| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Jakie końcówki wachaczy do E-30??
Anonymous - 2004-11-01, 16:59 Temat postu: Jakie końcówki wachaczy do E-30?? Witam serdecznie pozdrawiam wszystkich beemkowiczów. Ostatnio w mojej betce (1,8 gażnik M10) zaczęły dobiegać z przedniego zawieszenia głośne stuki.Po wizycie u mechanika okazało sie że mam do wymiany końcówki wachaczy, te od strony koła. Byłem w sklepie i mają 2 typy, niemieckie (tańsze) i angielskie (nieznacznie droższe). Może miał ktoś już z tym doświadczenie i wie jakie wybrać, które lepiej sie spisują na naszych "pięknych" drogach.Pytam przed kupnem bo niechcem popełnić błędu jak z łącznikiem wachacza jakiś polskie gów...Prosze o pomoc, bo to stukanie jest wkurzające czasami takie głóśne że na zewnątrz ludzie się oglądają Pozdro wszystkim.
Scigany - 2004-11-01, 18:50
ile takie koncowki kosztuja ? u mnie stuka z przodu i z tylu, i juz wstepnie zagladalem, i gumy z tylu na wahaczach mam zbite i sparciale. Wiecie moze jaki jest koszt takich elementow ?
Anonymous - 2004-11-01, 19:09 Temat postu: dziadzia Ja placilem za sforznie po 60 zl.Na polskich drogach to niema roznicy czy tansze czy drozsze ja wziolwm tansze i tez jestem zadowolony.
duchPW - 2004-11-01, 19:36
poczytaj też
http://slave.e-edukacja.p...rze%F1&start=15
może to nie odpowie na całość twojego pytania, ale wiele ciekawych rzeczy tu jest
HyenoX M42B18 - 2004-11-01, 19:40 Temat postu: Re: dziadzia
| Dziadzia napisa³/a: | | Na polskich drogach to niema roznicy czy tansze czy drozsze ja wziolwm tansze i tez jestem zadowolony. |
jak niema róznicy to zawsze kupuj polskie góniane podróbki - zobaczymy ile na tym pojezdzisz
sarna1 - 2004-11-01, 20:06
na ten temat juz bylo duzo napisane - wystarczy poszukac.
|
|