| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - kto zrobi CUSTOM rozporke do E30 ?
buni - 2007-08-11, 10:13 Temat postu: kto zrobi CUSTOM rozporke do E30 ? witam
potrzebuje dorobic przednia rozporke do E30 .
zadna fabrycznie produkowana nie wchodzi w gre.
gdzie moglbym cosik takiego wykonac ?
szczegoly przekarze juz konkretnemu wykonawcy...
janek - 2007-08-11, 10:47
http://www.el-tec.pl/
ogolny - 2007-08-11, 11:32
Napisz PW do kolegi nakretka on robi rozpórki 1klasa
mibhell - 2007-08-11, 16:48
Podepne sie na szybko ktos mam moze wymiary rozpórki do E32? Sam bym sobie cos ustrugał
pzdr
Cypisek - 2007-08-11, 18:49
tak jak Ogólny napisał, obywatel nakrętka robi świetnie rozpórki, już 2 u niego kupiłem i muszę wybrać się po trzecią, znajomym też je poleciłem i wszyscy są zadowoleni!
LINK DO ZDJĘĆ ROZPÓREK
Mauser - 2007-08-12, 21:09
Nie wątpię w umiejętności nakrętki czy kogośtam, ale ta rozpórka różni się znacznie od produkowanych przez Hartge, schnitzera, dbilas itp . . . chodzi o mocowanie do kielicha, tutaj nie wygląda to najlepiej.
Cypisek - 2007-08-12, 21:12
| Mauser napisa³/a: | | chodzi o mocowanie do kielicha, tutaj nie wyglÄ…da to najlepiej. |
Ale pasuje idealnie! nie wiem czego ty siÄ™ czepiasz
Mauser - 2007-08-12, 21:33
Nie czepiam siÄ™ tylko stwierdzam fakty.
Zobacz zdjęcia - od bmwm, Robocopa, w jednym z tematów o podkręcaniu b18 również są fotki takich rozpórek. Różnica widoczna od razu.
Tors - 2007-08-12, 22:07
Moze i to mocowanie nie wyglada najlepiej wg Mausera ale spelnia w 100% swoje zadanie! Pasuje idealnie i tryma nadwozie bardzo dobrze wiec czego chciec wiecej!! Jak dla mnie nakretka jest 100% specem od rozporek! PS. Mauser jezeli chcesz inna to wyslij mu na wzor! Napewno Ci dorobi na zyczenie!
Mauser - 2007-08-12, 22:10
Właśnie z tego co pamiętam to pisałem na PW i niestety odp brak . . .
mibhell - 2007-08-15, 00:22
| Cypisek napisa³/a: | tak jak Ogólny napisaÅ‚, obywatel nakrÄ™tka robi Å›wietnie rozpórki, już 2 u niego kupiÅ‚em i muszÄ™ wybrać siÄ™ po trzeciÄ…, znajomym też je poleciÅ‚em i wszyscy sÄ… zadowoleni!
LINK DO ZDJĘĆ ROZPÓREK |
ta ale ja chiałem sam sobie z racji niechetnego ponoszenia kosztów.. w jakiej cenie Nakretka robi te rozpórki? i dlaczego nie odp na PW ? jak pisał Mauser
Nio i te nakretkowe nie sa z aluminium ale to juz bym przebolał mysle kwestia czy robi do E32, za jakie pieniadze?
pzdr
Cypisek - 2007-08-15, 00:41
| mibhell napisa³/a: | | Cypisek napisa³/a: | tak jak Ogólny napisaÅ‚, obywatel nakrÄ™tka robi Å›wietnie rozpórki, już 2 u niego kupiÅ‚em i muszÄ™ wybrać siÄ™ po trzeciÄ…, znajomym też je poleciÅ‚em i wszyscy sÄ… zadowoleni!
LINK DO ZDJĘĆ ROZPÓREK |
ta ale ja chiałem sam sobie z racji niechetnego ponoszenia kosztów.. w jakiej cenie Nakretka robi te rozpórki? i dlaczego nie odp na PW ? jak pisał Mauser
Nio i te nakretkowe nie sa z aluminium ale to juz bym przebolał mysle kwestia czy robi do E32, za jakie pieniadze?
pzdr |
Mysle że by zrobił, tylko musi mieć wzór (samochód żeby zrobić matrycę) może nie odpisuje bo jest na wakacjach albo coś. Ja nie miałem problemu z kontaktem
mibhell - 2007-08-15, 10:50
| Cypisek napisa³/a: |
Mysle że by zrobił, tylko musi mieć wzór (samochód żeby zrobić matrycę) może nie odpisuje bo jest na wakacjach albo coś. Ja nie miałem problemu z kontaktem |
Nio ale chyba do niego jechac swoim autem nie musze
a na powarznie to szykuje wymiane sprezyn i amorów czy rozporke moge dokrecic w pózniejszym terminie? czy po zbierznosci bedzie to miało ew. wpływ na nia.. ?
pzdr
Cypisek - 2007-08-15, 11:24
| mibhell napisa³/a: | | Cypisek napisa³/a: |
Mysle że by zrobił, tylko musi mieć wzór (samochód żeby zrobić matrycę) może nie odpisuje bo jest na wakacjach albo coś. Ja nie miałem problemu z kontaktem |
Nio ale chyba do niego jechac swoim autem nie musze
a na powarznie to szykuje wymiane sprezyn i amorów czy rozporke moge dokrecic w pózniejszym terminie? czy po zbierznosci bedzie to miało ew. wpływ na nia.. ?
pzdr |
Jasne, nic się nie stanie. A poza tym to nigdy nie widziałem rozpórki w e32 rispekt!
mibhell - 2007-08-16, 23:31
| Cypisek napisa³/a: | | A poza tym to nigdy nie widziaÅ‚em rozpórki w e32 rispekt! |
mało widziales
ni bedzie z przdu troch twardziej wiec pomyslalem ze rozporka to dobry pomysl moze byc a ze na A4 pare zakretów jest to sie przyda
ale narazie nadal cisza ze strony Nakretki..
pzdr
Tors - 2007-08-17, 01:11
Nakretka z tego co wiem to wlasnie jest na mozna powiedziec wakacjach wiec dostepny tylko pod kom. Pozdrawiam!
mibhell - 2007-08-17, 09:52
| Cytat: | | Nakretka z tego co wiem to wlasnie jest na mozna powiedziec wakacjach wiec dostepny tylko pod kom. Pozdrawiam! |
poczekamy az wróci nie pali sie.
pzdr
sybir - 2007-08-17, 12:57
| Cytat: | | Jasne, nic się nie stanie. A poza tym to nigdy nie widziałem rozpórki w e32 rispekt! |
Tu masz w e32 rozpórkę. Patrz i pogłębiaj wiedzę
http://forum.beemka-klub....t=23049&start=0
sie ma
tomcat944 - 2007-08-21, 21:52
hej,
jesli chodzi o rozporki do e30 to Barabus robi... ja, Puz i Adrian e30 jestesmy zadowoleni...
mibhell - 2007-08-21, 22:39
Ale ja do E32 potrzebuje.. jest juz lekka gleba i okazuje sie ze jednak rozpórka to nieodzowny element mojego auta...
pzdr
[ Dodano: 2007-08-25, 00:19 ]
I co Panowie i Panie nici z mojej rozpórki beda?
pzdr
|
|