| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Jaki kupic katalizator??
siwy e-36 - 2007-07-07, 12:17 Temat postu: Jaki kupic katalizator?? Witam! Jak w temacie, zamierzam kupic katy do mojej buni. Bo mam (jak ktos przegladal post z moim autem to wie o co chodzi) zamiast katow wstawione dwie strumiennice-zrobil to poprzedni wlasciciel No a teraz zakladam nowiutki wydech Supersprinta i chce zalozyc katy bo strumiennice jak gdzies wczesniej czytalem przedmuchaja go i bedzie ''pierdzial''.. Wiec prosze o jakies namiary gdzie kupic w rozsadnej cenie takie katy?? Co myslicie o sportowych metalowych katach itp Z gory dzieki za opinie. Pozdrawiam
[ Dodano: 2007-07-07, 18:49 ]
Pomoze mi ktos?? Dziwne bo tylu mam nawcow na forum a nikt nic niepisze...wnioskuje ze niema tych fachowcow dzisiaj na forum..?
735Pawel - 2007-07-07, 22:23
Jakis czas temu wymienialem katalizator w samochodzie mojego kolegi z Wiednia (tam niestety samochod bez lun z pustym katem nie przejdzie przegladu). Katalizator kupilem w sieci FOTA. Z tego co pamietam kosztowal ok. 230 zl jest to kat ktory pasuje do silnikow benzynowych ok 2,5 - 3,5 l, oczywiscie ceramiczny. Natomiast "sportowe" czyli metalowe katalizatory z tego co wiem sa znacznie tansze.
|
|