BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - Czy da sie skasowac blad poduszki bez komputera.

kwadrat - 2007-07-30, 18:39
Temat postu: Czy da sie skasowac blad poduszki bez komputera.
Witam wszystkich. Mam e39 i od jakiegos czasu mam problem z kontrolka poduszki powietrznej. Blad juz byl kasowany na komputerze 2 razy, i na jakies 2 3 tygodnie jest spokoj ale jak tylko rozloze fotel albo go rusze to sie znowu zapala katrolka a to oznacza ze znowu trzeba placic za podpiecie. Zastanawiam sie czy nie ma jakiegos domowego sposobu na zresetowanie tak jak sie robilo w e34. :help: pozdro
mariusz szkocja - 2007-07-30, 19:58

siemka

domowym sposobem to mozna konfitury zrobic :D

w siedzisku fotela masz detektor do wymiany to najlepszy sposob na denerwujace miganie "czerwonej lampki"

system air bag to twoje bezpieczenstwo

kwadrat - 2007-07-30, 21:16

od tego zacznijmy to swiatelko nie miga tylko swieci. Druga sprawa datektor jest ok tylko podlaczenie kostki :D pod siedzeniem jest przyczyna ze czasami nie kontaktuje i blad wyskoczy. A po trzecie nie udzielaj juz mi wiecej swoich nedznych rad bo juz pokazales kiedys jak sie znasz na wszystkim !! ! Po czwarte moja babka wiecej o beemkach wie niz ty!!! :D
Grzesiek - 2007-07-30, 21:21

kwadrat napisa³/a:
Po czwarte moja babka wiecej o beemkach wie niz ty!!!
to moze zapytaj babki !! !!
mariusz szkocja - 2007-07-31, 07:08

kwadrat napisa³/a:
Zastanawiam sie czy nie ma jakiegos domowego sposobu na zresetowanie tak jak sie robilo w e34. pozdro
pospolite DRUCIARSTWO

nowe auto nowe dresy a na naprawe kasy zabraklo :lol: :lol:

kwadrat - 2007-07-31, 22:17

chyba sie przejade zaraz do ciebie do tej szkocji. to bedziesz innym glosem gadal.
mariusz szkocja - 2007-07-31, 23:11

siemka

zapraszam serdecznie bedzie mi milo poznac formulowicza

a moze auto wreszcie naprwisz

nokerman - 2007-08-01, 00:24

skoro już jesteście umówieni to zamykam

PS zastanawiam sie czy to nie odległość wpływa na agresywność w sieci