| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Amortyzatory meyle
Piotr_1 - 2007-08-20, 07:51 Temat postu: Amortyzatory meyle Może dziwaczę, ale piszą że 2 lata gwarancyji:
http://allegro.pl/item227..._mega_hit_.html
a meyle ostatnio robiło dobre zamienniki
Lord Lukasz - 2007-08-20, 08:30
Ja handluje Meyle, Jackowi Menelowi ostatnio wysłałem dokładnie takie same chyba po 100zł za sztuke, niedawno pytałem go jak tam i mówił że działają jeszcze na jego zawiasie Ogólnie troche mam do czynienia z tą firmą i powiem tak: niektóre produkty zaskakują bardzo dobrą jakością, np. wzmacniane poduszki amortyzatora tył do e30, wzmacniane tulejki, sworznie i końcówki z większa kulą i kilka innych produktów które jakością przewyższają oryginalne ! Jednak bywają też kupy np. marnej jakości filtry powietrza (średnio dopasowane) kilka dni temu klient nie mógł zapiąc puszki w e36 z filtrem Meyle, dałem mu inny i sie udało bez problemu, pozatym paski Meyle podobno też nie są zbyt rewelacyjne
Tak czy tak kilku osobom z forum wysyłałem już produkty z Meyle, głównie zawieszeniówke, poczekamy może sie wypowiedzą jak w praktyce to działa. Ja mam całe auto na Meyle wszyskie tulejki,drążki,końcówki itp. i nie narzekam
KWKPiotr - 2007-08-20, 16:15
Również jestem zainteresowany odpowiedzią na to pytanie...... ( amorki )
Meyle daje jakąś gwarancję na to ? - prawda? Gdybym się zdecydował - mogę liczyć na wysyłkę części ?
/pozdro.
|
|