może chociaż raz wprowadź na to forum coś pożytecznego a nie w kółko to samo
musisz być teraz dumny z siebie nie
Menel - 2007-06-07, 14:13
ale o so hosi? jest off ? jest , wiec popisze sobie z nudow. a co mi tam tylko musze dostosowac sie do zasad na forum i byc grzecznym bo wiesz.. dostane kolejne wakacje lub zmienie klub (inaczej mowiac kolko rozancowe) - proste zasady koniec pobłażania
ps.ale napis wyczailem na waszym forum na samej gorze :
Nie umiesz sie dogadać na forum w sposób cywilizowany, zgodny z zasadami, regulaminami TO NIE MA TU DLA CIEBIE MIEJSCA.
[ Dodano: 2007-06-07, 14:38 ]
| nokerman napisa/a: | menel zachowujesz sie jak trol internetowy
|
czuje sie mocno obrazony przez ta wypowiedz i mam nadzieje ze admin lub odpowiednia osoba da ci za to ostrzezenie !
RoboCop - 2007-06-07, 17:16
menel na prezydenta
Bruner - 2007-06-07, 17:24
| Menel napisa/a: |
czuje sie mocno obrazony przez ta wypowiedz i mam nadzieje ze admin lub odpowiednia osoba da ci za to ostrzezenie ! |
Menel nie naciagaj faktow na swoje potrzeby, Noker nie napisal "Ty trolu" tylko zwrocil Ci uwage. Sam nie chcesz zamordyzmu, a teraz co? Jak ktos sie uprze to wszystko da sie podciagnac pod obrazanie. To ze napisalem "nie naciagaj" pewnie tez, bo sugeruje ze jestes naciagaczem, czyli Cie obrazam Albo to ze napisales do Nokera "ci" z malej litery, czyzbys wrazal sie o nim pogardliwie? Troche zdrowego rozsadku. Chyba ze chcesz sie czepiac to nie ma problemu, mozemy sie bawic w ten sposob. Ale gwarantuje Ci ze wtedy bez problemu w ciagu 1 dnia znajde i odpowiednio zintepretuje taka Twoja wypowiedz za ktora bez problemu Cie odstrzele. Na Twoje wlasne zyczenie.
Menel - 2007-06-07, 18:56
spoko brunio, widze ze jednak jest tu kolesiostwo wiec juz siedze cicho leonsjo musi poczekac az jego izaura wyjdzie z wiezienia i wtedy sie poczepiamy razem
a co do trola :
Troll – zwykle wielkie, brutalne stworzenie fantastyczne unikające słońca (często zmienia się pod jego działaniem w kamień). Występowały też jako potężne bestie bojowe rozbijające szyk wroga.Bywały wielkimi, gruboskórnymi stworami, mającymi dodatkowo zdolność regeneracji, czyli szybkiego leczenia zadanych im ran. Potrafią polować w grupie i urządzać zasadzki
Trolling - troll to złośliwy mały stwór (bajkowy)... jeśli nie chcesz być za takiego uznanym, staraj się nie powodować kłótni, nie prowokować, nie obrażać, a z drugiej strony nie daj się prowokować i nie odpowiadaj na prymitywne i niekulturalne zaczepki słowne.
ADM
ChriS - 2007-06-07, 19:08
| Menel napisa/a: | | leonsjo musi poczekac az jego izaura wyjdzie z wiezienia |
Wg mnie to niesprawiedliwe że Menel może pisać,a Korzuch nie
Piotrek - 2007-06-07, 19:19
Jakie niesprawiedliwe? przeciez to automat skasował mu nartę bo minął czas jej działania.
O czym Ty znów Chris mówisz ?
casus maximus - 2007-06-07, 19:28
chris chyba ma chyba to samo co ja. czyli lekkie zawirowania mocy po wczoraj.
ChriS - 2007-06-07, 19:57
Piotrek spoko miałem co innego na myśli Nie podważam zasadności przymusowego odpoczynku od forum i automatycznego powrotu.
Chodziło mi o to, że Menel bez Korzucha to jak Flip bez Flapa-jeśli już trzymamy się tematyki filmowej
Piotrek - 2007-06-07, 20:07
No to przepraszam , inaczej to odebrałem Chris
ChriS - 2007-06-07, 20:34
Spoko
Fajny masz podpis po nickiem
kamil.k - 2007-06-07, 20:54
| ChriS napisa/a: | Spoko
Fajny masz podpis po nickiem |
no opis fajny ale ten obrazek pod spodem to chyba symbol jakiejs sekty czy cos niech sie tylko proboszcz dowie to bedzie bolcowanie
ChriS - 2007-06-07, 21:05
W Rzemieniu pewnie usłyszymy historię "Jak Piotrek został raperem"
Bruner - 2007-06-07, 21:17
Z historii o Piotrkach to ja znam tylko ta o ETK w radiowozie
Menel - 2007-06-07, 21:19
hmmm wg nokera to jestem do niego podobny :
kamil.k - 2007-06-07, 21:26
| Menel napisa/a: | hmmm wg nokera to jestem do niego podobny :
Obrazek
| ale tu nie chodzi o podobienstwo zewnetrzne tylko o to drugie
ChriS - 2007-06-07, 21:32
Menel trochę brwi masz jaśniejsze ,a reszta sie zgadza
SzczupaK - 2007-06-07, 21:37
Ale duży jesteś
Yakuzatti - 2007-06-07, 23:55
Ale duzy nos masz
Pawel735 - 2007-06-08, 00:09
ale o co B z tym postem bo wogole nie wiem czego on się dotyczy ?
Menel - 2007-06-08, 06:52
chodzi o to zeby zrobic wiekszy balagan na forum .
w najnowszych odcinkach Izaury nadal trwa wojna gdzie sa wklejane prywatne rozmowy z gg bo ktos chce bardziej sklocic aktorow brazylijskiego serialu.
Bajka - 2007-06-08, 09:28
a menel śledzi wszystkie odcinki już od 6 rano, prawdziwy fan!
RoboCop - 2007-06-08, 09:51
| Menel napisa/a: | hmmm wg nokera to jestem do niego podobny :
Obrazek
|
też miałem wczoraj wkleić to samo foto
a ten jak Ci się podobuje
duchPW - 2007-06-08, 10:04
Muminki to też odmiana trolli, a są całkiem sympatyczne ... i całkiem niezłośliwe (chyba, że dla mrówkolwa)
Pscolka - 2007-06-08, 16:50
Bez kitu Menel nudny sie robisz............. z kitem zreszta tez....
Menel - 2007-06-08, 19:05
| Pscolka napisa/a: | | Bez kitu Menel nudny sie robisz............. z kitem zreszta tez.... |
wiesz ..starosc nie radosc ale zeby sobie zycie oslodzic lubie mokre 16stki i ryczace 40stki ...denerwowac
center - 2007-06-10, 12:39
jeaaaaaaaah menel wrocil...
no nareszcie, myslalem ze sie nie doczekam, w koncu bedzie co robic na forum, bedzie co poczytac, bedzie o czym podyskutowac, bedzie mozna nie spac pol nocy i wymieniac informacje na forum i czytac z zainteresowaniem kolejne posty
radosc przepelnia me serce juz od dzisiejszego poranka
i pomimo tego ze po imprezie jestem i dzien mial byc taki sobie, jak przeczytalem nowy temat na offie i to od razu mi sie humor poprawil
coz za radosc coz za szczescie
3 dni i temat ma dopiero 2 strony?
no to dla mnie jest oburzajace, chlopaki ja nie wiem co sie z wami dzieje, cos poziom lotow obnizacie..srednia powolutku wam spada postow na dzien...
i niepomiernie mnie cieszy ze mamy lacznika z tym co sie dzieje w klubie a reszta swiata..
menel na takiego naszego Konrada wyrosl, jak lis przedziera sie do bazy wroga, taki Hans Kloss IV RP
naprawde
no ale ide popisac cos na klubowym, moze jakas klotnie podsyce, moze jakies archiwum z gadu wyciagne, moze jakies zdjecia znajde kompromitujace kogos, w koncu:
SHOW MUST GO ON
Menel - 2007-06-10, 13:41
jak sie nic tutaj nie dzieje i nie ma co czytac to przynajmniej u was na klubowym ciagle jazdy widac, twoja ostatnia sprzeczka tez wiec do dziela bo mi sie juz nudzi i chetnie tam posiedze
duchPW - 2007-06-10, 14:02
spoko Menel - poczekaj aż za klubową kasę zakupimy snopowiązałkę i bronę do orania pola pod buraki cukrowe, bo dziś buraki są w cenie
Menel - 2007-06-10, 15:59
..a jak narazie zamiast brony musza wam starczyc wasze szydelka z robótek domowych
duchPW - 2007-06-10, 16:13
| Menel napisa/a: | | ..a jak narazie zamiast brony musza wam starczyc wasze szydelka z robótek domowych |
i tu się z Tobą zgodzę - nie należy dyskredytować buraków, które zapewniają pożywkę ... a jak zaczniesz wybrzydzać, to jeszcze możesz zostać odcięty od źródła tej żywności
kto by przypuszczał, że Menel pod dresem nosi biało czerwony krawat
center - 2007-06-10, 17:17
spoko loko menel, to jeszcze nie koniec, teraz sie dopiero zacznie wiec bacznie sledz temat
zawsze chcialem byc w centrum uwagi i chcialem zeby o mnie w klubie mowili, a ze nie umiem tego robic jak Ty, to staram sie jakos inaczej..
do Twojego poziomu tak czy inaczej jeszcze mi troche brakuje, ale powoli powoli, practice makes perfect
Piotrek - 2007-06-10, 17:21
Menel chodzą ploty że ktoś komuś powiedział a ten drugi przekazał wszystkim że.... chcesz zostać moderatorem . Mam nadziję że nie dostanę narty za obrażanie
Bagor - 2007-06-10, 17:46
To i ja coś dorzucę żeby temat dalej się kręcił Według KotaSylwestra Menel to złodziej, a na tym forum brak jest kultury.
Po krótce wyjaśnie dlaczego. Na forum BMW-Sport posprzeczałem się z KotemSylwestrem, poszło też między innymi o Beemke Klub. Podczas wymiany zdań na PW napisał on tak:
| KotSylwester napisa/a: | | Menel ukradł mi spręzyny od E30, pożyczył i nie oddał a jak mu przypomniałem to stwierdził że są c h u j o w e i nie ma o co się upominać... |
Nie wiem czy to prawda, ale nie wiem z jakiej racji napisał o tym mi To jest sprawa między nim, a Menelem i nie wiem po co rozpuszcza ploty po obcych osobach.
Na mój komentarz, że nie ma kultury i że nie był mile widziany na Beemce Klub odpisał tak:
| KotSylwester napisa/a: | | owszem nie pasujemy do siebie zdecydowanie, ale wracając do kultury, której nie mam , to tam niestet panuje troszkę mnejsza jeszcze, skoro admin mówi do kogoś ze go pojebało. |
Pewnie jeszcze tu murzynów biją
Dodam, że dostałem od niego 3 ostrzeżenia
Menel - 2007-06-10, 18:14
buaaahahah Bagor poprawiles mi humor z tymi sprezynami dziecko kotek sie musial poskarzyc wszystkim
co jak co , znajac poczynania w remontach kotasylwestra z jego e30 baurem i e24 to spalilbym sie ze wstydu wspominac dalej te sprezyny kupa zardzewialego zlomu ktora popekala po zlocie w toruniu i jeszcze jakas bajke wymyslil zebym mu je oddal
piotrek, lepiej sie strzez bo odcinki Izaury sie sprawdzaja i ten ktos mowiacy ze ktos zostanie modem bardzo dobrze to przewidzial wiec zaraz narcioszki dostaniesz
duchPW - 2007-06-10, 18:24
heh - mówisz to Menel z taką pewnościa, jakbyś potrafił się wcielić w sytuację tego tajemniczego kogoś ... a w razie czego pociągnąć w jego imieniu za odpowiednie sznurki
Menel - 2007-06-10, 21:04
a moze chcesz sie synku przekonac i dostac trzecia narciosze ?
sybir - 2007-06-10, 21:07
Menel założyłbyś jakiś ciekawy temat o bmw.
Może w dziale "Nasze Śmigiełka"?
Jestem ciekawy co od kupienia bety pozmieniałeś w niej.
pozdrosie ma
Menel - 2007-06-10, 23:45
zalozylem ostatnio temat na offie o mini e30, w dziale tuningu wkleilem z 20 fotek kozackich mtechnikow II.
co do mojej nowej to nie chce mi sie wklejac bo nie ma co pokazywac, zwykla schwartz e30 coupe,m-tech II,9x16 ,gleba -60/50 poza tym widac troche w podpisie...
Piotrek - 2007-06-11, 00:26
Menel byłeś juz dzisiaj do głosowania?
Menel - 2007-06-11, 00:36
dzisiaj piotrus to juz nie bylem i nie jestem w stanie
Piotrek - 2007-06-11, 00:38
Wpadnij jutro i naciskaj , tylko zrób to jak najszybciej bo Cię właściciel konta uprzedzi
Menel - 2007-06-11, 00:49
nie, mam taki uklad ze tylko sobie czytam i nic nie pisze
sybir - 2007-06-11, 00:50
A z kim masz ten układ?
Dawaj, nikomu nie powiem
sie ma
duchPW - 2007-06-11, 00:56
klikanie, to nie pisanie - układ nie zostanie w ten sposób złamany - masz pełne moralne prawo skorzystać z tego przycisku ... Twój mocodawca na pewno sie nie obrazi, bo i dlaczego
RoboCop - 2007-06-11, 11:52
| Bagor napisa/a: |
Pewnie jeszcze tu murzynów biją |
cholera! ja myślałem że tu tępimy tylko żydo-komune 8)
Menel - 2007-06-13, 14:54
w najnowszych odcinkach Izaury odbywa sie wielka afera i szukanie kapo ktory i tak nie zostanie odnaleziony
duchPW - 2007-06-13, 14:59
... a nie obawiasz się sprzedawczyków?
BTW - nie opowiadaj "starych" odcinków, bo już wszyscy o tym zapomnięli - teraz jest romans na tapecie
co do poprzedniej sprawy, to wszystko już wyjaśnione:
okazało się, że zabójcą był kamerdyner, a zlew miał podwójne dno
Menel - 2007-06-13, 16:12
akurat tego kapo nie musze sie obawiac a nowszych odcinkow nie ogladalem jeszcze
marvin-86 - 2007-06-13, 16:34
wlasnie menel napisałbys cos zobacz temat obrażanie w skargach :D:D dobra podbudowa do nowej powieści pozdro
duchPW - 2007-06-13, 17:26
| Menel napisa/a: | | nowszych odcinkow nie ogladalem jeszcze | ojoj, a co się stało - kablówkę odcięli?
jak chcesz, to mam znajomego, który Cię na lewo podłączy
Shreku - 2007-06-13, 19:21
nie wiem o co tu chodzi ale i tak kocham BMW Sport
Menel - 2007-06-13, 19:59
| PioterW napisa/a: | | Menel napisa/a: | | nowszych odcinkow nie ogladalem jeszcze | ojoj, a co się stało - kablówkę odcięli?
jak chcesz, to mam znajomego, który Cię na lewo podłączy |
nie dzieki ale wez juz nie wal focha co?
i nie badz KUTWA no ! pozycz mi znowu haslo
marvin , nie moge dopisac bo jest zamknieta sycylijska opowiesc
duchPW - 2007-06-13, 23:50
twardix z Ciebie metal ... tzn Menel - pisząc KUTWA sporo ryzykujesz - wystarczy, że mod przed wizytą u okularologa zajrzy na forum i juz po Tobie - jedziesz po bandzie chłopaku
Menel - 2007-06-14, 00:03
a mnie to wali bo na polskich ulicach sa takie bilbordy :
a ty cwaniaczku sie doigrales, juz cie zdegradowali z klubowicza jeszcze tylko namierza 4 os i zakoncza serial Izaura
duchPW - 2007-06-14, 00:39
wszystkich nie namierzą - wiedz, że także w internecie jest coś na kształt systemu antyrakietowego
Piotrek - 2007-06-14, 00:41
Menel szykuj się , nadchodzi czas zagłady
Menel - 2007-06-14, 01:04
piotrek ,czyzbys cos wiedzial o nowych odcinkach ?
pioter, wiem ze tych 4 nie namierza bo jest cos takiego jak serwer proxy i nie ma bata zeby dalo sie to przejsc ( dzieki dla jednego klubowicza ze mnie o tym oswiecil )
duchPW - 2007-06-18, 23:01
| menel napisa/a: | | piotrek ,czyzbys cos wiedzial o nowych odcinkach ? |
teraz jeden (ex)klubowicz postanowił zastosować w realu (choć w zasadzie w wirtualu) znane hasło Loreal'a:
"jak pięknie być sobą"
a w sumie jest jeszcze jedno do zrealizowania:
"kochajmy ludzi - tak szybko odchodzą"
Menel - 2007-06-19, 20:48
alez Piotrku, wg rezyserow Izaury to nic sie nie stalo..jeden z najlepszych starych ziomow zrezygnowal z klubowicza, nastepny nacieszyl sie wladza ze 2 tygodnie i go wywalili...na dobre zakonczenie dodam ze w Rzemieniu dowiedza sie o nastepnym ktory zrezygnuje z klubowicza ale to juz tajemnica wiec nic nie dodam.
oby tak dalej
Bruner - 2007-06-19, 23:35
| Menel napisa/a: | | anastepny nacieszyl sie wladza ze 2 tygodnie i go wywalili... |
A ja myslalem ze sie nachlal i nawrzucal wszystkim dookola a potem sam zrezygnowal, ale widac sie mylilem
BADYL - 2007-06-20, 06:25
| Menel napisa/a: | alez Piotrku, wg rezyserow Izaury to nic sie nie stalo..jeden z najlepszych starych ziomow zrezygnowal z klubowicza, nastepny nacieszyl sie wladza ze 2 tygodnie i go wywalili...na dobre zakonczenie dodam ze w Rzemieniu dowiedza sie o nastepnym ktory zrezygnuje z klubowicza ale to juz tajemnica wiec nic nie dodam.
oby tak dalej |
Menell widze jednak ze długo sobie nie pociagniesz na tym forum twoje teksty nudza jestes beznadziejny lubisz tylko krytyke - otwórz mi drzwi do swojego mieszkania i a ja wejde tam z buciorach bedzie fajnie
Menel - 2007-06-20, 07:45
| kirek napisa/a: | | Menel napisa/a: | alez Piotrku, wg rezyserow Izaury to nic sie nie stalo..jeden z najlepszych starych ziomow zrezygnowal z klubowicza, nastepny nacieszyl sie wladza ze 2 tygodnie i go wywalili...na dobre zakonczenie dodam ze w Rzemieniu dowiedza sie o nastepnym ktory zrezygnuje z klubowicza ale to juz tajemnica wiec nic nie dodam.
oby tak dalej |
Menell widze jednak ze długo sobie nie pociagniesz na tym forum twoje teksty nudza jestes beznadziejny lubisz tylko krytyke - otwórz mi drzwi do swojego mieszkania i a ja wejde tam z buciorach bedzie fajnie |
ale boli cie to ze na forum sie pierrdoli ? raczej nie.
i nie zaprzeczysz ze kiedys byla lepiej zgrana ekipa ...
ADM: Autor postu otrzymał ostrzeżenie !
RoboCop - 2007-06-20, 09:02
czy ten temat to jakiś - nam szarakom z prowincji - nieznany typ humoru z Warszawy, dla reszty niepojety??
Łukasz - 2007-06-20, 09:16
mówiąc filozoficznie wszystko dąży ku końcowi
kiedyś to była ekipa, jumanie, ćpanie, na dworcach spanie...ehhhh czasy.....
kafarek - 2007-06-20, 09:50
| Menel napisa/a: | | bo jest cos takiego jak serwer proxy i nie ma bata zeby dalo sie to przejsc |
To pozwól, że wyprowadzę Cibie z błędu Internet dawno przestał być anonimowy i możesz korzystać sobie z dowolnej "twardości" servera proxy. Anonymouse, High Anonimity itp.. ale i tak wszystko loguje się jako prosty wzór
Dla przykładu:
| Kod: |
- 20/06 09:33:30 kafarek "85.195.119.14 local: 82.160.203.172" "viewtopic.php?p=224117" _COOKIE[]: <i>1 | 1 | 1 | a:2:{s:11:"autologinid";s:32:"3957497514678d148c40103,89463659";s:6:"userid";s:4:"3851";} | on | 52fc2ca57bcaded9d81c67d34a4edccb | 1 | |
gdzie 85.195.119.14 to adres IP niewykrywalnego (jakby się wydawało ) servera proxy http://anonymouse.org , a local: 82.160.203.172 to mój prawdziwy adres IP. Tak więc Menelu, zejdź na ziemię Reszta tych krzaczków, to dokładne czynności wykonywane w danej sekundzie na forum.
Pozdrawiam
Zły Admin
duchPW - 2007-06-20, 09:59
i teraz sie wydało z czyjego konta logował się Menel (znalazło sie tajemnicze proxy) tylko czemu kafar przyznał się tak publicznie
kafarek - 2007-06-20, 10:02
| PioterW napisa/a: | | tylko czemu kafar przyznał się tak publicznie |
Bo lubię się tak obnażać
duchPW - 2007-06-20, 10:07
ja też lubię obnażać
kafarek - 2007-06-20, 10:12
A grać w szarady też lubisz?
duchPW - 2007-06-20, 10:28
wolę południowoamerykańskie seriale i nie odbiegaj od tematu
Jak wiadomo z poprzednich odcinków - Leonsjo kupił sobie niedawno nowego psa strażnika i teraz nie musi sam batożyć niewolników, bo pies go wyręcza - tego obszczeka, tamtego pogyzie - pies zaś sam nie musi mysleć, bo dostaje wytyczne od swojego pana - w zamian za dach nad głową wykonuje wszystko w rytm własnego ogona.
Oczywiście ten wierny przyjaciel nie wie jak kończyli jego poprzednicy, ale jego mały rozumek nie potrzebuje tej wiedzy - łaskawe spojrzenie pana jest lepsze od najlepszej kości.
Menel - 2007-06-20, 18:13
| PioterW napisa/a: | wolę południowoamerykańskie seriale i nie odbiegaj od tematu
Jak wiadomo z poprzednich odcinków - Leonsjo kupił sobie niedawno nowego psa strażnika i teraz nie musi sam batożyć niewolników, bo pies go wyręcza - tego obszczeka, tamtego pogyzie - pies zaś sam nie musi mysleć, bo dostaje wytyczne od swojego pana - w zamian za dach nad głową wykonuje wszystko w rytm własnego ogona.
Oczywiście ten wierny przyjaciel nie wie jak kończyli jego poprzednicy, ale jego mały rozumek nie potrzebuje tej wiedzy - łaskawe spojrzenie pana jest lepsze od najlepszej kości. |
ps. pioterze, nie odbiegaj od rodzaju filmu bo rezyser kreci dramat a ty przechodzisz w komedie
TONY H. - 2007-06-20, 21:51
tak sie bawi tak sie bawi beemka, beemka, beemka
duchPW - 2007-06-20, 22:01
brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś
tomcat944 - 2007-06-20, 22:29
hej,
widze, ze Stolyca sie bawi..... tylko nie zapomnijcie zabrac slomy po sobie....
Łukasz - 2007-06-20, 22:31
Ty, weź się odwal od moich gumofilcuf , co?
Piotrek - 2007-06-20, 22:43
ale o so chosi ? ne kumom
casus maximus - 2007-06-20, 22:46
tu juz nikt nie wie o co chodzi. to tak jakbys skonczyl ogladac Niewolnice Isaure na 150 odcinku a zaczalbys znow sledzic jej losy od odcinka 750.
Piotrek - 2007-06-20, 22:48
dobra , zaczekam na ostatni odcinek i wszystkiego się dowiem
Łukasz - 2007-06-20, 22:51
a dobra jest ta Isaura Piotrek? Bo mówiłeś , ze u Ciebie już była. Sprawdzona? Bo dzwoniłem i zaraz ma wpaść. Ile jej włożyć za majtki?
casus maximus - 2007-06-20, 22:51
| Piotrek napisa/a: | dobra , zaczekam na ostatni odcinek i wszystkiego się dowiem
|
to jest dobra koncepcja. prawdopodobnie nic nie stracisz.
Menel - 2007-06-20, 23:36
jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o...kase parobki
Bruner - 2007-06-21, 01:05
Menel, pamietaj ze masz juz 2 narty i jestes caly czas na krawedzi bana, wiec sie nie rozpedzaj. Podpis tez bym radzil zmienic. I nie probuj mi wmowic ze parobki i lafiki to wcale nie sa obrazliwe okreslenia
Shreku - 2007-06-21, 09:05
| Bruner napisa/a: | Menel, pamietaj ze masz juz 2 narty i jestes caly czas na krawedzi bana, wiec sie nie rozpedzaj. Podpis tez bym radzil zmienic. I nie probuj mi wmowic ze parobki i lafiki to wcale nie sa obrazliwe okreslenia |
pamiętam kiedyś był temat o poprawnej pisowni i pisaniu z polskimi znakami...
kto go zakładał?hmmmm... nie pamiętam...
a tu proszę... mod i coś takiego.... wizytufka klóbó
Łukasz - 2007-06-21, 09:23
Prawica rządzi, a klub jej klaszcze.
Bruner - 2007-06-21, 11:40
Shreku pokaz mi to o polskich znakach, bo ja chyba nie w temacie
Shreku - 2007-06-21, 11:47
الصومالية الانتقالية واتحاد المحاكم الاسلامية، وذلك حسبما اعلن مسؤولون في الجامعة العربية التي ترعى المباحثات في العاصمة السودانية الخرطوم.
وقال سمير حسني مدير القسم الافريقي بالجامعة العربية ان كل من الطرفين مسؤول عن انهيار المباحثات، واوضح انه لم يتم تحديد موعد لاي مباحثات قادمة، و"لكن كلما تم ذلك بشكل اسرع
Menel - 2007-06-22, 01:16
ooo widze ze wspanialy klub beemka ma znowu o jednego klubowicza mniej..kto nastepny ?
|
|