BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - Tv w E39- nie da sie ogladac podczas jazdy

kwadrat - 2007-06-12, 23:25
Temat postu: Tv w E39- nie da sie ogladac podczas jazdy
czy moze ktos wie czy da sie odblokowac tv zeby mozna bylo ogladac podczas jazdy? prosze o pomoc :help:
jaqub - 2007-06-13, 09:49

na alledrogo sa specjalne przejsciowki ktore wpina sie w obwod instalacji radiowej/tv i lata telewizornia... sa dosc drogie ale nie wiem czy w e39 nie da sie tego zrobic podajac mase na ktorys z kabli ( w radiach dvd/stacjach medialnych jest oddzielny kabelek ktory sie wpina do recznego a zeby miec caly czas mozliwosc ogladania obrazu trzeba po prostu podac mase...) :spoko:
kwadrat - 2007-06-13, 22:17

a nie da sie jakos przez menu? nie urzywajac zadnych przejsciowek. cos slyszalem ze da sie to jakos odblokowac przez menu tylko kwestia JAK?
mariusz szkocja - 2007-06-13, 22:24

siemka
jezeli bmw to tak skonstrułowało to znaczy
ze tak ma byc chodzi o bezpieczenstwo twoje i innych

a jak chcesz ogladac tv to idz do domu

a jak chcesz wiedzec da sie

maciekab - 2007-06-13, 22:46

nie da sie przez menu... to trzeba sciagnac blokade przez komputer :)
mariusz szkocja - 2007-06-13, 22:47

dla twojego dobra i innych zostawie cie z tym problemem sam na sam 8)
maciekab - 2007-06-13, 22:57

ja tez mam blokade ale jej nie sciagam bo zdaje sobie sprawe z tego ze moge sie zagapic podczas jazdy i sie zdarzy nieszczescie
marvin-86 - 2007-06-14, 06:39

maciekab napisa³/a:
ja tez mam blokade ale jej nie sciagam bo zdaje sobie sprawe z tego ze moge sie zagapic podczas jazdy i sie zdarzy nieszczescie

:brawo: :brawo: :brawo:

bo potem bedzie bmw na drodze x i y zrobilo kotlety mielone z przechodniow bo ogladal m jak miłość i marek sie wybudzil ze spiaczki yooo

maciekab - 2007-06-14, 18:11

powiem Ci tak...lepiej nie sciagaj :)
MrKrYH_e34 - 2007-06-14, 19:14

Panowie kwadrat zadal jedno proste i dobitne pytanie .. dostal kilka bezsensownych odpowiedzi .. jedna na temat .. jak chcecie sobie pogadac glupoty to zapraszam na offtopic lub humorek .. zasada jest na forum taka jak umiesz pomagac to pomagaj a jak nie to nie pisz glupot !! chlopak dobrze wie czy chce ogladac podczas jazdy czy nie ?? a tak musi przerobic nudne wypowiedzi nie majac konkretow PO CO ?? zaznaczam myslenie nie boli .. i czytanie ze zrozumieniem to bardzo wazna zecz ;) pozdrawiam zniezmaczony wypowiedziami mood :mg:
jaqub - 2007-06-14, 21:22

szukaj na alledrogo sa przejsciowki...
kwadrat - 2007-06-14, 22:34

Nie potrzeba zadnej przejsciowki. W manu Tv trzeba wejsc w brightness i przekrecac pokretlo kilka razy w rozne strony. Ale oto chodzi ze nie znam tej konfiguracji. ;/ pozdro :D

[ Dodano: 2007-06-17, 18:54 ]
Juz mam dowiedzialem sie.ale i tak dzieki za pouczenia
pozdor 600 :D
Przekręć stacyjkę w położenie II
Wejdź w menu nawigacji do TV
Wybierz Settings
Wybierz Brightness
Kiedy zielony wskaźnik (belka) kontrastu będzie wyświetlony, naciśnij pokrętło (prawe) i trzymaj je naciśnięte
Wyłącz stacyjkę, nadal trzymając naciśnięty przycisk
Odczekaj 8-10 sekund
Puść przycisk
Załącz ponownie stacyjkę
Gotowe !

[ Dodano: 2007-06-17, 22:26 ]
Juz mam dowiedzialem sie.ale i tak dzieki za pouczenia
pozdor 600 :D
Przekręć stacyjkę w położenie II
Wejdź w menu nawigacji do TV
Wybierz Settings
Wybierz Brightness
Kiedy zielony wskaźnik (belka) kontrastu będzie wyświetlony, naciśnij pokrętło (prawe) i trzymaj je naciśnięte
Wyłącz stacyjkę, nadal trzymając naciśnięty przycisk
Odczekaj 8-10 sekund
Puść przycisk
Załącz ponownie stacyjkę
Gotowe !