BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Nasze Śmigiełka - [E36] Gelo ->> 325 coupe MTechnik

Gelo - 2007-07-17, 00:11
Temat postu: [E36] Gelo ->> 325 coupe MTechnik
Witam po zmianie e30 na Seata Toledo, później na B4 Cabrio powróciłem do korzeni :)
Zatem nowym zakupem jest e36 325 M technik, 94 rok Vanos,
- 2 poduszki
- el. szyby
- el. lusterka
- kubełkowe fotele
- pół skóra
- tempomat
- klimatyzacja
- sportowe zawieszenie
- felgi 18"
- szpera :)

czarny - 2007-07-17, 00:25
Temat postu: ...
Bardzo ładne autko - tylko pogratulować :wink:
Gasper - 2007-07-17, 00:28

Ciekawy, metroseksualny kolor :mg:

PODOBA MI SIĘ! Bez M-pakietu już by nie bylo takiego efektu :spoko:

Mlody - 2007-07-17, 00:31

Ulala :shock: Troche mnie przytkalo :D Cos pieknego :beer: Ciekawe fele :roll: Gratuluje autka :wink:
Gelo - 2007-07-17, 00:42

no kolor oczywiście Tinky Winky Style :)
Piotrek - 2007-07-17, 00:56

zajebista , tylko progi mi nie pasują

Gratulacje :wink:

LUCAS_M3 - 2007-07-17, 01:07

Furka piękna ale jak wyżej kolorek troszke barbi... Poza tym naprawde zawalista becia... Podoba mi się zwłaszcze M-Pakiecik :mg:
CyRyL - 2007-07-17, 06:54

bardzo fajne autko..
jak juz ktoś wspomninał progi nie bardzo

jakies plany :?:

BMW - 2007-07-17, 08:50

Ładna bunia i fajny ma kolorek pogratulować
GERMAN BOY - 2007-07-17, 09:11

Bardzo ładna.Dobrze że ze Szwajcarji.Tam naprawde dbają o auta.Skóra troche zmęczona ale wiadomo ma swoje lata zrobisz renowacje i bedzie o niebo lepiej.Ładna felga i przecudny kolor.Te kolory są teraz na topie tylko u nas jakoś panuje żałobny czarny kolor.Lekkie niebieskie,lekkie fioletowe,krwista czerwień to sa lakiery które teraz panują w Niemczech i szwajcarji na takich kozakach.Czarne ,granatowe tego multum.A ty się wyróżnisz.Naprawde plus za kolor a co do porównywania do damskiego koloru to ani troche nie kojarzy sie z jaskrawoscią i obciachem.Naprawde git.Fajnie że w m pakiecie to naprawde zmienia auto zreszta tak bardzo jak dobra felga i dobre niskie zawieszenie a ty to w niej masz i za to też ogromny plus.Na dziendobry zaoszczedziłes 10 tys jak bys chciał wrzucać takie rzeczy.Dbaj o nią .Lampy tył niby nowsze i nie zawsze się podobaja ale te są jedynymi które jeszcze pasuja poza orginałami do E36 zreszta masowo wsadzane teraz u Szwajcarów i Germannów.Pokazuj ją na spotach zlotach aby inni wzorowali swoje bunie na twojej .Pozdro.p.s jedyna rzecz która mnie drażni to ta kiera jakaś dziwna ale to kwestja gustu.Ja lubie sportowe z szerokim wiencem leppiej sie ją trzyma inni lubią orginały.
LUCAS_M3 - 2007-07-17, 09:22

Cytat:
.p.s jedyna rzecz która mnie drażni to ta kiera jakaś dziwna ale to kwestja gustu.Ja lubie sportowe z szerokim wiencem leppiej sie ją trzyma inni lubią orginały.

Taka kiera była dodawana do M-Techników w standardzie jeżeli ktoś nie miał kasy na trójramienną to dostawał taką inną od zwykłej kiery ale bardzo podobna. Ty miała się odróżnia standardowa kiera z M-Tech od standardowej kierownicy w każdej bawarce.

Poprawcie mnie jeżeli się mylę ale kiedyś cztałem jakąś wzmiankę o tyn. :D

BMW - 2007-07-17, 09:43

jeszcze dokładka pod przedni zderzak M-tech i będzie super :brawo:
adamwsb - 2007-07-17, 11:44

super !! naprawde mi sie podoba :D
David - 2007-07-17, 11:59

LUCAS_M3 napisa/a:
Cytat:
.p.s jedyna rzecz która mnie drażni to ta kiera jakaś dziwna ale to kwestja gustu.Ja lubie sportowe z szerokim wiencem leppiej sie ją trzyma inni lubią orginały.

Taka kiera była dodawana do M-Techników w standardzie jeżeli ktoś nie miał kasy na trójramienną to dostawał taką inną od zwykłej kiery ale bardzo podobna. Ty miała się odróżnia standardowa kiera z M-Tech od standardowej kierownicy w każdej bawarce.

Poprawcie mnie jeżeli się mylę ale kiedyś cztałem jakąś wzmiankę o tyn. :D

Chyba nie do konca masz racje, bo taka kiera wychodzila w e36 m3...

GERMAN BOY - 2007-07-17, 14:55

NO NIECH TU SIE POJAWI ZARAZ MIROLL,KILOFF ALBO KUJON TO WSZYSTKO Z TA KIERA SIE WYJASNI.ONI MAJA TE RZECZY ROZPRACOWANE :D
LUCAS_M3 - 2007-07-17, 16:50

Cytat:
Chyba nie do konca masz racje, bo taka kiera wychodzila w e36 m3...

Masz racje że wychodziła taka kiera w M3...

znalazłem coś takiego to właśnie jest wnętrze M3

Tomek3er - 2007-07-17, 19:13

Fajna e36 rozmair felg juz robi wrazenie, kolor jak dla mnei niespecjalny i lampy ori na tyl bardzie by sie komponowaly, ale ogolnie bardzo ładna
ciekawe czy tez tak zgnita podłoga jak w twojej e30??? :)

kiloff - 2007-07-17, 22:36

kiera m-tech II - wyposazenie dodatkowe - mirol ma u siebie taka seryjnie i bedzie wiedzial jaki jest jej kod dokladnie - montowana byla do `95 lub `96 roku, pozniej w jej miejsce byla montowana troj-ramienna rowniez z trojkolorowa nicia ..

bardzo fajna kierownica - autko zreszta .. jaka gleba ?? (tak mniej wiecej)

Gelo - 2007-07-17, 22:40

z przodu jakieś 60mm na tyle 40mm jakoś tak.

[ Dodano: 2007-07-17, 21:43 ]
do MŁODEGO, w mojej e30 nigdy nie była zgnita podłoga, nie wiem co wy z nią zrobiliście ale jak ja ją miałem wyglądała świetnie, chyba że zgniła w dziwnych okolicznościach.

Tomek3er - 2007-07-17, 22:54

Gelo napisa/a:
z przodu jakieś 60mm na tyle 40mm jakoś tak.

[ Dodano: 2007-07-17, 21:43 ]
do MŁODEGO, w mojej e30 nigdy nie była zgnita podłoga, nie wiem co wy z nią zrobiliście ale jak ja ją miałem wyglądała świetnie, chyba że zgniła w dziwnych okolicznościach.

przeciez zartuje jesli stan techniczny tej e36 jak twojej bylej e30 to swietnie.

Gelo - 2007-07-17, 23:13

no bo troszke ciśnienie się mi podniosło jak usłyszałem o tej zgniłej podłodze:) poważnie, owszem stan jest naprawde świetny, ale mogło by byś troszke mniej twardo, i mam małe kłopoty z amorkiem, ale działam i staram się usterke usunąć:)
miroll - 2007-07-18, 00:03

Kolor jak z pimp my ride czyli totalne bleee :) Reszta totalnie wypas, nie parkuj kolo mnie bo ci na bank felge podprowadze :D Uszy Shreka do wywalenia (nie znosze lusterek ala M, nie masz M jezdzij na zwyklych a nie jakies allegro). Tylne swiatla wies pakiet - wywalic zalozyc wlasciwe :)

Poza tym DUZY plus za dwie drobnostki :) Wlasciwe logo na listwach bocznych ("BMW M-technic") a nie "tandeta" //M (po co udawac czyms czym sie nie jest). Widac ze pakiet pochodzi z 1994 roku a nie jest pozniejsza dokladką. I drugi duzy plus to TEMPOMAT, na prawde malo kto to ma. Gdybys jeszcze mial elektrycznie ustawiane fotele to juz bym sie mocno martwil o wielkosc wypasu mojej e36 :D . Ogolnie beta bardzo podobna do mojej. Jest dobrze, a nawet bardzo :)

P.S. Bym zapomnial, trzeba pojechac standartem --> wal dokladke przedniego zderzaka od M Tech - ona na prawde odmienia auto :)
[ Dodano: 2007-07-17, 23:12 ]
kiloff napisa/a:
kiera m-tech II - wyposazenie dodatkowe - mirol ma u siebie taka seryjnie i bedzie wiedzial jaki jest jej kod dokladnie - montowana byla do `95 lub `96 roku, pozniej w jej miejsce byla montowana troj-ramienna rowniez z trojkolorowa nicia ..

bardzo fajna kierownica - autko zreszta .. jaka gleba ?? (tak mniej wiecej)

Zrodlo--> http://www.realoem.com/bm...306&hg=32&fg=95

Ta kiera to M leather steering wheel. Mam pewnosc ze byla u mnie od poczatku (czyli zejscie z tasmy 11/1994). Ona jest jak seryjna tylko o wiele mniejsza i grubsza i ma zgrubienia na kciuki. Nie wiem kiedy ja montowali ale pozniej byla taka wypasniejsza w 328i taka ma bydlak u siebie. Wogole moje auto jest dziwne, deska nowa, kiera nowa a silnik to stare m50, fotele (sportsitze) tez te nowe z grubym oparciem, a nie z takim cienkim. Wynika z tego tyle ze BMW ciagle cos usprawnialo i tak na prawde nie ma co mowic o konkretnych datach liftingu i co kiedy gdzie montowano bo to bylo zmienne.

Warto nadmienic tez ze pierwsze m52 w e36 to byly 2.0 (a nie m52b25 lub m52b28 jak mawiaja szpece), i wlasnie to m52b20 w 11/94 mialo jeszcze STARA NERKE. Mam kilka przykladow na to ze w 11/1994 juz bylo m52b20 w e36. Takim autem jest np byla 320i kolegi fredi`ego (teraz w lapach jednego chlopaka z bmw-sport).

Generalnie rozumowanie takie ze 1994 to jeszcze stare przedliftowe auta ,a 1995 to juz wszystko poliftowe to lekka przesada.

Ja wiem jedno jak ktos nie ma nic do ukrycia co do "przejsc samochodu" to udostepnia rozkodowany VIN i wtedy mamy na tacy wszystko co bylo dlubane z wozem...

M3 to juz wogole nie warto mieszac do tego wszystkiego bo tam to byla totalna wolna amerykanka. To juz gorna polka serii 3 ludzie sobie zamawiali do auta wszystko lub nic, w zaleznosci od tego czego potrzebowali.

M3US to juz wogoel inna bajka bo tam bylo takie wyposazenie o ktorym posiadacze europejskich e36 sobie nawet nie mogli snic.

Ten problem jest totalnie zlozony i NIE DA SIE JEDNOZNACZNIE STWIERDZIC od kiedy co w e36 montowali.

--==maly==-- - 2007-07-18, 00:35

Bardzo ładna beemka.
Mi tak samo ta kierownica nie pasuje ori czy nie ale nie jest najlepsza.
Zmienił bym również tylne światła na ori m-pakiet.
Poza tym lepiej nic nie ruszać bo można tylko zepsuć.

P.S. JAk możesz zdradź ile wyniosła Cię ta beemka może być na priv.
Pozdrawiam

ARTROB - 2007-07-18, 00:53

Świetna locha :mg:
Jeżeli chodzi o kolor to dla mnie wszystko pasi prócz różowego :lol:

Jeżeli bym coś zmnienił to chodniczki , bo jakieś zażygane :lol: :lol: ( oczywiście zarty)

Masz czym sie pochwalić. Dbaj o nią

Mam pytanie do naszych super , hiper znawców : Dlaczego początkowe Vanosy miały korek wlewu oleju z tyłu a od 95r z przodu silnika ?

Gasper - 2007-07-18, 01:05

ARTROB napisa/a:

Mam pytanie do naszych super , hiper znawców : Dlaczego początkowe Vanosy miały korek wlewu oleju z tyłu a od 95r z przodu silnika ?

Bo to już M52 z alu-blokiem :]

Gelo - 2007-07-18, 09:18

Tak więc tylne lampy są do wymiany oczywiście, lusterka nie są allegrowe, dokładki pod zderzakiem nie mogę założyć bo już teraz trę jak wjezdzam do garażu, przednie lampyt też były inne, takie z ringami ale już je wymieniłem na oryginalne jak widać tak jak i nerki bo były z siatki. Zostały jeszcze tył lampy. Nie wiem czemu mam wymieniac te lusterka w końcu to MTechnik, nie polski zlepieniec z samymi lusterkami :)
GERMAN BOY - 2007-07-18, 09:40

Zostaw w spokoju te lusterka .Są ładne .Lampy tylnie też nie sa złe.Ale jak juz to tylko te lampy tylnie wymien ale u mnie by zostały.Ta podkładka obniży auto szczegolnie optycznie a tak w rzeczywistosci to ona jest dosc cienka a to że obcierasz to spoko.Ja prawie wszedzie tre i ona sie trzyma.Ważne żeby z wyczuciem jezdzic i robic obcierki jak juz nie uniknione to z wyczuciem. :spoko:
fil - 2007-07-18, 10:23

ladna buma :spoko: kolor przedziwny, zeby nie uzyc innego okreslenia :wink: u mnie w okolicy jezdzi tez w tym kolorze (zabrze lub bytom) ale nie wyglada tak jak twoja..
miroll - 2007-07-18, 10:44

ARTROB napisa/a:

Silniki z wlewem z przodu to m52. Kazde m52 mialo vanos (przynajmniej jeden). Silniki z wlewem z tylu to m50. Nie kazde m50 mialo vanos (silniki z lat 91-grudzien 92 nie mialy). Po grudniu 92 kazde m50 mialo vanos. M50 bylo robione do konca 1994 roku.

[ Dodano: 2007-07-18, 09:45 ]
Kamil napisa/a:
Zostaw w spokoju te lusterka .Są ładne .Lampy tylnie też nie sa złe.Ale jak juz to tylko te lampy tylnie wymien ale u mnie by zostały.Ta podkładka obniży auto szczegolnie optycznie a tak w rzeczywistosci to ona jest dosc cienka a to że obcierasz to spoko.Ja prawie wszedzie tre i ona sie trzyma.Ważne żeby z wyczuciem jezdzic i robic obcierki jak juz nie uniknione to z wyczuciem. :spoko:

Ta dokladka jest bardzo mocna o ile sie kupi nową nie klejoną. Mnie sie zderzak zlamal a dokladka cala. :)

[ Dodano: 2007-07-18, 09:46 ]
Gelo napisa/a:
Nie wiem czemu mam wymieniac te lusterka w końcu to MTechnik, nie polski zlepieniec z samymi lusterkami :)

One sa m technic look , a nie oryginal. Od razu wali po oczach oryginaly sa grubsze i bardziej przy aucie. Obejrzyj sobie lustra Kujona to zobaczysz roznice.

LUCAS_M3 - 2007-07-18, 13:23

Co do lusterek to są OK ja bym tego nie zmieniał nawet jeżeli nie jest to ori to wygląda lepiej niż standardowe, dodają agresywności dla auta. A lampy tył to fakt lepsze są te z ori M-tech ale te też tragicznie nie wyglądają, napewno lepsze są od tych z pomarańczowym kierunkiem. Myślę że szkoda pieniędzy na zmiane żle to nie wygląda. :)

POZDRAWIAM :drunk:

Łukasz - 2007-07-18, 13:53

ładna , ale podobno nie trzyma serii, tak mówił kumpel co ją oglądał, dlatego zrezygnował.
LUCAS_M3 - 2007-07-18, 14:18

Łukasz napisa/a:
ładna , ale podobno nie trzyma serii, tak mówił kumpel co ją oglądał, dlatego zrezygnował.

Co to znaczy że nie trzyma serii i z nie zrezygnował bo nie czaje.

Łukasz - 2007-07-18, 14:19

sory pomyliłem tematy, tak to jest jak się kończy picie o 6 nad ranem. pozdro
GERMAN BOY - 2007-07-18, 16:00

Własnie bo też czytam i coś nie kojarzyłem o co chodzi.
kiloff - 2007-07-18, 23:10

miroll napisa/a:

Warto nadmienic tez ze pierwsze m52 w e36 to byly 2.0 (a nie m52b25 lub m52b28 jak mawiaja szpece), i wlasnie to m52b20 w 11/94 mialo jeszcze STARA NERKE. Mam kilka przykladow na to ze w 11/1994 juz bylo m52b20 w e36. Takim autem jest np byla 320i kolegi fredi`ego (teraz w lapach jednego chlopaka z bmw-sport).

M52 weszlo szybciej ... o miesiac bo o miesiac ale szybciej :D

miroll - 2007-07-19, 09:41

kiloff napisa/a:

Na BMW Syndikat jest koles ktory ma czerwona e36 320i - data zejscia z tasmy 9/94 :) Te dwulitrowki m52b20 to wogole zaczeli juz tak wczesnie "na probe" robic:) A moje 11/94 i jeszcze m50b25.

GERMAN BOY - 2007-07-19, 12:00

u mnie z tego co pamietam to 4/94 m50b25.
siwy e-36 - 2007-07-19, 12:13

m50 czy m52... :?: Wszystko zalezy co sie chce z autem robic, jesli miec spora moc ale w miare ekonomicznie jezdzic to m52 sa wlasnie do tego(alu blok wogole nowsza konstrukcja)...Ale jesli ktos chce bawic sie w podnoszenie mocy np turbo,kompresor czy N2O to m50 sa do tego przygotowane-zeliwny blok, wiekszy dolot i wydech-generalnie starsza konstrukcja ale napewno wytrzymalsza od m52. Wiec wna miejscu posiadaczy m50 wcale bym nad tym nieubolewal bo co z tego ze mam m52, spora moc i moment juz w serii jak juz w zasadzie za ''duzo'' z tym silnikiem nieda rady zrobic...Takie moje skromne zdanie. Pozdro. Siwy
GERMAN BOY - 2007-07-19, 12:22

o to chodzi siwy.Tez coś o tym słyszałem i widze że to się potwierdza że tak jest.M 50 to jednak M 50.
Gasper - 2007-07-19, 12:26

A wiecie ze były M52B28 na żeliwnym bloku? Mało bo mało, ale były. Szły na eksport do krajów gdzie z góry było wiadomo że benzyna jest gorszej jakości. Wtedy BMW bało się, że cylindry pokryte Nikasilem się szybko skończą przez słabą benzynę i dali zwykłe bloki żeliwne :) Niedawno to wyczytałem gdzieś na niemieckim forum o BMW...
GERMAN BOY - 2007-07-19, 12:33

.fajne są takie ciekawostki.
Kujon - 2007-07-19, 13:43

kiloff napisa/a:
miroll napisa/a:

Pierwsze M52 wyszlo w grudniu 93 w sedanie 320 znawcy.... :wink: http://pl.wikipedia.org/wiki/BMW_E36

miroll - 2007-07-19, 13:48

Kujon napisa/a:

Pierwsze M52 wyszlo w grudniu 93 w sedanie 320 znawcy.... :wink: http://pl.wikipedia.org/wiki/BMW_E36

A na jaki rynek to wyszlo :) ? Europejski czy USA.

Kujon - 2007-07-19, 14:12

miroll napisa/a:
Kujon napisa/a:

A na jaki rynek to wyszlo :) ? Europejski czy USA.

Mirollku kochany takimi dużymi literami masz na górze tej tabelki napisane "Rynek europejski"

miroll - 2007-07-20, 20:07

Kujon napisa/a:

Mirollku kochany takimi dużymi literami masz na górze tej tabelki napisane "Rynek europejski"

Kujonku jedyny, pokaz mi takie e36 ktore potwierdzi taka date wejscia m52. Bo wikipedie to sobie moze byle goovniarz z IE wyedytowac ...;-)

Kujon - 2007-07-20, 21:04

miroll napisa/a:
Kujon napisa/a:

Kujonku jedyny, pokaz mi takie e36 ktore potwierdzi taka date wejscia m52. Bo wikipedie to sobie moze byle goovniarz z IE wyedytowac ...;-)

Jasne , zaraz wsiadam w auto i jade w Polske szukać :wink: , ja sie opieram na dosyćżetelnych źródłach, niż na tym że kolega mojego kolegi mówił że jego znajomy ma beemke z takim i siakim silnikiem , a tak wogole to go jaja swędzą jak w niej jeździ :wink:

miroll - 2007-07-22, 17:40

Kujon napisa/a:

Jasne , zaraz wsiadam w auto i jade w Polske szukać :wink: , ja sie opieram na dosyćżetelnych źródłach, niż na tym że kolega mojego kolegi mówił że jego znajomy ma beemke z takim i siakim silnikiem , a tak wogole to go jaja swędzą jak w niej jeździ :wink:

Mowiac po twojemu --> fifokujesz ... nie wiem po co. Totalny OT.
BMW frediego sam znasz , rozkodowywales z niego vin. Znajdz mi kogos z kim bede mogl pogadac i bedzie mial m52b20 z poczatku 1994 roku.

Po raz drugi mowie ze wikipedie moze sobie KAZDY wyedytwoac (nikt tego nie sprawdza).

kiloff - 2007-07-22, 18:00

miroll napisa/a:
Znajdz mi kogos kogo z kim bede mogl pogadac i bedzie mial m52b20 z 1994 roku.

mirol sam taka mialem .. ;) a byla z 10.94 ... :P

miroll - 2007-07-22, 22:38

kiloff napisa/a:

No wlasnie o takich z konca 1994 wiedzialem (sam rozpoczalem watek) ale czytam tutaj ze i byly wczesniej i jakos poparcia w konkretnym modelu samochodu dla glupot z tej wikipedii po prostu nie ma...

Kujon - 2007-07-23, 08:43

miroll napisa/a:
kiloff napisa/a:

No wlasnie o takich z konca 1994 wiedzialem (sam rozpoczalem watek) ale czytam tutaj ze i byly wczesniej i jakos poparcia w konkretnym modelu samochodu dla glupot z tej wikipedii po prostu nie ma...

Boże Miroll ale z ciebie beton... wejdz sobie na http://www.realoem.com/bmw/select.do , tylko powoli bo sie zamotasz, potem lewym klawiszem myszki wybierz Product - Car , następnie Series 3' E36, łapiesz ?? jak już dojdziesz do tego etapu , pojawi sie następna grupa i tam wybierzesz SEDAN a konkretnie Model 320i , rynek europiejski , produkcja 12/93 i teraz sobie usiądź stabilnie , żebyś z krzesłą nie spadł bo zaraz ukażą ci sie dostępne silniki M50 i M52 ;) Jeśli to ci nie wystarcza to poddaje sie , bo nie mam zamiaru pisać do głónego szefa BMW żeby to potwierdził złotą czcionką i podstawił pod twój dom samochód odpowiadający w/w specyfikacji :)
Sorry że walnąłem taką rozprawkę :mg: , ale wiem co mówie ;)

Tu jest podobne ETK http://bmwfans.info/origi...0i-M52/ECE/L/M/ też mają sedana 320i z 93 roku M52:mg:

miroll - 2007-07-23, 11:12

Kujon napisa/a:

Boże Miroll ale z ciebie beton... wejdz sobie na http://www.realoem.com/bmw/select.do , tylko powoli bo sie zamotasz, potem lewym klawiszem myszki wybierz Product - Car , następnie Series 3' E36, łapiesz ?? jak już dojdziesz do tego etapu , pojawi sie następna grupa i tam wybierzesz SEDAN a konkretnie Model 320i , rynek europiejski , produkcja 12/93 i teraz sobie usiądź stabilnie , żebyś z krzesłą nie spadł bo zaraz ukażą ci sie dostępne silniki M50 i M52 ;) Jeśli to ci nie wystarcza to poddaje sie , bo nie mam zamiaru pisać do głónego szefa BMW żeby to potwierdził złotą czcionką i podstawił pod twój dom samochód odpowiadający w/w specyfikacji :)

Tu jest podobne ETK http://bmwfans.info/origi...0i-M52/ECE/L/M/ też mają sedana 320i z 93 roku M52:mg:

Fajnie, ale nadal nie znam nikogo z takim m52b20 z 93 roku. Jesli ktoś ma ten silnik w swoim sedanie`93 na tym forum, proszę niech sie ujawni. Kujon nadal nie rozumiesz sedna tego o czym mowie. Nie kwestionuje tego ze taki silnik już wtedy istniał, chodzi mi tylko o to, że NIE ZNAM NIKOGO kto takowy by miał u siebie w aucie.
Jesli Ty tez nie znasz, to przestań nas częstować już tymi pseudointeligętnymi wywodami, bo tak na prawde chyba nikt poza mną juz ich nie czyta. Sądząc po składni logicznej twojego ostatniego posta, Ty tez chyba sam nie do konca to przeczytałeś.
Jeśli się tylko powstrzymasz, nie odpisuj już . Ja nie zamierzam.

P.S. Wycieczki osobiste radzę zachować dla "betonów", którzy sobie na takie coś pozwolą. W innym przypadku pomyliłeś adres.

Kujon - 2007-07-23, 12:00

miroll napisa/a:
Kujon napisa/a:

Fajnie, ale nadal nie znam nikogo z takim m52b20 z 93 roku. Jesli ktoś ma ten silnik w swoim sedanie`93 na tym forum, proszę niech sie ujawni. Kujon nadal nie rozumiesz sedna tego o czym mowie. Nie kwestionuje tego ze taki silnik już wtedy istniał, chodzi mi tylko o to, że NIE ZNAM NIKOGO kto takowy by miał u siebie w aucie.
Jesli Ty tez nie znasz, to przestań nas częstować już tymi pseudointeligętnymi wywodami, bo tak na prawde chyba nikt poza mną juz ich nie czyta. Sądząc po składni logicznej twojego ostatniego posta, Ty tez chyba sam nie do konca to przeczytałeś.
Jeśli się tylko powstrzymasz, nie odpisuj już . Ja nie zamierzam.

P.S. Wycieczki osobiste radzę zachować dla "betonów", którzy sobie na takie coś pozwolą. W innym przypadku pomyliłeś adres.

buahahah idąć twoim tokiem myślenia to można stwierdzić że np w maju 2007 BMW nie produkowało nowych 6 z silnikiem M-power, bo przysięgam ale naprawde nie znam nikogo kto by taki silnik miał.... (jak ktoś ma to niechsie ujawni) :lol: :lol: :lol: EOT

miroll - 2007-07-23, 19:25

DEOT. Albo Ty nie rozumiesz, albo nie chcesz zrozumiec, albo jedno i drugie na raz. Zreszta mnie to juz srednio obchodzi na tym etapie... DEOT po raz drugi.
Pjot - 2007-07-24, 02:29

Bardzo ladne autko.. :wink:
Nowy - 2007-07-24, 11:59

Szkoda że nie ma szyberdachu ale poza tym zajebista beemka...