| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - [E30] Oryginalna roleta
SOER - 2007-09-15, 20:44 Temat postu: [E30] Oryginalna roleta Strzeliłem sobie oryginalną roletę z cała półką oczywiście i mam pytanie czy dysponuje ktoś fotkami gdzie oryginalnie są haczyki do zaczepienia otwartej roletki i krotki opis w jakich miejscach jest przykręcona półka ? kanapę pewnie trzeba ściągnąć kiedyś to robiłem z tego co pamiętam siedzisko na siłę a oparcie jest przykręcone..
globi - 2007-09-15, 22:03
nie wiem jak w sedanie ale w coupe normalnie kanapa do góry oparcie dwie śrubki po bokach na samym dole na klucz 10 i oparcie podnosimy do góry i wtedy jest dobre dojście do półki trzeba zdemontować pasy z tyłu bo przechodzą przez półkę ona nie jest w żaden sposób przykręcona a co do rolety to powinny być do niej zaczepy jak już założysz półkę to rozwiń roletę do samej podsufitki i sprawdź ręką są takie wycięte małe prostokąty w które powinieneś włożyć mocowania życzę POWODZENIA
SOER - 2007-09-15, 23:35
globi, też mam coupe , aha czyli nic nie muszę wiercić wszystko jest przygotowane pod roletkę , czekam na paczkę i napisze jak mi poszło
Kosa - 2008-02-14, 11:39
odswieze troche tamat, jak jest mocowana na półce i na podsufitce ?
mam cos takiego:
Grzesiek - 2008-02-14, 11:42
powitac mialem podobna i chaczyki byly zamontowane pod uszczelka od szyby
Kosa - 2008-02-14, 11:51
nr 5
i jak jest mocowana roleta ? w tej te nóżki mogę obracać (np. zaczepić o kratki wentylacyjne w półce i położyć na niej?)
Max - 2008-02-22, 19:35
SOER, u mnie (wąska lampa - nie wiem czy to ma jakieś znaczenie) w coupe mam oryginalną roletę i wygląda to tak:
Jak byś chciał coś jeszcze w tej sprawie wiedzieć, to pisz.
PZDR .
Adi - 2008-02-22, 20:06
O super zdjęcie, ja myślałem, że te zaczepy mają być przy samej uszczelce.
|
|