| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - pytanie o klimatyzacje
wojtek535i - 2007-09-23, 00:39 Temat postu: pytanie o klimatyzacje
panowie pomocy mam bmw e 34 535i rok 89 mam problem z klimatyzacja jest prawdopodobnie pusta a kolejny problem i chyba najwazniejszy to ze jest to stara klima ze starym czynnikiem co robic i gdzie napelnic Torun ' Bydgoszcz
casus maximus - 2007-09-23, 06:47
| wojtek535i napisał/a: | | mam problem z klimatyzacja jest prawdopodobnie pusta |
wiec trzeba ja napelnic. ale wczesniej jedz do jakiegos serwisu od klimy i sprawdz szczelnosc ukladu. duzo to nie kosztuje. jesli kupiles autko gdzie w klimie nie ma czynnika to moze sie okazac ze jest nieszczelnosc np padnieta chlodnica klimatyzacji ( przerabialem to ).
| wojtek535i napisał/a: | | chyba najwazniejszy to ze jest to stara klima ze starym czynnikiem co robic i gdzie napelnic Torun ' Bydgoszcz |
podjedz do jakiegos serwisu w swoim miescie i zapytaj. gdzieniegdzie napelniaja jeszcze starym gazem lub jego jakims zamiennikiem. narazie w polsce nie jest to jeszcze jakis duzy problem.
wojtek535i - 2007-09-23, 22:57
| casus maximus napisał/a: | | wojtek535i napisał/a: | | mam problem z klimatyzacja jest prawdopodobnie pusta |
wiec trzeba ja napelnic. ale wczesniej jedz do jakiegos serwisu od klimy i sprawdz szczelnosc ukladu. duzo to nie kosztuje. jesli kupiles autko gdzie w klimie nie ma czynnika to moze sie okazac ze jest nieszczelnosc np padnieta chlodnica klimatyzacji ( przerabialem to ).
| wojtek535i napisał/a: | | chyba najwazniejszy to ze jest to stara klima ze starym czynnikiem co robic i gdzie napelnic Torun ' Bydgoszcz |
podjedz do jakiegos serwisu w swoim miescie i zapytaj. gdzieniegdzie napelniaja jeszcze starym gazem lub jego jakims zamiennikiem. narazie w polsce nie jest to jeszcze jakis duzy problem. | dziekuje ci .musze gdzies z tym podjechac.pozdrawiam
|
|