| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Potrzebuje waszej pomocy BMW-fans !!!
ahir - 2007-06-12, 00:32 Temat postu: Potrzebuje waszej pomocy BMW-fans !!! Witam, jestem z klubu BMW-mania.pl, jestem wielkim fanem Bawarskiej marki, w tej chwili pracuje nad E30...
a sprawa wyglada tak, ze znalazlem cos nowego dla mnie (Beemeczke oczywiscie) ale niestety dosyc daleko odemnie... tym bardziej jakby mial to sie okazac wrak...
i wpadlem na taki pomysl, moze zamieszcze posta na najwiekszym forum BMW w Polsce i znajdzie sie ktos z okolicy miejscowosci Gubin (woj. lubuskie, pow. krośnieński) - bo wlasnie tam stoi auto, ja jestem z Katowic, takze mam 425km tam w jedna strone!!
i byc moze ten ktos bylby tak mily aby tam pojechac wstepnie ocenic stan auta - w miare mozliwosci podjechac na jakas stacje diagnostyczna - oczywiscie zaplace, i przekazac mi informacje o stanie auta... zebym przynajmniej wiedzial czy warto jechac...
jezeli ktos ma tam blisko i moglby to zrobic bardzo bym prosil o info na PW
Pozdrawiam, a Beemko-Klubowiczow ktorych znam prosze o poparcie dla mojej osoby!!
center - 2007-06-12, 09:25
to ja CI na poczatek wyedytuje troche temat zeby bylo wiadomo o co chodzi..
a potem popre kolege, co to trumniak sie znudzil??
pozdrawiam
ahir - 2007-06-12, 11:03
Trumniak bedzie robiony tak zeby sie znalazl na e30.de, a trzeba czyms jezdzic prawda??
Przemass - 2007-06-12, 21:46
moge podjechac zobaczyc
RoboCop - 2007-06-14, 19:35
ahir coś Ty taki tajemniczy?? napisz co to za auto, nikt Ci jej nie podkupi
ahir - 2007-06-15, 00:48
a jesli ktos szuka tego co ja ?
w zasadzie jaka moge napisac byle nie gdzie...
525ix .. cos takiego jak rozwalila e30ix coupe...
Łukasz - 2007-06-15, 08:51
chłopaku, jak tu o cos prosisz to wklejaj link, a nie bawisz się w chowanego chetnie ci ktoś pomoże, ale trzeba sobie choć minimalnie zaufać!
ahir - 2007-06-15, 13:16
inni mowia bawic sie w chowanego, a jeszcze inni nazywaja to prywatnoscia, dlatego jest taka funkcja na forum jak PW..., btw. sprawa juz jest w toku...
Pozdrawiam, BMW-fans!
Łukasz - 2007-06-15, 13:40
jak jesteś taki prywatny to po co prosisz o pomoc na forum?, ja też szukam auta i wklejam w swoim temacie o poszukiwaniach wszystkie linki, jakimi jestem potencjalnie zainteresowany....
zresztą...
powodzenia.
|
|