BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - poszukuje zdjec MPOWER e36 dtm

lokiecgb - 2007-07-27, 18:26
Temat postu: poszukuje zdjec MPOWER e36 dtm
probuje zbudowac taki pojazd, mam tylko 2 zdjecia . jezeli ktos cos ma to wielkie dzieki moze cos sie uzbiera ;p glownie chodzi o szczegolowe zdjecia , boki tyl przod - potrzebne . dzieki , pozdrawiam

chodzi konkretnie o YOKOHAMA.

http://www.fotosik.pl/pok...a0801c003a.html

http://www.fotosik.pl/pok...972706386c.html

Rafaellllo - 2007-07-27, 19:31

Yakuzatti - 2007-07-27, 19:38

lokiec, trzymam kciuki! ma byc z bodykitem ale!
Tors - 2007-07-27, 20:53

poszukaj gdzies zdjec z BMW MUZEUM w Monachium bo tam stoi e36 w wersji torowej! Pozdrawiam!
Rafaellllo - 2007-07-27, 23:52

O od kiedy zaczynasz :?: :]
lokiecgb - 2007-07-28, 10:42

Rafaellllo napisa/a:
O od kiedy zaczynasz :?: :]

juz zaczalem :D

http://www.fotosik.pl/pok...716795016b.html

niestety pozostaje przy tych blotnikach, teraz jest 235/45/17 mysle ze 255 wcisne spoko. teraz sa kola na prosto awsze moge troche katy pochylenia poprawic. najgorsze bedzie skrzydlo musze pokazac jakiemus szpecowi moze zrobia a jak nie to moze ebay.

casus maximus - 2007-07-28, 11:17

lokiecgb, jak chcesz wsparcia duchowego to polecam siebie :wink: :mg: .
Tors - 2007-07-29, 11:47

Jezeli chodzi o skrzydlo to wal do gosci co robia w laminatach! np. firmy produkujace spojlery, kabiny sypialne do ciezarowek itp! Ale najlepiej podejsc najpierw do jakiegos pana HENIA i spytac czy nie zrobil by czegos "po godzinach" bo czesto szefowie nie maja czasu na takie zabawy! Jezeli chodzi o blotniki to tez walil bym na Twoim miejscu do takich firm i niech zrobia poszerzenia z wlokna a ty je potem mozesz przykleic na kleju do szyb!! lub mozesz pokusic sie sam o taka zabawe! Wystarczy oblepic blotniki tasma lakiernicza potem oblepic pianka montarzowa do okien i dociac ja po wyschnieciu na pozadany wzor! Na to polozyc kilka warstw maty szklanej z rzywica a po wyschnieciu wydlubac pianke! Tylko najlepiej posmarowac pianke woskiem zeby potem ladnie odeszlo! Na to na wyrownanie szpachla z wloknem, potem bez, podklad i lakierek! No i masz gotowe blotniki DTM :D Bedzie to napewno robilo wieksze wrazenie niz te poszezenia co masz w tej chwili! Zycze powodzenia w pracach!
lorek - 2007-07-29, 12:05

lokiecgb - 2007-07-30, 13:08

dzieki ze jest jakies zainteresowanie moim projektem. niestety nie poszerzam go az tak bardzo jak na org poniewaz samochod bedzie do codziennego uzytku. poszerzam tylko po okolo 4cm z kazdej strony{ blotniki i zderzak} na progi delikatne nakladki na zamowienie. fotel , kierownica , szelki , skrzydlo na tyl . kola przod 225/45/17
tyl 255/45/17 .
oczywiscie malunek bedzie odwzorowany na 110 % :D
naklejki beda wykonywane przez ekipe ktora robila juz cos podobnego u NERWOWEGO. jak tylko beda jakies postepy w pracach od razu puszcze na forum.

CZEKAM NA DALSZE ZDJECIA MOZE BEDA DOKLADNIEJSZE UJECIA TYLNEGO SKRZYDLA. POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Tors - 2007-08-05, 22:06

To ze bedzie do codziennego uzytku nie przeszkadza w poszerzeniu go:)) ja bym nawet zaadoptowal jakies poszerzenia z innego auta lub wlasnie zlecil dorobienie nakladek na blotniki jakiejs firmie zajmujacej sie laminatami!:) http://www.car-vs-car.de/...E92P1010099.jpg wyszlo by cos jak na tej fotce! ale to Twoje autko wiec rob jak chcesz i tak w barwach rajdowki bedzie wygladac niezle:D Zycze wytrwalosci w projekcie!!
walker - 2007-08-07, 14:19

Bedzie :spoko: trzymam ksciuki za ten projekt :D
nerwowy46 - 2007-08-08, 19:59

Misiek!!!! :D wiesz że nie pozwolę ci zrezygnować z tego projektu? będę cię dopingował. może wreszcie będzie w częstochowie jakieś następne ciekawe bmw.
casus maximus - 2007-08-09, 00:29

ej...czy ja tez bede musial wymalowac swoje E34 aby bylo ciekawe? :twisted: :wink: :mg:
nerwowy46 - 2007-08-11, 16:29

No stary nie powiesz mi że jak Dominik zrobi to co chce z autem że nie będzie ciekawsze od każdej innej e36???? my mamy to szczęście że na e30 i e36 można zrobić jakąś replikę a na e34?? ;/
casus maximus - 2007-08-11, 16:31

nerwowy46 napisa/a:
a na e34

nic nie ma na E34. musi zostac czarne, ciemne i fajnie jakby bylo jeszcze nizsze :D

nerwowy46 napisa/a:
No stary nie powiesz mi że jak Dominik zrobi to co chce z autem że nie będzie ciekawsze od każdej innej e36

yyyyy...bedzie ciekawsze od wiekszosci aut.

Cooba - 2007-09-17, 00:13

Halo halo.
Łokiec jak tam projekt??
Mam nadzieje ze nie zrezygnowales...
A jak nie to zapodaj jakies fotki rozwojowe.

PS. Nerwowy, miales dopingowac :wink:

Pozdro.

Gasper - 2007-09-17, 01:45

casus maximus napisa/a:

nic nie ma na E34. musi zostac czarne, ciemne i fajnie jakby bylo jeszcze nizsze :D

Owszem, jest coś na E34. BMW Art Cars... Spróbuj zrobić taką replikę :)

Piotr_1 - 2007-09-17, 01:55

na ebayu widziałem taki syf:
http://cgi.ebay.com/ebaym...sspagenameZWDVW

ale do e36 muszą być kanciate

generalnie hardkor ma maksa :) ja bym jeszcze rozważył bardziej współczesne barwy, to znaczy te:

casus maximus - 2007-09-17, 07:10

Gasper napisa/a:
Owszem, jest coś na E34. BMW Art Cars... Spróbuj zrobić taką replikę

to juz zostaje przy czarnym :mg:

Gasper - 2007-09-17, 10:08

casus maximus napisa/a:

to juz zostaje przy czarnym :mg:

:mg: :spoko: i prawidłowo!

lokiecgb - 2007-09-17, 22:02

hmmmm. widze ze jest jakies zainteresowanie moim projektem.;p to dobrze ..
autko jutro odstawiam do lakiernika. troche spedzilem czasu na przygotowaniach tj matowanie oklejanie itp...
chodzilo o ograniczenie kosztow :D

wielka premiera jest planowana na TRENING DRIFTU... W PRZYSZLY TYDZIEN.
jak tylko odbiore auto od malowania zamieszcze zdjecia na forum

pozdrawiam wszystkich zainteresowanych :twisted:

Cooba - 2007-09-18, 23:54

lokiecgb napisa/a:
... jak tylko odbiore auto od malowania zamieszcze zdjecia na forum

No to czekamy czekamy :wink:
Strasznie jestem ciekawy jak to wyjdzie...

Pozdrawiam.

lokiecgb - 2007-09-20, 23:03

pierwsze zdjecia z przygotowan .

wszyscy pomagaja

autko jest juz pomalowane na czarno, bialo, czerwono ale brak zdjec bo jeszcze oklejone .

jutro wiecej!!!
pozdrawiam wszystkich zainteresowanych

casus maximus - 2007-09-20, 23:28

lokiecgb napisa/a:
pozdrawiam wszystkich zainteresowanych

dzieki :mg:
czekamy ,czekamy łokietek. juz sie nie moge doczekac finiszu.

LUCAS_M3 - 2007-09-21, 09:43

trzymajmy kciuki za łokcia :mg:

czekamy na fotki :D

lokiecgb - 2007-09-21, 17:53

dzisiaj rano okazalo sie przy odklejaniu tasiemek i papierow i folii ze powstaly slady po tasmie samoprzylepnej. ŁACINA sie sypala cala lawina.

wyszlo calkiem niezle po bezbarwnym lakierze . teraz autko schnie w piecu.

niestety naklejki musza poczekac kilka dni . mam obawy ze przy nakladaniu np; jutro mogloby dojsc do uszkodzenia lakieru a tego bym nie zniosł.

:D

mysle ze nalezaloby zakonczyc temat i wszystkich zainteresowanych zapraszam do naszych smigielek .

PROSZE O ZAMKNIECIE TEMATU , WSZYSTKIM KTORZY POMAGALI MI WIELKIE DZIEKI. :prosze: :prosze: :beer:

PS; NA TRENING DRIFTU JADE BEZ NAKLEJEK . TRUDNO :(

nerwowy46 - 2007-09-21, 19:56

No i o to chodzi żeby być innym niż wszyscy :brawo: :brawo: no ja myślę że zobaczę niestety a może i stety już całość z naklejkami pod klarem i na kole. dasz mi cynk to podjadę i oblukam albo pewnie sam pod jedziesz i pojedziemy we dwójkę na mały lansik w aleje już widzę tych kolesi :wow: :wow: :wow: :jupi: ważne jest to że nie jest to auto po tuningu tylko replika tak jak moja. i już mi nie powiesz jak będziemy razem jechać że patrzą się tylko na mnie. zobaczysz wreszcie sam jak to jest fajnie :wink: :wink: ;/ ;/ na początku :tak: :tak: a później się przyzwyczaisz :spoko: :spoko: :spoko: :papa:
Cooba - 2007-09-21, 20:22

Łokiec albo nie widze albo jeszcze nie zalozyleś tematu w naszych smigielkach...
Czekam z niecierpliwoscia na fotki koncowe :wink:

Pozdro.

lokiecgb - 2007-09-22, 03:49

Cooba napisa/a:
Łokiec albo nie widze albo jeszcze nie zalozyleś tematu w naszych smigielkach...
Czekam z niecierpliwoscia na fotki koncowe :wink:

Pozdro.

spokojnie spokojnie. na poniedzialek wkleje zdjecia czarnej a z naklejkami dopiero kolo czwartku.

pozdrawiam

brain69 - usunięty - 2007-09-23, 01:47

łokieć .......... :spoko:

zanosi się na kozaka jak diabli

nawet poszerzenia nie wydają sie po pomalowaniu takie małe jak na czarnym kolorku
pozdro

Adi - 2007-09-23, 20:22

Miałem przyjemność dziś ją oglądać i powiem, że bez naklejek jest już ogień. Także czekam na efekt końcowy. :brawo: lokiecgb
casus maximus - 2007-09-23, 22:21

brain69 napisa/a:
zanosi się na kozaka jak diabli

a zebys wiedzial. bedzie :spoko:
Adi napisa/a:
Miałem przyjemność dziś ją oglądać i powiem, że bez naklejek jest już ogień. Także czekam na efekt końcowy.

tez dzis widzialem pierwszy raz i mialem podobne odczucia. z naklejkami powali z wrazenia.

lokiecgb - 2007-09-24, 21:53

dzieki ze trzymacie material zdjeciowy w tajemnicy. we czwartek bedzie oklejony to CASUS zrobisz sesje i na forum. :D
fil - 2007-09-24, 22:00

no,tez widzialem.a tak pozatym to niezle ci to zaiwania jak na 320.ale to pewnie przez te barwy :wink:
lokiecgb - 2007-09-25, 09:32

[quote="fil"]no,tez widzialem.a tak pozatym to niezle ci to zaiwania jak na 320.ale to pewnie przez te barwy :wink: [/quot

JUZ NIEDLUGO MODYFIKACJE POD MASKA I NIE BEDZIE DZIWNEGO DLAWIENIA NA 2 GIM BIEGU :D

High-Tech - 2007-09-25, 09:59

Łokieć - MIAŁY BYĆ W PONIEDZIAŁEK fotki.

:evil:

pozdro

lokiecgb - 2007-09-25, 15:03

High-Tech napisa/a:
Łokieć - MIAŁY BYĆ W PONIEDZIAŁEK fotki.

:evil:

pozdro

mam zdjecia ale bez naklejek. :(

chcialem pokazac dopiero z naklejkami ale niech bedzie :D

uchylam rabka tajemnicy :twisted:

[ Dodano: 2007-09-26, 23:27 ]
sprzet juz gotowy. zdjecia zrobimy jutro z cassusem maximusem. wiec wszyscy cierpliwosci :D