BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - kto zrobi CUSTOM rozporke do E30 ?

buni - 2007-08-11, 10:13
Temat postu: kto zrobi CUSTOM rozporke do E30 ?
witam

potrzebuje dorobic przednia rozporke do E30 .
zadna fabrycznie produkowana nie wchodzi w gre.

gdzie moglbym cosik takiego wykonac ?
szczegoly przekarze juz konkretnemu wykonawcy...

janek - 2007-08-11, 10:47

http://www.el-tec.pl/
ogolny - 2007-08-11, 11:32

Napisz PW do kolegi nakretka on robi rozpórki 1klasa :spoko:
mibhell - 2007-08-11, 16:48

Podepne sie na szybko ;) ktos mam moze wymiary rozpórki do E32? Sam bym sobie cos ustrugał :D

pzdr

Cypisek - 2007-08-11, 18:49

tak jak Ogólny napisał, obywatel nakrętka robi świetnie rozpórki, już 2 u niego kupiłem i muszę wybrać się po trzecią, znajomym też je poleciłem i wszyscy są zadowoleni!

LINK DO ZDJĘĆ ROZPÓREK

Mauser - 2007-08-12, 21:09

Nie wątpię w umiejętności nakrętki czy kogośtam, ale ta rozpórka różni się znacznie od produkowanych przez Hartge, schnitzera, dbilas itp . . . chodzi o mocowanie do kielicha, tutaj nie wygląda to najlepiej.
Cypisek - 2007-08-12, 21:12

Mauser napisa³/a:
chodzi o mocowanie do kielicha, tutaj nie wyglÄ…da to najlepiej.

Ale pasuje idealnie! nie wiem czego ty siÄ™ czepiasz

Mauser - 2007-08-12, 21:33

Nie czepiam siÄ™ tylko stwierdzam fakty.
Zobacz zdjęcia - od bmwm, Robocopa, w jednym z tematów o podkręcaniu b18 również są fotki takich rozpórek. Różnica widoczna od razu.

Tors - 2007-08-12, 22:07

Moze i to mocowanie nie wyglada najlepiej wg Mausera ale spelnia w 100% swoje zadanie! Pasuje idealnie i tryma nadwozie bardzo dobrze wiec czego chciec wiecej!! Jak dla mnie nakretka jest 100% specem od rozporek! PS. Mauser jezeli chcesz inna to wyslij mu na wzor! Napewno Ci dorobi na zyczenie!
Mauser - 2007-08-12, 22:10

Właśnie z tego co pamiętam to pisałem na PW i niestety odp brak . . .
mibhell - 2007-08-15, 00:22

Cypisek napisa³/a:
tak jak Ogólny napisał, obywatel nakrętka robi świetnie rozpórki, już 2 u niego kupiłem i muszę wybrać się po trzecią, znajomym też je poleciłem i wszyscy są zadowoleni!

LINK DO ZDJĘĆ ROZPÓREK

ta ale ja chiałem sam sobie ;) z racji niechetnego ponoszenia kosztów.. w jakiej cenie Nakretka robi te rozpórki? i dlaczego nie odp na PW ? jak pisał Mauser :D

Nio i te nakretkowe nie sa z aluminium :/ ale to juz bym przebolał mysle kwestia czy robi do E32, za jakie pieniadze?

pzdr

Cypisek - 2007-08-15, 00:41

mibhell napisa³/a:
Cypisek napisa³/a:

LINK DO ZDJĘĆ ROZPÓREK

ta ale ja chiałem sam sobie ;) z racji niechetnego ponoszenia kosztów.. w jakiej cenie Nakretka robi te rozpórki? i dlaczego nie odp na PW ? jak pisał Mauser :D

Nio i te nakretkowe nie sa z aluminium :/ ale to juz bym przebolał mysle kwestia czy robi do E32, za jakie pieniadze?

pzdr

Mysle że by zrobił, tylko musi mieć wzór (samochód żeby zrobić matrycę) może nie odpisuje bo jest na wakacjach albo coś. Ja nie miałem problemu z kontaktem

mibhell - 2007-08-15, 10:50

Cypisek napisa³/a:

Mysle że by zrobił, tylko musi mieć wzór (samochód żeby zrobić matrycę) może nie odpisuje bo jest na wakacjach albo coś. Ja nie miałem problemu z kontaktem

Nio ale chyba do niego jechac swoim autem nie musze ;)

a na powarznie to szykuje wymiane sprezyn i amorów czy rozporke moge dokrecic w pózniejszym terminie? czy po zbierznosci bedzie to miało ew. wpływ na nia.. ?

pzdr

Cypisek - 2007-08-15, 11:24

mibhell napisa³/a:
Cypisek napisa³/a:

Nio ale chyba do niego jechac swoim autem nie musze ;)

a na powarznie to szykuje wymiane sprezyn i amorów czy rozporke moge dokrecic w pózniejszym terminie? czy po zbierznosci bedzie to miało ew. wpływ na nia.. ?

pzdr

Jasne, nic się nie stanie. A poza tym to nigdy nie widziałem rozpórki w e32 rispekt!

mibhell - 2007-08-16, 23:31

Cypisek napisa³/a:
A poza tym to nigdy nie widziałem rozpórki w e32 rispekt!

mało widziales :D :wink:

ni bedzie z przdu troch twardziej wiec pomyslalem ze rozporka to dobry pomysl moze byc a ze na A4 pare zakretów jest to sie przyda :lol: :wink:

ale narazie nadal cisza ze strony Nakretki.. :/

pzdr

Tors - 2007-08-17, 01:11

Nakretka z tego co wiem to wlasnie jest na mozna powiedziec wakacjach wiec dostepny tylko pod kom. !! Pozdrawiam!
mibhell - 2007-08-17, 09:52

Cytat:
Nakretka z tego co wiem to wlasnie jest na mozna powiedziec wakacjach wiec dostepny tylko pod kom. Pozdrawiam!

poczekamy az wróci ;) nie pali sie.

pzdr

sybir - 2007-08-17, 12:57

Cytat:
Jasne, nic się nie stanie. A poza tym to nigdy nie widziałem rozpórki w e32 rispekt!

Tu masz w e32 rozpórkę. Patrz i pogłębiaj wiedzę :wink:
http://forum.beemka-klub....t=23049&start=0
sie ma

tomcat944 - 2007-08-21, 21:52

hej,
jesli chodzi o rozporki do e30 to Barabus robi... ja, Puz i Adrian e30 jestesmy zadowoleni...

mibhell - 2007-08-21, 22:39

Ale ja do E32 potrzebuje.. :/ jest juz lekka gleba :D i okazuje sie ze jednak rozpórka to nieodzowny element mojego auta...

pzdr

[ Dodano: 2007-08-25, 00:19 ]
I co Panowie i Panie nici z mojej rozpórki beda? :/

pzdr