| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - E36 spręrzyny przód
LUCAS_M3 - 2007-10-04, 22:27 Temat postu: E36 spręrzyny przód Witam czy jest możliwość kupienia tylko dwóch spręrzyn na przód do E36 - chodzi mi o jakieś sportowe... czy może są sprzedawane w kompletach 4 szt.
Robił ktoś coś takiego - tył ori M-Tech przód niżej (coś sportowego)
Jak ktoś ma jakieś fotki to chętnie bym coś takiego zobaczył - może to fajnie wygląda w coupasie - stoi klinem
Z0RKI - 2007-10-05, 17:30
A jakie masz zawieszenie u siebie na przodzie? Moze bysmy sie zamienili zawieszkami? Ja chce troche wyzej go posadzic bo kregoslup boli Mam amory 5-miesieczne Monroe takze chodza jak nowe. Sprezyny czerwone (nie wiem jakiej firmy) auto sztywne (bardzo) i niskie... przod siedzi ok 12cm nad ziemia.
LUCAS_M3 - 2007-10-05, 21:19
| Z0RKI napisa³/a: | A jakie masz zawieszenie u siebie na przodzie? Moze bysmy sie zamienili zawieszkami? Ja chce troche wyzej go posadzic bo kregoslup boli Mam amory 5-miesieczne Monroe takze chodza jak nowe. Sprezyny czerwone (nie wiem jakiej firmy) auto sztywne (bardzo) i niskie... przod siedzi ok 12cm nad ziemia. |
Ja chce założyć na początek tylkko sprężyny sportowe do zywkłych amorów M-Technik.
Zawieszenie też mam M-Technik czyli 20mm niżej od serii.
Ps. widze że jesteś ze Stalowej Woli. Swoją bunie sprzedałem do Stalowej w tamtym tygodniu - Widziałeś ją może.
http://forum.beemka-klub.pl/viewtopic.php?t=21827
SOER - 2008-02-06, 20:04
Czy może ktoś napisać jaka jest wysokość seryjnych przednich oraz tylnych sprężyn w E36 ?, bo wiem że w E30 kształtowało się to na poziomie 35cm przód i 24cm tył.
|
|