| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Tapicerowanie kto robił najchętniej w Warszawie i okolicach
yoshi - 2007-09-22, 10:29 Temat postu: Tapicerowanie kto robił najchętniej w Warszawie i okolicach Witam.
Chciałem Żonie w ramach prezentu odświeżyć wnętrze E30 a dokładnie prze tapicerować jej Sportsitze razem z kanapą, o ile kanapa i fotel pasażera są w bdb stanie to w fotelu kierowcy trzeba wymienić gąbkę lewego trzymania bocznego pleców i oczywiście całe poszycie.
Pytania do osób które to robiły jaki może być koszt takiej usługi razem z materiałem (nie skóra). Wiem że parę osób to robiło u nas na forum.
Wszyscy polecają gościa co stoi przed wejściem na giełdę na Żeraniu ale nikt nie ma do niego kontaktu, a nie pasuję mi podjechać w niedzielę bo albo idę do pracy albo mam jakieś inne zajęcia w niedzielę o poranku
Z drugiej strony ładne fotele w kupejki dostanę za 500-600zł więc dlatego chcę poznać cenę
southOFheaven - 2007-09-22, 15:21
przylaczam sie do pytania! pilnie potrzebuje odswiezyc fotel kierowcy- sportsize kubelki w e36- kolor turkusowy.. dostane taki material gdzies?
MAJSU - 2007-09-22, 20:37
Tel:601-56-89-52 typ ma na nazwisko Pleban.Robi tapicerki w stodole ale bardzo profi.
yoshi - 2007-09-22, 20:45
dzięki wielkie już nie trzeba na PW
MAJSU - 2007-09-22, 21:44
Wrzuciłem tutaj może jeszcze komuś się przyda tani tapicer !
|
|