BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

MotorSport - BMW Sauber F1 Team - Pit Lane Park w Warszawie

LUKAS - 2007-07-20, 19:56
Temat postu: BMW Sauber F1 Team - Pit Lane Park w Warszawie
Kolejny raz F1 zawita do Polski :D

"Zespół BMW Sauber F1 przygotował nie lada gratkę dla fanów motoryzacji - do Warszawy zawita Pit Lane Park. W dniach 17-19 sierpnia na lotnisku Bemowo będzie okazja do bliskiego spotkania z Formułą 1. Wśród wielu atrakcji podczas imprezy będą przejazdy Roberta Kubicy i innych kierowców bolidem F1 czy też liczne konkursy F1, takie jak m.in. zmiana kół czy tankowanie w pit stopie."

Max - 2007-07-20, 20:01

Jupi, F1 ponownie w kraju :jupi: . Trzeba sobie załatwić wolne w pracy.
lokiecgb - 2007-07-20, 22:05

niezla gratka. ale niektorzy beda w pracy :x
poczekam jak kubica przyjedzie z pucharem w 2008 :D

urbi - 2007-07-21, 02:36

kombinuje zeby przyjechac ... marzy mi sie i sni po nocach uslyszec ten jek 18 tys obr :mg: :prosze:
Gasper - 2007-07-21, 08:08

a bedzie palił gume? jak nie to nie przyjeżdżam :]
Kosa - 2007-07-24, 10:03

z chęcią się zjawię muszę tylko jeszcze jakąś tanią kwaterę znaleźć

http://www.formula1.pl/F1..._Warszawie.html
Pit Lane park Silverstone: http://youtube.com/watch?v=zuFpbNuPkBs
Film Reklamowy: http://youtube.com/watch?...related&search=
Mapa Parku: http://img180.imageshack....45801319ct5.jpg

lysy174 - 2007-07-24, 21:10

Bede na bank. Nie przepuszcze takiej okazji :D :D :D Trzeba to uslyszec na zywo :wow: :wow: :wow:
henry - 2007-07-26, 21:28
Temat postu: ****
Jadę !! !!!!!!!!!!!!! "Bazę" mam na Bemowie u córki , takiej okazji nie przepuszczę. Też chcę usłyszeć " na żywo" jak paracuje motorek na 18000 obr/min.............Do zobaczenia - PZDR dla wszystkich maniaków F1 - henry
Kosa - 2007-07-26, 22:59

jak ktos by mogl niech rzuci jakies namiary na PW na pokoje dla "studentów" (chodzi o ceny)

pozdr

worek - 2007-07-28, 19:32
Temat postu: F1
Semano oczywiscie jade na 1000000000 % oczywiscie beemka :lol: :lol:
nerwowy46 - 2007-08-11, 15:07

Ja cisnę razem z żonką i córą. lecz nie jadę na trzy dni , tylko w sobotę popatrzeć pozwiedzać i do domku ;/
LUKAS - 2007-08-11, 19:17

nerwowy46 napisał/a:
Ja cisnę razem z żonką i córą. lecz nie jadę na trzy dni , tylko w sobotę popatrzeć pozwiedzać i do domku ;/

Spoko, to ja wtakim razie również wpadnę w sobotę to się spotkamy ;)

BM 6 - 2007-08-11, 19:25

To ja też szykuję się na sobotę, być może się spotkamy.....
worek - 2007-08-15, 17:21
Temat postu: ogolny
semanko to o ktorej godzinie sie spodkamy i gdzie
SmasherE30 - 2007-08-15, 23:57

Ja mam propozycję co by się spotkać większym gronem a potem od razu wyskoczyć do kina na film TRANSFORMERS. Kto sie pisze i proponuje założyć nowy wątek na forum zloty i spotkania niech pisze :idea: :idea: :idea:

Narazie nie podają repertuarów na piątek sobotę czy niedzielę, ale jak tylko będzie repertuar to skopiuję i wkleję, szybko wybierzemy i zaklepiemy miejsca!

Narazie Transformers grają w czwartek w Atlantic, Silver Screen na pl. Unii Lubelskiej i Multikinie Ursynowskim o godzinie 23:59 :)

Max - 2007-08-16, 09:10

Hehe, no i na szczęście sobotę mam wolną :D .

P.S.
Repertuar Cinema City na Bemowie na sobotę ;) .

Marian - 2007-08-17, 22:25

Panowie byłem dziś (piątek) od jedenastej na F1 i wielka lipa!!!.
Żeby wejść do środka bym musiał stać w kilometrowej kolejce ewentualnie podjechać o siódmej rano. Ci co weszli to nie chcieli wyjść a ludzie w kolejce sobie stali i czekali :( .
Na placyku można zobaczyć kilka modeli od Fusa i to wszystko co zobaczyłem.
Miałem tylko szczęście zobaczyć Kubice na telebinie bo słyszałem w telewizji że będzie tylko w piątek.

lokiecgb - 2007-08-17, 22:44

Marian napisał/a:
Żeby wejść do środka bym musiał stać w kilometrowej kolejce ewentualnie podjechać o siódmej rano. Ci co weszli to nie chcieli wyjść a ludzie w kolejce sobie stali i czekali :( .
Miałem tylko szczęście zobaczyć Kubice na telebinie bo słyszałem w telewizji że będzie tylko w piątek.

skoro byles podaj ceny jakie obowiazuja za wjazd na ta impreze bo slyszalem ze 320 zl za osobe. czy to prawda?

jezeli tak to co za to ? czy tylko mozliwosc zobaczenia bolidu czy cos wiecej? np; t-shirt? ;p

:D

Max - 2007-08-17, 22:46

Lokiecgb, opłat nie ma żadnych, wstęp jest za free.
misza - 2007-08-17, 22:47

Marian napisał/a:

potwierdzam totalna masakra, nic nie zobaczyłem poza nowymi modelami BMW od Fusa, ale to i tak lipa, mogli to jakos inaczej pomyslec, kolejka była chociaz na 4h zeby cokolwiek zobaczyc wiecej :evil: :evil: :evil:

grucha - 2007-08-18, 08:43

misza napisał/a:
Marian napisał/a:

potwierdzam totalna masakra, nic nie zobaczyłem poza nowymi modelami BMW od Fusa, ale to i tak lipa, mogli to jakos inaczej pomyslec, kolejka była chociaz na 4h zeby cokolwiek zobaczyc wiecej :evil: :evil: :evil:

No i teraz się zastanawiem czy jechać po tym co napisaliacie :( nie bardzo mi się chce stać w kolejce zwłaszcza ze upal się zapowiada ;/

BM 6 - 2007-08-18, 12:16

O tej porze to nawet nie ma sensu myśleć o wyjeżdzie na Bemowo, bo autobusy doworzą bezpłatnie coraz więcej ludzi i tłok, że nie będzie gdzie palca włożyć a za chwilę relacja w TV.
Ja byłam rano tuż po otwarciu, więc w miarę swobodnie mogłam się poruszać. Występ kaskadera motocklisty obejżałam na telebimie, bo nie załapałam się na pierwszą turę na trybuny a następny dopiero o 16,00.
Zdjęcia wkleję jutro po powrocie do Radomia.

sibi FKP - 2007-08-18, 14:01

Byłem dziś :D
Ale
Od 8 do 9 w kolejce przy płocie :|
o 9 otwarta pierwsza siatka i wyścig do bramek z dwoma białymi wieżyczkami BMW :cry:
tam 50 minut i do środka przez kilka bramek :x
następnie jedna bramka i walka o wejście do zawijasa z barierek :shock:
Dostałem się w pierwszej turze 1500 ludzi. :mg:
Dziś lepiej niż w piątek bo w PitLanePark można tylko 2h i wszyscy out ;/
a tam bolid (Kubica tylko w piątek) itp :jupi:
Wychodzimy po tym czasie i ................... widok tysięcy ludzi w .... czymś co ma być niby kolejką bo ni w ząb to nie przypomina. :wink:

Ale WARTO bo: :spoko:

Dźwięk silnika i zapach palonej gumy BEZCENNY :brawo:

pozdrawiam sibi z FKP :prosze:

nerwowy46 - 2007-08-18, 18:34

No a ja właśnie wróciłem z całego festynu ,do domku ,walnąłem 500km w dwie strony ale nie żałuję. Powiem tak wrażenia i huk z jednego bolida jest mega straszny że nie wyobrażam sobie jak startuje takich dwadzieścia parę. Oczywiście pojechałem tam z gazetką bmw trends udało mi się zdobyć autograf Jorge Mullera lidera klasyfikacji WTCC i szukałem oczywiście Robercika. niestety nie znalazłem. Ale udało mi się porozmawiać z jego ojcem. Mega inteligentny gość . Mówię czy nie załatwił by mi autografu Roberta, gość mówi do mnie że niestety go już dzisiaj nie ma ,ja na to ,trudno może następnym razem a gość mówi żebym napisał na tej gazecie swój adres i dał mu tą gazetkę ,on poda Robertowi do podpisu na monzie i osobiście zajmie się tym abym ją dostał z powrotem. :wow: no szczęka mi opadła :shock: jeżeli mi ją odeślą to zostanie mi niezła pamiątka :oops: . Oprócz tego ojciec Roberta wcisnął mnie do garażu z którego wyjeżdżał bolid do pokazów wyglądałem tam jak ufoludek wszyscy po ubierani w bluzeczki bmw petronas itp a ja w krótkich gatkach i szarej koszulce. Normalnie czułem się jak na jakimś GP F1. mam oczywiście fotki ale nie potrafię ich wystawić może komuś prześlę na emaila i to zrobi????oczywiście nie żałuję tej wycieczki. a co do czekania przed wejściem??? :] to niestety ale wykorzystałem to że śmigam o kulach, więc przy pierwszej bramce boczkiem się wcisnąłem i przy drugiej tak że. Ja z wycieczki jestem zadowolony :jupi:
3ka - 2007-08-18, 18:43

nerwowy46 napisał/a:
Mówię czy nie załatwił by mi autografu Roberta, gość mówi do mnie że niestety go już dzisiaj nie ma ,ja na to ,trudno może następnym razem a gość mówi żebym napisał na tej gazecie swój adres i dał mu tą gazetkę ,on poda Robertowi do podpisu na monzie i osobiście zajmie się tym abym ją dostał z powrotem. :wow: no szczęka mi opadła :shock: jeżeli mi ją odeślą to zostanie mi niezła pamiątka :oops: .

No to faktycznie nie spotykane tak często zachowanie, daj znać czy Ci odesłał. Ja niestety nie byłem ze względu na odległość, oglądałem relacje na Polsacie i widać było wspaniałą atmosferę tam panującą, więc mogę jedynie pozazdrościć wszystkim którzy byli na miejscu.
A te fotki możesz mi wysłać na maila, to wstawię do tego tematu. :wink:

EDIT:

No już dogadaliśmy się z kolegą nerwowy46 i wklejam poniżej jego fotki, nie są duże więc daje pełen rozmiar,
jeżeli lepiej nadawały by się miniaturki proszę dać znać, to poprawię. :]

© nerwowy46 :wink:

Yakuzatti - 2007-08-18, 21:53

pełne profi WTCC jest świetną ligą
strzelba - 2007-08-18, 22:40

Yakuzatti napisał/a:
pełne profi WTCC jest świetną ligą

e tam DTM lepsze

LUKAS - 2007-08-19, 13:49

Zdjęcia autorstwa mojego kolegi - Michała (Rossi).
BM 6 - 2007-08-19, 18:36

I kilka moich zdjęć.

henry - 2007-08-19, 20:48
Temat postu: ***********
................No dokladnie , "gdzie diabeł nie może..........................."""Załuje ale nie byłem .......henry
Kosa - 2007-08-20, 15:51

mialem jechac ale jak uslyszlaem wlasnie o kolejkach, nieobecnosci Roberta itp to zrezygnowalem, zostalo zbierac kase na GP Wegier... :)
henry - 2007-08-20, 16:51
Temat postu: GP
........Witam !! I to jest Krzysiu bardzo dobry pomysł. Sam pomyślałem by w przyszłym roku tam pojechac .Proponuję może jakis klubowy wyjazd zorganizować do Budapesztu............A moze nasz Klub cos "zasponsoruje" ?? ? Oczywiscie to ostatnie to żartem , ale zorientuj sie jak możesz gdzie , kto i kiedy organizuje takie wyjazdy , czy też trzeba działać indywidualnie.....PZDR - hery
LUKAS - 2007-08-20, 17:15

Kosa napisał/a:
GP Wegier... :)

Nie lepiej Nurburgring 8-)

Max - 2007-08-20, 18:16

LUKAS napisał/a:
Kosa napisał/a:
GP Wegier... :)

Nie lepiej Nurburgring 8-)

Lepiej, ale z Warszawy do Nurburg-a jest 1145km ;/ , a z Warszawy do Mogyorod-u (pod Budapesztem) jest ok. 660km.

henry - 2007-08-20, 20:09
Temat postu: GP
Pewnie Łukasz ,ze "ciekawiej " byłoby w Niemczech.............No to moze i Ty cos zorganizujesz ( a talent do organizacji to Ty masz !! !!!) ........PZDR - henry
Kosa - 2007-08-21, 12:49

nie bedzie GP Europy w Niemczech w sezonie 2008 (odbędzie się w Hiszpanii na Valencia Street Circuit 24.08), będzie tylko GP Niemiec na Torze Hockenheimring 20 lipca 2008 ( z wrocławia jakies 770 KM), tor położiny około 100 km na południe od Frankfurtu nad Menem, a tam moze jakiś tańszy nocleg był znalazł (o ile brygada remontowa nie przeniesie sie na inna budowę ;) )

ulotka z cenami, miejscami, na Hockenheim:

ULOTKA HOCKENHEIM

GP Węgier odbędzie się 3 sieprnia 2008 ceny myślę ,że będa podobne jak w tym roku

Dojazd, nocleg wyżywienie najlepiej we własnym zakresie, no chyba że ktoś ma busa to zawsze tanie na paliwko wychodzi ;)

pozdrawiam

nerwowy46 - 2008-01-04, 18:37

Ale czad wreszcie się doczekałem!!!!! wcześniej pisałem wam że gazetkę BMW trends z opisem mojej e30 zabrał ojciec Roberta aby koleś przy obiedzie maznął mazakiem. I wreszcie się do czekałem właśnie dzisiaj przyszła gazetka z powrotem oprócz autografu R.K jest poniżej autograf Y.Mullera z wtcc a w środek wciśnięte było jeszcze zdjęcie też z autografem R.K. a już straciłem nadzieję :wink: Teraz pytanie komu mogę na emeila przesłać zdjęcie żeby wrzucił do tematu????? podajcie na pw i prześlę. Pozdro
BM 6 - 2008-01-04, 19:39

Zdjęcie z autografami od Maćka.