| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [E34] DAREX-----> E34 525i 24V
DAREX - 2007-07-08, 20:46 Temat postu: [E34] DAREX-----> E34 525i 24V Na wstępnie napisze co auto ma w wyposażeniu
4x Szyby
Elektr Szyber
Elektr. Lusterka
ABS
Szary Welur
Check Control, Pełny Board Computer(OBC)
Samoczynne zamykanie szyb, po przytrzymaniu dłużej przekręconego kluczyka(przy zamykaniu)-odkryłem to przed chwilą, po tym jak Labrador pokazał mi to w swoim Compakcie
Dyfer o przełożeniu 3,64 ze szperą, zamiast standardowego 3,23!
Dzięki temu auto jest dużo szybsze niz seria, ale za to kończy mu sie para przy końcu, czyli ma mniejszą prędkość max.
Brak Katalizatora
Myślę ze o niczym nie zapomniałem, do auta dojdzie klimatyzacja bo mam z innego parcha E34
No to kilka fotek
Dodam ze auto ma zamontowaną sekwencyjną instalacje KME Sirocco, wlew ukryty pod klapką wlewu benzyny
Pod maską sami widzicie, nie jest źle
Zapomniałem zrobić zdjęcia na Xenonach(bo zapomniałem o nich )
Ale postaram sie je dorzucić
Co do halogenów to mam je ale mam pęknięte szkiełka, A zaślepki na halogeny kupiłem za 10zł komplet
Rafaellllo - 2007-07-08, 21:34
No no ładna
DAREX - 2007-07-08, 21:37
Jeszcze dziś skocze i zrobię fotkę na Xenonach
LUCAS_M3 - 2007-07-08, 23:17
Fajne autko ale po tym że masz dyfer ze szperą i brak kata to uważasz że jest to najszybsze M50 na forum... Oj coś mi tu ściemą zajechało
Poza tym to jakieś alu minimum 17 by się przydały i było by spoko
+ za xenonki
Piotrek - 2007-07-08, 23:20
Z zewnątrz nie zachwyca
+ za xenony
DAREX - 2007-07-08, 23:44
| LUCAS_M3 napisał/a: | Fajne autko ale po tym że masz dyfer ze szperą i brak kata to uważasz że jest to najszybsze M50 na forum... Oj coś mi tu ściemą zajechało
Poza tym to jakieś alu minimum 17 by się przydały i było by spoko
+ za xenonki |
Oj zdziwiłbyś sie ile taki dyfer daje
A jeśli chodzi o najszybsze M50 to chodziło mi raczej o E34, bo z E36 2.5i sie jeszcze nie mierzyłem, ale myślę ze wcale nie byłoby źle
Rafaellllo - 2007-07-08, 23:56
Myślisz nad zmiana środka np. na skórę biała
DAREX - 2007-07-09, 00:12
Pierw, muszę założyć klimę, ponieważ w letnie upalne popołudnie mieć skórę a nie mieć klimy to
Więc w pierwszej kolejności klima, felgi, a nad skórą nie myślałem
Ale nie wykluczam takiej opcji
Rafaellllo - 2007-07-09, 00:16
| DAREX napisał/a: | Pierw, muszę założyć klimę, ponieważ w letnie upalne popołudnie mieć skórę a nie mieć klimy to
Więc w pierwszej kolejności klima, felgi, a nad skórą nie myślałem
Ale nie wykluczam takiej opcji |
Poprawiła by cały wygląd wnętrza
DAREX - 2007-07-09, 00:21
Ten fotel jakoś kiepsko wyszedł na tej fotce, ale w rzeczywistości taki dziwny nie jest
Ale chce mieć tez trochę welur bo w E32 miałem skórę i w lato gorąca a w zimę zimna, a welur jest taki przytulny
Myślę jeszcze właśnie nad tą ciemną podsufitką bo jak ją zamontuje to do czego będą mi pasować te fotele
viktor - 2007-07-09, 11:40
fane autko fane , 17-tki jakieś zapodaj i bedzie jeszcze lepsze a tak nawiasem dyfer już taki był czy sam zakładałeś bo też o czymś takim myslę nawet może o 4-coś tam, z Is E36
i powiedz ile za klime dałeś
pzdr.
brain69 - usunięty - 2007-07-09, 12:09
ładna,
minus za czarną nerkę i czarne kierunki
minus za ten wąż pod maską (stomil czy coś tam )
plus za ksenony, ładne spokojne felgi, czysty silnik
najlepszego
lesiek - 2007-07-09, 12:27
Jak by samochod byl caly czarny to nerka jak najbardziej czarna, ale tak nie wyglada najlepiej Jak powiedzial kolega wyzej plus za ksenonki i felunki
Pozdrawiam
Menel - 2007-07-09, 13:15
a to wogole jest twoje auto czy taty ? bo troche poczytalem o tobie na BMW SPORT ...
DAREX - 2007-07-09, 13:42
| Menel napisał/a: | | a to wogole jest twoje auto czy taty ? bo troche poczytalem o tobie na BMW SPORT ... |
Nie napisałem nigdzie ze moje prawda??
Auto jest mojego ojca ponieważ na 17lat, nie mogę jeszcze mieć swojego samochodu
A chyba mogę sie pochwalić zdjęciami prawda??
Dyfer sami przekładaliśmy ponieważ, to jest chyba już 3 nasza E34 2 pozostałe poszły na śrubki i ten dyfer jest właśnie z jednej rozebranej 3.5i, i klimę też mamy z jednej rozebranej 2.5i
PS.
Menel nie ukrywam swojego wieku ale jak pytasz to Ci odpisuje
Menel - 2007-07-09, 13:49
ale spoko Darex, mi to rybka. na tym forum jest pare "malolatow" ktorzy maja spora wiedze ,czasami o wiele wieksza niz te zgrzybiale staruchy ( jak ja )
Łukasz - 2007-07-09, 13:58
to chyba twojego tatę opędziłem ostatnio swoim clio na światłach?
naprawdę szybka fura, widziałem w lusterku, że lanos z trzeciego pasa ostro został z tyłu.
P.S w info pod avatarem w miejscu auto - wpisałbym na Twoim miejscu - jeszcze nie mam
DAREX - 2007-07-09, 14:41
| Cytat: | to chyba twojego tatę opędziłem ostatnio swoim clio na światłach?
naprawdę szybka fura, widziałem w lusterku, że lanos z trzeciego pasa ostro został z tyłu. |
A co byłeś w Żorach??
Łukasz - 2007-07-09, 14:49
przejeżdżałem, ale on się chyba nie ścigał. tak kojarzę, że to ten.
casus maximus - 2007-07-09, 15:00
Darex jak sobie kupisz autko to sie skomentuje.
niedlugo beda wstawiac autka babci, dziadka, wujka itd.
wstawiac swoje a nie kogos.
Łukasz - 2007-07-09, 15:07
| casus maximus napisał/a: | Darex jak sobie kupisz autko to sie skomentuje.
|
szwagier kuzyna mojej ciotki ma m5, wstawić?
casus maximus - 2007-07-09, 15:12
| Łukasz napisał/a: | | szwagier kuzyna mojej ciotki ma m5, wstawić? |
jezeli od strony ojca to owszem
maciekab - 2007-07-09, 15:27
fajna fajna kolorek super i do tego jeszcze te kierunki... miodzio
ale felge bym zmienil...
pozdro
DAREX - 2007-07-09, 15:29
| casus maximus napisał/a: | Darex jak sobie kupisz autko to sie skomentuje.
|
Nie kupie sobie bo te za nie długo przechodzi w moje ręce, wiec już jest prawie moje
lesiek - 2007-07-09, 18:26
| DAREX napisał/a: | | casus maximus napisał/a: | Darex jak sobie kupisz autko to sie skomentuje.
|
Nie kupie sobie bo te za nie długo przechodzi w moje ręce, wiec już jest prawie moje |
Nie, nie jest prawie Twoje, jest Twojego ojca
Jek przejdzie w Twoje rece to bedziesz sie mogl pochwalic
Patrz - ja mam 17 lat i co pochwalilem sie samochodem ojca Mimo tego za tez najprawdopodobniej przejdzie moje łapsk. szkoda słów
Wicie co moze zmienimy nazwe dzialu na "Śmigiełka naszych rodzicow....."
jak dla mnie temat powinien zostac usuniety.
Pozdrawiam
brain69 - usunięty - 2007-07-09, 18:45
lesiek nie cuduj, jakbyś miał sie chwalić samochodem rodziców to nie byłbyś na tym forum bo BMW nie mają
jak chłopak chce pokazać auto to niech pokaże skoro jest fanem marki i ma w domu takie coś.
dla mnie nie ma to znaczenia.
jakbym nie miał swojego i miał 17 lat to bym się też pochwalił ojca autem i napisał że to taty fura
skoro chłopak ma je dostać to moze je traktować jako swoje i może się nim już chwalić skoro będzie tu na forum chciał zostać jezcze jakiś czas
wg mnie tak samo mozna traktować tych którzy w podpisie mają auta które mieli kiedyś albo tych którzy wpisują auta chłopaka albo dziewczyny, względnie męża żony, znam parę takich osób zastanówcie się czy Wy nie znacie i potem się czepiajta chłopaka
zdrowia
Piotrek - 2007-07-09, 19:01
dokładnie , w czym Wam to przeszkadza? nie kumam...
Rafaellllo - 2007-07-09, 19:02
| brain69 napisał/a: | lesiek nie cuduj, jakbyś miał sie chwalić samochodem rodziców to nie byłbyś na tym forum bo BMW nie mają
jak chłopak chce pokazać auto to niech pokaże skoro jest fanem marki i ma w domu takie coś.
dla mnie nie ma to znaczenia.
jakbym nie miał swojego i miał 17 lat to bym się też pochwalił ojca autem i napisał że to taty fura
skoro chłopak ma je dostać to moze je traktować jako swoje i może się nim już chwalić skoro będzie tu na forum chciał zostać jezcze jakiś czas
wg mnie tak samo mozna traktować tych którzy w podpisie mają auta które mieli kiedyś albo tych którzy wpisują auta chłopaka albo dziewczyny, względnie męża żony, znam parę takich osób zastanówcie się czy Wy nie znacie i potem się czepiajta chłopaka
zdrowia |
Brain69 masz racje
lesiek - 2007-07-09, 19:24
| Cytat: | | A jeśli chodzi o najszybsze M50 to chodziło mi raczej o E34, bo z E36 2.5i sie jeszcze nie mierzyłem, ale myślę ze wcale nie byłoby źle |
| Cytat: | | Ale chce mieć tez trochę welur bo w E32 miałem skórę |
| Cytat: | | Myślę jeszcze właśnie nad tą ciemną podsufitką bo jak ją zamontuje to do czego będą mi pasować te fotele |
Kto to chce wszystko zrobic Ty, czy moze ojciec
Nie no, bez jaj, tak sie chyba mowi o swoim samochodzie.
Troche przesadzilem, ale gosc mogl napisac na poczadku ze to auto rodzicow
brain69 - usunięty - 2007-07-09, 19:41
lesiek a co Ciebie to interesuje kto jeździ autem i czyje ono jest
tak dla Twojej informacji to maćka ziben jest na mnie rejestrowany i na mnie kupiony, a zobacz co Piotrek ma za auto i zapytaj go czy jego, a potem się do niego przyczep
lesiek odpuść sobie bo robisz wojnę nie wiadomo o co
Yakuzatti - 2007-07-09, 20:06
Troche kicha ta E34, ale cywilna - wybaczam Nie rob jaj z czarnymi kierunkami i wymyj to. Pelen oryginal jest lepszy. Co do nerki to w chromie ladniejsza. BH zostaw.
To co, mam sie pochwalic ojca E32 750i sprzed 19 lat
brain69 - usunięty - 2007-07-09, 20:20