| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Nie chce mi chodzic na benzynie-pomozcie
Anonymous - 2004-11-01, 12:15 Temat postu: Nie chce mi chodzic na benzynie-pomozcie Niechce mi chodzic na benzynie.mam wtrysk i jak rano pale to niemam sania i niema wogole wolnych obrotow dopiero jak wcisne gaz do deski to chodzi ale i tak lipnie.Przeplywomiesz jest dobry.
Anonymous - 2004-11-01, 12:23 Temat postu: dziadzia E-30.320
sarna1 - 2004-11-01, 12:44
sprawdz czujnik temp plynu chlodzacego - ten w termostacie drugi patrzac od przodu auta.
Anonymous - 2004-11-01, 15:35 Temat postu: dziadzia co ma ten czujnik do ssania ido obrotow
Anonymous - 2004-11-01, 16:31 Temat postu: dziadzia a jeszcze jedno na gazie tez mam male obroty jak zapale silnik.Zmienilem silnik jakies 3 miesiace temu bo stary padl a na starym bylo wszystko dobrze.
Anonymous - 2004-11-01, 16:33 Temat postu: dziadzia juz kiedys jak znienialem termostat to ten czujnik mi sie nie podobal bo wydaje mi sie ze jest za dlugi bo jak wyjolem stary termostat to byl tak zagiety ze byl otwarty caly czas i mechanik mi powiedzial ze ten czujnik chyba jest za dlugi.Jaki typ tam powinnien byc?
Anonymous - 2004-11-03, 11:19
spróbuj jak bedziesz razno zapalal sciagnac wtyczke z czujnika tem.silnika(jest to czujnik NTC wiec jezeli rezystancja jest nieskończona to komputer powinien "czuc" niska temperature) jezeli silnik odpali ok-to wiadomo co-jezeli nadal nie-to musisz szukac dalej-osobiscie nie uwazam zeby to byl czujnik ale sie nie upieram-sprawdz cisnienie paliwa(jezeli nie chce palic na benzynie)
|
|