BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Anty Ogłoszenie z OtoMoto

casus maximus - 2007-08-10, 19:24
Temat postu: Anty Ogłoszenie z OtoMoto
http://www.e23.pl/___/850LOL2.html
looknijcie. koles musial sie niezle wkurzyc ze zamiescil cos takiego. nie ma co sie dziwic zreszta gdyz poprostu na wlasnej skorze przetestowal kolejny bezndziejny przypadek "igły".

( zamiescilem to tutaj bo temat jaknajbardziej na czasie - taka polska normalnosc )

jackx - 2007-08-10, 21:30

koles ostro pojechał po całosci :shock:
speed - 2007-08-10, 21:30

niezły kanał - też bym sie wqrwił :evil:
BADYL - 2007-08-10, 22:01

Dobrze koles zrobił opisując to i do tego zgodze sie z nim ze czarne powino leżec na asflacie i nie oddychac.
paradoxx - 2007-08-10, 22:04

Oczywiście popieram ww posty tylko boję się pomyśleć ilu jest jeszcze takich sprzedających...
Konrad - 2007-08-10, 22:07

i odpowiedź :wink:
http://www.e23.pl/___/850LOL1.html

paradoxx - 2007-08-10, 22:17

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bez komentarza :lol:

tomcat944 - 2007-08-10, 22:28

hej,
polska jezyk trudna jezyk..... hihihihihi

globi - 2007-08-10, 22:34

co za beka może jakaś teraz moda wrzucać sobie w formie ogłoszeń motoryzacyjnych jednym słowem masakra :cry:
alexil - 2007-08-10, 22:53

Spokojnie panowie, czekamy na odpowiedź :-) Fajne story się zapowiada;-)

Pozdrawiam

casus maximus - 2007-08-10, 23:10

odpowiedz masakra. gosc jest analfabetÄ… albo rzeczywiscie cyguchem. a jesli cyguch to analfabeta.
korzuch - 2007-08-11, 00:07

yo!
a ja se zadzwonie do tego pedała w poniedziek sie zobacze z nim :D

BIZON - 2007-08-11, 00:30

korzuch napisa³/a:
yo!
a ja se zadzwonie do tego pedała w poniedziek sie zobacze z nim :D

korrrzuch........ dawaj wszyscy czekamy :!: :jupi: :spoko:
ps. jak coś to JA jestem gotów przyjechać na "wsparcie"... :wink:

kuzyn - 2007-08-11, 23:48

kirek napisa³/a:
Dobrze koles zrobił opisując to i do tego zgodze sie z nim ze czarne powino leżec na asflacie i nie oddychac.

kirek, albo naprawdÄ™ jestes idiotÄ…, albo tylko udajesz :|

casus maximus - 2007-08-11, 23:57

hehe.
byc moze Kirek jest utajnionym rasistÄ….
nie wiem jak ty Jacku ale ja tez mam podobne odczucia co Kirek jesli chodzi o ciawusów. byc moze jestem idiota. hehehe. :wink: :mg: :mg:

nie narobilem duzo bledów Jacku ? :twisted: :twisted: :twisted:

Menel - 2007-08-11, 23:57

JacekG napisa³/a:
kirek napisa³/a:

o k*rwa !! mialem sie juz nie odzywac na tym forum ale musze dodac swoje.
dobrze ze juz nie uczestnicze w forum gdzie w zarzadzie jest taki ktos jak "kirek"
wspolczuje wam wszystkim. pokazal znowu co soba ( i forum ) reprezentuje.
oby tak dalej , nie ma to jak prostactwo na ogolnodostepnym forum/temacie !
żenada !!

kuzyn - 2007-08-12, 00:01

casus maximus, co ma wspólnego kolor skóry, czy pochodzenie, z tym że ktos jest naciągaczem czy nie ?? ???? a polaczki to co ?? tacy purytanie ?? nie kradna i broń boże nie kłamią...
żałosne...

już raz wypłynał problem rasizmu podczas dyskusji o Simonie Molu... niczego was to nie nauczyło... szkoda. ja odpadam

Shreku - 2007-08-12, 00:05

Menel napisa³/a:
JacekG napisa³/a:
kirek napisa³/a:

o k*rwa !! mialem sie juz nie odzywac na tym forum ale musze dodac swoje.
dobrze ze juz nie uczestnicze w forum gdzie w zarzadzie jest taki ktos jak "kirek"
wspolczuje wam wszystkim. pokazal znowu co soba ( i forum ) reprezentuje.
oby tak dalej , nie ma to jak prostactwo na ogolnodostepnym forum/temacie !
żenada !!

o ja pierdyle, Kirek naprawdę masz nierówno pod sufitem? przeginasz... władza Ci odbija?
pomyśl trochę nad tym co piszesz :!: Myślisz że Tobie wolno więcej?
znam kolesi którzy są czarni,gdyby zobaczyli taki tekst to nie wiem kto by leżał na asfalcie :evil:
raczej nie oni.

Menel - 2007-08-12, 00:09

najdziwniejsze ze pisze to ktos kto jest prawie na samej gorze w zarzadzie !!
idealna wizytowka dla beemka klubu !!

casus maximus - 2007-08-12, 00:10

uderz w stół a nożyce się odezwa...hehehehe...
menel, nie przesadzaj, sam czasem niezle numery waliles na forum. nie koniecznie najwyzszych lotów.
zreszta nie wazne. nie o tym ten temat.
:beer: :beer: :beer:

Menel - 2007-08-12, 00:19

casus maximus, tak , tylko ze ja to szara mysz bylem. bylem tu od bardzo dawna i nie chcialem byc zadnym modem i klubowiczem zeby wstydu np nie przynosic.
a jednak czlonkow zarzadu do czegos to zobowiazuje, np. do powstrzymania sie od takich glupich komentarzyna ogolnodostepnym forum.
przyklad chrisa ktory jest mega opanowanym czlowiekiem i pasuje na swoje stanowisko.tak samo bruner. ale sorry..kirek?

Dixi - 2007-08-12, 00:33

uuuu rasistow mamy na forum...
Pscolka - 2007-08-12, 00:34

Menel napisa³/a:
o k*rwa !! mialem sie juz nie odzywac na tym forum ale musze

Skoro miales sie nie odzywac to po co sie odzywasz. Sam sobie zaprzeczasz.
Idz na to swoje forum E30 i wiecej tu nie przychodz.

A tak wogole to rasizm jest nie tylko w kierunku bialy - czarny, moze byc tez w druga strone.
Ja doswiadczylam i nikomu nie zycze...

Dixi - 2007-08-12, 00:40

rasizm to najgorsze co mzoe byc jak dla mnie....
mozna czuc uraze do osoby ale nigdy nie do nacji :wink:
Tak jak denerwuje mnie iz niemcy mowia o polakach zlodzieje tak denerwuje mnie rasiszm...
Kirek przesadzil jak nic... a mzoe ktos tu jest wlasnie "murzynem" i czuje sie obrazony?? Zenada....

Menel - 2007-08-12, 00:43

Pscolka, wez daruj sobie takie wypowiedzi bo nie chodzi o to czy ktos mial gdzies isc itd tylko o stanowisko admina ktory powinien dostosowac sie do niektorych tematow.
piszac takie zdanie " czarne powino leżec na asflacie i nie oddychac " pokazal tylko ze nie dorosl jeszcze do prowadzenia ogolnodostepnego forum.

Grzesiek - 2007-08-12, 00:52

Menel napisa³/a:
powstrzymania sie od takich glupich komentarzyna ogolnodostepnym forum.
przyklad chrisa ktory jest mega opanowanym czlowiekiem i pasuje na swoje stanowisko.tak samo bruner. ale sorry..kirek?
z tym sie zgodze w 100% powinni byc bardziej odpowiedzialni w swych slowach ale to tak poza tematem a co do tej beemki to koles dobrze zrobil ze opisal to moze sie w koncu skoncza auta ''bezwypadkowe'' poskladane u wuja rysia w garazu
wrona - 2007-08-12, 00:56

kirek napisa³/a:

Kirek............ nic nie powiem ale po tobie to sie tego nie spodziewalem, taką postawę to prezentowac możesz na spotkaniach LPR :cry: a nie na ogólnodostępnym forum. To co myslisz to tylko i wyłacznie Twoja sprawa ale to co piszesz czytaja LUDZIE................ŻENUJĄCY tekst :|

Menel - 2007-08-12, 01:04

Pscolka i ( Casus... ), nadal nie widzicie w wypowiedzi waszego admina nic zlego ??
Poczytajcie troche dalszych wypowiedzi. OFFTOPIC jest jednak ogolnodostepne.
Czy wasz Kirek jest godnym do nasladowania " adminem " ? Tak powinien sie zachowywac ktos reprezentujacy BEEMKA KLUB ??

Pscolka - 2007-08-12, 01:05

Menel napisa³/a:
Pscolka, wez daruj sobie takie wypowiedzi bo nie chodzi o to czy ktos mial gdzies isc itd tylko o stanowisko admina ktory powinien dostosowac sie do niektorych tematow.
piszac takie zdanie " czarne powino leżec na asflacie i nie oddychac " pokazal tylko ze nie dorosl jeszcze do prowadzenia ogolnodostepnego forum.

A w ktorym miejscu ja go bronie, pokaz palcem? Pozatym czytaj uwaznie, napisalam ze rasizm nie zalezy od koloru skory i ja nikomu nie zycze zeby tego doswiadczyl.

Po co wogole zaczynacie od poczatku ten sam temat? Jeden madry i drugi, az sie plakac chce...

Menel - 2007-08-12, 01:12

Pscolka, chodzi NAM tylko o to ze ktos na takim stanowisku jak kirek powinien godnie reprezentowac forum BEEMKA KLUB a swoje poglady trzymac dla siebie ! Co innego gdyby to byl jakis nowicjusz zalogowany od np.miesiaca . Takie stanowisko do czegos jednak zobowiazuje !!

ps.Zrozum wreszcie ze nic do Ciebie nie mam a sama robisz chore akcje.
Pzdr i milej , wyspanej nocki .

Pscolka - 2007-08-12, 01:17

Dziekuje ze mi to 3 razy napisales, wreszcie dotarlo do tej mojej malej blondynskiej glowy...

Jak juz pisalam wczesniej rasizmu nie popieram i prosze zeby ktos zamknal ten temat.

Dziekuje.

Ps: Tobie tez kolorowych snow Menelku.

kafarek - 2007-08-12, 08:53

Uuu ja widzę, że tutaj ktoś niezła propagandę sieje na forum. Zalatuje mi tutaj prowokacją.. Zachowania kirasa nie skomentuję.. ale.. w tym całym potępianiu jesteśmy wszyscy hipokrytami.. Tak czy inaczej, by pożywki i możliwości dyskredytacji Klubu położyć kres, zamykam.

Przypominam, że jeśli chcecie się wyżalić jaki to kiras jest be. Piszcie do niego PW.. Albo do Robocika - tam wszystko trafia do dev-null..