BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Problem z myszką w e34 518i

James - 2007-10-14, 10:57
Temat postu: Problem z myszką w e34 518i
Przed wczoraj jak wycinaliśmy u Braina69 katalizator odkryliśmy wielgachny problem :/ W moim aucie zagiezdziły sie dwie myszy !! !! !!
Odkryłem to wyciągając papierosy ze schowka, paczka była otwarta, a filtrów nie było !! :lol:
Zostały zjedzone, na poczatku myślałem ze zrobił to lesiek dal żartu, ale później jak zobaczyłem jak popierdziela sobie pod maską mysz stwierdziłem ze lesiek jest niewinny :mg:
na dodatek następnego dnia odkryłem dwie mysie kupy w schowku :/
Powiedzcie co mam zrobić. urządziliśmy już z Syntesim polowanie na mysz za pomocą śrubokręta i zapalniczki, ale to nie pomogło. Brain69 tez nam niestety nie pomógł :/
Jak narazie ściągnęliśmy wyglusznie maski, bo tam miały gnojki gniazdo :/

Yakuzatti - 2007-10-14, 11:01

To już wiemy czemu tak zapiernicza Twoje 1.8 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mariusz szkocja - 2007-10-14, 11:07

:D :D

to masz problem :lol:
jak myszy wpierniczyly ci fajki to sa glodne albo trutka albo pulapki z zarciem.

Mlody - 2007-10-14, 11:09

hmm lapka na myszy albo butelka najzwyklejszego wina, zostaw minimalna ilosc wina na dnie i poloz butelke na bok :] mysz wejdzie, ale juz z niej nie wyjdzie :D

:arrow:

James - 2007-10-14, 11:12

Dobre metody :D Ale trutka na myszy odpada, bo jak ta mysz zdechnie gdzieś w kanałach nawiewu to lipa będzie hehehe :) czyli patent z winem i łapka na myszę, ale to tez ma zle strony, z tego powodu, ze ja czasem leśka przewożę, a woborazcie sobie co by sie stało sie jak by on wino zobaczył :lol: :mg: A łapka na myszy tez ma swoje minusy, takie ze jak sobie o niej zapomnie, to mi łapę urwie :lol:
mariusz szkocja - 2007-10-14, 11:20

chlopie musisz szybko kombinowac z tymi myszami bo jak ci sie
do instalacji elektrycznej dobiora to bedziesz mial zabawe.
:D

Gasper - 2007-10-14, 11:50

Współczuję Ci!!!!!!!! Pozbądź się ich jak najszybciej, bo potem nie usuniesz tego cholernego smrodu. Zobaczysz - słońce mocniej zaświeci i znów będzie śmierdzieć myszami w samochodzie... :<
Przerabiałem to w swojej E30... ;/

lesiek - 2007-10-14, 13:29

hehehehe dzisiaj widziałem sie z Jankesem i wręczyłem mu super prezent :D Łapkę na myszy :D Chłopak żalił mi sie ze mu więcej przez te myszy pali auto :lol:
Doradziłem mu kilka rzeczy, żeby np. wpuścił tam mojego kota - Śmiecia, ale stwierdziliśmy ze on jest za bardzo leniwy (jaki właściciel, taki kot :lol: ) i by sie położył i zaczął spać.
Drugi pomysł, to żeby zażądać opłaty za przewóz......ale to jak zawsze nie wypali, bo w kantorach nie ma mysiej waluty, w ogóle to dziwnie sie na nas patrzyli jak sie zapytaliśmy o taką walutę :lol: :mg: :D
chyba najlepszym pomysłem była z ta butelka po winie :wink: przynajmniej wesoło będzie, bo jednak mysz całego wina nie wypije, wiec trzeba będzie jakoś opróżnić kawałek, a że w Mielcu nic sie nie marnuje to..... trzeba kupić kilka i probować z ilością :D