|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
Czarna Lista - BMW 325i,86r. Stan BDB
lysy174 - 2007-10-22, 21:29 Temat postu: BMW 325i,86r. Stan BDB Piekne E30 na waskiej lampie???
BMW 325i, 86r. Stan BDB
Nic bardziej mylnego!!!
Walona z przodu i to tak fajnie ze tego na zdjeciach nie widac a na zywo sie okazuje ze zderzak wsuniety pod przedni pas prawie do polowy a wlasciciel twierdzi ze w slupek uderzyl!!!
Tylny zderzak jak widac na zdjeciach jest wgnieciony delikatnie ale na zywo sie okazuje ze jest troche bardziej powyginany i opadniety a do tego zerwany z zaczepu!!!
Jak dzwonilem do goscia to pytalem czy sa jakies oznaki korozji to powiedzial ze jest kilka malenkich rdzawych purchli na szyberdachu i klapce wlewu paliwa ale o dziurze jak 5zl w progu pod przednim prawym błotnikiem juz nie wspomnial!!!
Przednie lewe drzwi pod listwa pogiete jak papier a tylne prawe wgiete na rancie!!!
Przedni lewy blotnik byl malowany i do malowania byl sciagany i chyba dobrze wypili zanim go zalozyli bo brakuje 2 srub a do tego w szczeline miedzy blotnikiem a maska i miedzy blotnikiem a atrapa przy reflektorze mozna wlozyc spokojnie palec.!!!
Przednie lewe dzrwi mialy taki luz na zawiasie ze sie nie bardzo chcialy zamykac!!!
Jesli zas chodzi o silnik to nie bylo by moze problemu bo chodzi dosc ładnie gdyby nie fakt ze wiskoza jest zatarta a silnik nie moze wogole zlapac temperatury!!!
Do tego pol silnika zalane olejem wiec jak mniemam sobie cieklo i to nie jestem pewien ale zdawalo mi sie ze spod glowicy!!!
To by chyba bylo na tyle.
A no i oczywiscie cena: 5200 zl za samochod w tym stanie!!!
Ja sie przewiozlem na niej wiec was uprzedzam:
Darujcie ją sobie !
Teodor - 2007-10-26, 00:27
jak widze szpary po bokach klapy od bagaznika to juz mi sie słabo robi co do przodu to nawet na zdjęciu widać że bite w piździec bo szpara w srodku że łape by chyba włozył i bezpieczniki ukradł przez nią (na 1 foto widac)
kuzyn - 2007-10-26, 10:35
dlatego kup moją. będziesz miał satysfakcje i poczucie że dobrze wydałes pieniądze.
gwarantuję
|
|