BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Białe e30 touring Uwaga !!

Remus86 - 2007-08-18, 15:56
Temat postu: Białe e30 touring Uwaga !!
Zaporzyczone z forum Vabik
"dziś to jest17.08.2007 Sosnowiec między godziną 18-19 zauważyłem obcą e30 kręcącą sie na parkingu przy moim aucie.. oczywiście wjechali na parking zrobili kóleczko a później podjazd pod moje auto i sąsiada - chwila postoju i jadą dalej...

śledziłem ich z kumplem na 2 samochody ( nie powinni nic wykapować bo nie jechaliśmy bmw)

objechali każdy parking na osiedlu przy czym nie zwracali uwagi na auta inne niż bmw, odrazu wiadomo o co chodzi tym bardziej że przejeżdzali z parkingu na parking... kultularnie przepisowo z kierunkami i nie przekraczając prędkości aby nie rzucać się w oczy policji o ile napotkali by patrol którego nigdy nie ma.

BIAŁE E30 Touring bardzo ale to bardzo rozklekotane najprawdopodobniej po dzwięku silnika coś z 6garami na gazie... numery rejestracyjne starego typu czarna tablica na dodatek rozmazane tzn. widoczny tylko początek "KAx xxxx" reszta zamazana tak aby z odległości kliku metrów nie był widoczny numer "
Popatrzcie w innych miastach nie wykluczone ze dziwne sytulacje dziejące sie ostatnio w S-c są związane z ta sprawa rozglądajcie sie rowniez po zabrzu.

walker - 2007-08-18, 22:13

Dzięki za info jak narazie to w Tychach nie widziałem takiego autka ale będę bacznie obserwowal
Adi - 2007-08-19, 15:12

Remus86 napisa/a:
rozglądajcie sie rowniez po zabrzu.

Że tak zapytam, czemu również po Zabrzu akurat? Coś się u mnie dzieje? A ja nic nie wiem ;/

rom86 - 2007-08-19, 15:25

U nas w Zabrzu co inne auto widziałem niebiekie e30 2 drzwi na szerokiej. Nie wiem czy to fanatycy czy złodzieje ale jak pierwszy raz jechałem i postawiłem rekina na ulicy odrazu sie znalezli i robili zdjęcia tak samo e30 identyczna sytuacja. Nie chce mi sie wierzyć żeby każdej e30 na glebie robili zdjęcia bo niby po co tylko zwinąć
Adi - 2007-08-19, 15:27

rom86 napisa/a:
drazu sie znalezli i robili zdjęcia tak samo e30 identyczna sytuacja

Jak coś takiego zauważysz następnym razem to postaraj się spisać nr rejestracyjny a ja postaram się go prześwietlić jeśli tablice nie są kradzione.