|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
Czarna Lista - brain69
Guta - 2007-10-26, 10:44 Temat postu: brain69 Witam
Kolega kamil.k się podzielił wrażeniami z interesu z brain69 to i ja się podzielę.
Wylicytowałem na aukcji obc2 17.lipca.2007r ,wpłata tylko na konto,firma księgowa,ble ble ble ble.
Kasa wysłana,paczki brak,30.lipca-nie wysłałem jestem na urlopie.
Po czasie(24.sierpnia) informacja że paczka wróciła i że będzie ponownie wysłana,od tamtej pory cisza,luzik,sprawa została zgłoszone na policję.
Jeśli sprawa będzie prowadzona w Biłgoraju to życzę przyjemnej wycieczki i zapraszam do siebie,adres brain69 zna.
Napisałem tego posta żeby poinformować o fakcie dokonanym,adwokackie wywody o tym komu się udał interes z brain69 a komu nie były już w poście kamil.k wiec tu są zbędne.
Dawidzie Wojtaszku mineły 3miesiące i 9 dni od zakończenia aukcji,każdy post z tłumaczeniem w tym miejscu będzie zabawny.Nawet jeśli ukradli Ci to OBC2,dom się spalił,złamałeś rękę czy pani w okienku na poczcie też kompletowała graty do E30,Ty mnie poprostu olałeś.
Twoje zdrowie.
Pozdrawiam
MAJSU - 2007-10-26, 10:55 Temat postu: Re: brain69
Guta napisał/a: | Witam
Kolega kamil.k się podzielił wrażeniami z interesu z brain69 to i ja się podzielę.
Wylicytowałem na aukcji obc2 17.lipca.2007r ,wpłata tylko na konto,firma księgowa,ble ble ble ble.
Kasa wysłana,paczki brak,30.lipca-nie wysłałem jestem na urlopie.
Po czasie(24.sierpnia) informacja że paczka wróciła i że będzie ponownie wysłana,od tamtej pory cisza,luzik,sprawa została zgłoszone na policję.
Jeśli sprawa będzie prowadzona w Biłgoraju to życzę przyjemnej wycieczki i zapraszam do siebie,adres brain69 zna.
Napisałem tego posta żeby poinformować o fakcie dokonanym,adwokackie wywody o tym komu się udał interes z brain69 a komu nie były już w poście kamil.k wiec tu są zbędne.
Dawidzie Wojtaszku mineły 3miesiące i 9 dni od zakończenia aukcji,każdy post z tłumaczeniem w tym miejscu będzie zabawny.Nawet jeśli ukradli Ci to OBC2,dom się spalił,złamałeś rękę czy pani w okienku na poczcie też kompletowała graty do E30,Ty mnie poprostu olałeś.
Twoje zdrowie.
Pozdrawiam |
Historia się lubi powtarzać I widzę że i schemat łudzoąco podobny co poprzednio...
High-Tech - 2007-10-26, 11:36
Tak to jest jak się robi interesy z panami z czarnych beemek, szczególnie na ruskich blachach.
Hehe.
Oczywiście współczuję obydwu stronom.
Aha, zastanawia mnie jedynie temat wpłat na konto. Też miałem firmę i nie rozumiem jaka jest różnica w księgowaniu. to nie wpłata na konto jest dowodem. Liczy się paragon albo faktura. Sposób wplaty to może być pobranie, konto, gotówka itp...
kamil.k - 2007-10-26, 20:19
wiedzialem jaki bedzie finał
sławo ty nic nie chcesz dodoac
slawo - 2007-10-26, 21:24
kamil.k napisał/a: | sławo ty nic nie chcesz dodoac |
a co ja niby mam dodawac?
kamil.k - 2007-10-26, 21:39
slawo napisał/a: | kamil.k napisał/a: | sławo ty nic nie chcesz dodoac |
a co ja niby mam dodawac? |
przypomniało mi sie jak w temacie o arczim wyskoczyłes ze kupiles folie i jej nie dostałes ...
ADC - 2007-10-27, 09:36
Trza bylo kupic od Jendrysa .Mialbys moze drozej ale pewniej
Guta - 2007-10-27, 20:10
ADC napisał/a: | Trza bylo kupic od Jendrysa .Mialbys moze drozej ale pewniej |
Całe 99zł. drożej.Też już o tym myślałem.Na razie zakup obc2 wstrzymany do czasu odzyskania pieniędzy,ciekawe czy się uda
Pozdrawiam
lesiek - 2007-10-28, 10:39
Nie mart sie, brain odda kase, albo wyśle Ci to obc, on teraz jest u rodzicow w Mielcu i chyba nie zabardzo ma jak wysłac, z reszta jest strasznie zarobiony
misza - 2007-10-28, 10:46
lesiek napisał/a: | Nie mart sie, brain odda kase, albo wyśle Ci to obc, on teraz jest u rodzicow w Mielcu i chyba nie zabardzo ma jak wysłac, z reszta jest strasznie zarobiony |
chyba nie powinienes wypowiadac sie w jego imieniu, jeszcze bardziej go wrabiasz, jakbys nie zauwazył sprawa została zgłoszona na policje i napewno nie powinno sie jej rozwiazywac za pomoca forum...
kamil.k - 2007-10-28, 10:47
lesiek napisał/a: | Nie mart sie, brain odda kase, albo wyśle Ci to obc, on teraz jest u rodzicow w Mielcu i chyba nie zabardzo ma jak wysłac, z reszta jest strasznie zarobiony |
lesiek takie teksty to miedzy bajki . nie wiem po co wogule udzielasz sie w temacie.
osobom które brain oszukal taka otucha jest nie potrzebna . my chcemy zrwotu kasy
jezierek - 2007-10-28, 10:48
ja kiedys przez allegro kupiłem telefon wyslalem dla kolesia 600zł zgłosiłem na policje u słyszałem takie słowa " bylo nie kupowac na allegro " po kilku dniach dostałem pouczenie zeby tak nie robi więcej
korzuch - 2007-10-28, 11:03
CarF napisał/a: | ja kiedys przez allegro kupiłem telefon wyslalem dla kolesia 600zł zgłosiłem na policje u słyszałem takie słowa " bylo nie kupowac na allegro " po kilku dniach dostałem pouczenie zeby tak nie robi więcej |
masz głupich mundurowych albo miałes
lesiek - 2007-10-28, 13:12
ja tu niekogo nie bronie, ani nikogo nie osadzam....
Ostry - 2007-10-28, 21:19
Ja wogole nie rozumiem calej tej sytuacji...nie wiem co Wy w tym zlego widzicie... Ja non stop tak robie...od czasu do czasu cos sobie wystawie na allegro wezme kase i heyah... Dlatego sobie teraz woze tyleczek 740 a cabrio czeka na sezon letni...
P.S.
Bajka - 2007-10-28, 22:27
też obiecałam, że się wypowiem co prawda Ostry był szybszy i szybciej dotarł do domu, więc wypowiedział się pierwszy, no ale mam nadzieję, że mi to wybaczycie
lesiek siedź cicho, a brain jak najszybciej oddawaj kasę chłopakom!!
Ostry - 2007-10-28, 22:30
Bo ja jestem szybki...i lubie byc pierwszy...
kamil.k - 2007-10-29, 09:31
czekamy czekamy na kase zobaczymy jak szybki jest pan brain69 i czy w tym roku zdazy wpłacic .chyba alpina zajmie sie komornik albo podzielimy ja miedzy siebie
widze ze juz troche zmiekł bo sie nei odzywa.pewnie marzy o tym zeby nikt wiecej sie nie odezwal po swoje pieniadze bo jestem pewny ze nie tylko ja i Guta chcemy zwrotu kasy
Ostry, po czesci masz racje . chłopak dobrze kombinuje no bo skad mial wziasc na paliwo to wszystkich swoich samochodów jak nie od kolegow z forum
lesiek - 2007-10-29, 10:02
Bajka napisał/a: |
lesiek siedź cicho |
Przepraszam, przepraszam mamo
fileo - 2007-10-29, 16:05
Ile razy trzeba oszukać klubowiczów żeby wylecieć z klubu?
MAJSU - 2007-10-29, 16:36
fileo napisał/a: | Ile razy trzeba oszukać klubowiczów żeby wylecieć z klubu? |
To zależy jakie masz układy Ale zazwyczaj jest to "Do trzech razy sztuka"
Grzesiek - 2007-10-29, 17:12
MAJSU_WuWuA napisał/a: | fileo napisał/a:
Ile razy trzeba oszukać klubowiczów żeby wylecieć z klubu?
To zależy jakie masz układy Ale zazwyczaj jest to "Do trzech razy sztuka" |
moim zdaniem jesli jest to oczywiste przegiecie to powinno sie to odbyc szybciej
lesiek - 2007-10-29, 18:11
A moze nie komentujmy tego, niech sam brain sie wypowie.....
brain69 - usunięty - 2007-10-29, 23:22
widzę że wszyscy mają super temat do rozmowy a lesiek najbardziej, chłopie nie komentuj z łaski swojej bo po pierwsze sprawa nie dotyczy Ciebie nawet w jednym procencie a poza tym nie masz nic do powiedzenia, Guta kasę już dostał Kamilowi przeleję pewnie jeszcze przed czwartkiem a jeśli nie to piątek-sobota innej opcji nie mam niestety w tym momencie
temat uważam za zamknięty i myślę że wszelkie dyskusje są już zbędne, numer konta mam więc nie ma w tym temacie już nic do dodania
pozdrawiam
Guta - 2007-10-30, 08:25
Nie chwalmy dnia przed zachodem słońca,na koncie wpłaty brak więc jeszcze nie dostał.Ale jak tylko daostanie,coś stosownego napisze.
Pozdrawiam
Guta - 2007-10-30, 14:24
Przelew na koncie,niesmak pozostaje.
Forum klubowe lepsze niż policja .
Trzeba będzie sie przejechać na policję,powiadomić,niech nie ścigają.
Pozdrawiam
brain69 - usunięty - 2007-10-31, 00:32
gost napisał/a: | Wytłumaczyłeś się jak ostani obwieś i oszust. Zamiat ich przeprosić to stawiasz się jak gówno w klozecie. Wstyd dla klubu przynosisz!!!! |
na szczęście nie tobie oceniać
kamil.k - 2007-11-06, 08:27
brain69 napisał/a: | gost napisał/a: | Wytłumaczyłeś się jak ostani obwieś i oszust. Zamiat ich przeprosić to stawiasz się jak gówno w klozecie. Wstyd dla klubu przynosisz!!!! |
na szczęście nie tobie oceniać |
a komu oceniac moze tobie co
kolega gust ma w 100% racje . kasy nadal nie widze na koncie a pisałes cos o czwartku a jak nie to piatek - sobota ale widze ze nadal walisz .zero honoru .
nie wiem co na to klubowicze ale gdyby to był mój klub albo bym nalezał do niego to zrobiłbym wszystko zebys dostał wilczy bilet . z ciebie juz nic nie bedzie nie ma co sie łudzic .conajwyzej mozna czekac na podobne akcje
rozumiem Twoje wzburzenie ale to nie powód do używania wulgaryzmów jeszcze jeden taki post a posypia się prezenty
brain69 - usunięty - 2007-11-07, 00:13
jak jesteś taki cwany gost to zaloguj sie normalnie a nie chowaj się jak ostatni tchórz, powiedz mi to wszystko otwarcie, widze ze sie boisz widać jeszcze nie dorosłeś. Na szczęście takie nic jak ty nie jest mi w stanie zburzyc nastroju przed spaniem więc jak chcesz to pisz mądralo dalej
Ostry - 2007-11-07, 00:23
Tak trzymaj Brain...nic nikomu nie oddawaj...jestem z Toba
kamil.k - 2007-11-07, 07:57
Ostry, dobrze prawi nic sie nie bój nikt cie nie ruszy klub jest z toba
do moda : nie jestem wzburzony tylko staram sie nazywac rzeczy po imieniu a prezeny powinien dostac kto inny tak
Piotrek - 2007-11-07, 16:06
Ostry napisał/a: | Tak trzymaj Brain...nic nikomu nie oddawaj...jestem z Toba |
idealna puenta do tematu
Gasper - 2007-11-07, 16:36
Ostry napisał/a: | Tak trzymaj Brain...nic nikomu nie oddawaj...jestem z Toba |
Rozłożyłeś mnie na łopatki tym postem
Moim skromnym zdaniem to jest karygodne, że się nie wywiązuje z umowy. Na szczęście póki co nie trafiłem na tym forum osobiście na nikogo podobnego
korzuch - 2007-11-07, 19:25
Czuc ostry smród
Jacek E30 - 2007-11-07, 20:34
Strasznie cenie sobie szczerość, słowność itd ale jesli ktoś by mnie zwodził w taki sposób jak BRAIN to biore "kolegów" i robie nie zapowiedzianą wizytę
Jestem po stronie KAMILA K. i GUTA W moim odczuciu kolega BRAIN nie wie co to szacunek
Lord Lukasz - 2007-11-09, 11:12
Śledze temat i nie rozumie dlaczego niektórzy traktują go jak jakiś żart, ewidentnie widać że ktoś kogoś robi w chu..a do tego w beznadziejny sposób próbuje załagodzić sytuacje i dziwnie sie tłumaczy. Kolego brain napisz wprost przesrałem kase i nie mam Ci z czego oddać a jak masz to zostaw wszystko i idz oddaj. Dziwni sie tylko Tobie Kamil że tak spokojnie podchodzisz do sprawy....
brain69 - usunięty - 2007-11-09, 11:25
a moze tak wszyscy daliby sobie spokój w tym temacie, to sprawa pomiędzy mną a kamilem, a komentować i oceniać w tym przypadku powinien klub a nie wszyscy którym się nudzi w domu.
dostałem od klubu termin na zwrócenie kasy i jego się będę trzymał, nie mam zamiaru wysłuchiwać kolejnych idiotycznych tekstów kto by co zrobił jakby jemu tak się zdarzyło bo tak naprawdę to wszyscy są mocni w gębie i tyle.
jak komuś nie podoba się moje tłumaczenie to niech po prostu nie czyta tematu bo nikt go do tego nie zmusza, wytłmaczyłem się zgodnie z prawdą innego tłumaczenia nie mam
Gasper - 2007-11-09, 12:16
Odzwywamy się w tym temacie żeby inni postronni ludzie otwierająć to forum nie dziwili się, że takie postępowanie nie spotyka się z żadną krytyką, i żeby nie budowali sobie przez takie coś jakichś mylnych opinni o NAS. Temat założony został na ogólnie dostępnym forum, a nie tylko klubowyn, więc mogę się wypowiedzieć.
Nie podoba się, że piszemy w tym temacie, to poproś moderatora żeby go zamknął! A nie znowu obracasz kota ogonem. Na twoim miejscu oszczędziłbym sobie teksty na nasz temat i zabrał się DO PRACY! Postawiłbym wszystko do góry nogami żeby wyjść z twarzą z takiej sytuacji i jak najszybciej oddać te pieniądze, a ty tylko zaciskasz sobie pętlę na swojej szyi. Masz zajebiste szczęście, że Kamil i Guta byli tak łagodni w stosunku do ciebie. Za takie numery u innych ludzi miałbyś niezłe jazdy.
Shreku - 2007-11-09, 13:18
brain69 napisał/a: | a moze tak wszyscy daliby sobie spokój w tym temacie, to sprawa pomiędzy mną a kamilem, a komentować i oceniać w tym przypadku powinien klub a nie wszyscy którym się nudzi w domu.
dostałem od klubu termin na zwrócenie kasy i jego się będę trzymał, nie mam zamiaru wysłuchiwać kolejnych idiotycznych tekstów kto by co zrobił jakby jemu tak się zdarzyło bo tak naprawdę to wszyscy są mocni w gębie i tyle.
jak komuś nie podoba się moje tłumaczenie to niech po prostu nie czyta tematu bo nikt go do tego nie zmusza, wytłmaczyłem się zgodnie z prawdą innego tłumaczenia nie mam |
ja nie tylko w gębie jestem mocny
korzuch - 2007-11-09, 13:29
Shreku wierze Ci
MAJSU - 2007-11-09, 13:38
Na usta samo mi się ciśnie słynna maksyma wielu ludzi "W coś tam cięcie też zajęcie"
Jacek E30 - 2007-11-09, 14:36
Z GASPREM zgadzam się w 100 % Zresztą nie jestem taki, że: "jak biją mojego kolegę to ja stoje i się patrze jak sroka w gnat..."
David - 2007-11-09, 17:44
...jak tak to czytam, to mam {biiiiiiiiip} niesmak... jak bym byl na twoim miejscu brain to chyba bym sie pod ziemie zapadl. Przeciez to nie Ty robisz komukolwiek grzecznosc ze zwrocisz kase- to powinien byc dla Ciebie priorytet.Powinienes {biiiiiiiip}wszystkim i najpierw oddac pieniadze a potem zajmowac sie innymi sprawami, grzebaniem przy autach itd...najpierw oddaje sie dlugi a potem jak sie ma swoje (a nie cudze) pieniadze to sie kupuje auta, felgi i inne zabawki...TYLE Z MOJEJ STRONY
P.s Temat jest na ogolnym, wiec jest to sprawa kazdego forumowicza
kamil.k - 2007-11-09, 18:29
Lord Lukasz, podchodza spokojnie do sprawy bo to tylko marne 165zl i bez nich na pewno sobie poradze
tez jestem zarobiony i nie mam czasu na jezdzenie do krakowa po pieniadze chociaz sasiad policjant bardzo chciał ...
szkoda ze klub mnie nie poinformowal do kiedy ci wystawiłi termin płatnosci
a ty brain69 nie zgrywaj szczerego biznesmana . juz jeden termin ustaliłes sam i guzik z tego wyszlo.robisz z siebie wielka oferme i sierote ktora nie radzi sobie w zyciu
dopisz sobie jeszcze jedno auto w podpisie łub załóż temat to moze bedziesz jeszcze bardziej wiarygodny dla klubu bo nie dla mnie oczywiscie
kafarek - 2007-11-09, 18:38
kamil.k napisał/a: | szkoda ze klub mnie nie poinformowal do kiedy ci wystawiłi termin płatnosci |
A to Ty masz problem z Klubem, czy z Brainem? Klub nie ma długów finansowych wobec Ciebie i nie musi Ci nic oddawać. Niepotrzebnie mieszasz w to Klub. Faktycznie w całej sprawie Beemka (jak zwykle) dostaje po , choć nie ma z tym nic wspólnego. A fakt wystawienia terminu, jest datą do kiedy Klub kredytuje zaufanie w tej sprawie do Braina.
Nie popieram zachowania Braina tak samo jak Ty, ale oddzielam od tego Klub.
Bagor - 2007-11-09, 20:20
kafarek napisał/a: | Niepotrzebnie mieszasz w to Klub. |
Kamil nie miesza w to Klubu, bo Klub sam się wmieszał w tę sprawę. Brain69 się do tego przyznał tą wypowiedzią:
brain69 napisał/a: | dostałem od klubu termin na zwrócenie kasy i jego się będę trzymał |
Skoro dostał termin od Klubu, to logicznym jest, że Klub się w to wmieszał. Aczkolwiek Brain69 powinien sam znać termin, a nie ktoś mu go ustala. To wynika z normalnej ludzkiej uczciwości, poczucia obowiązku, choć jak widać niektórym tego brak. Gdyby nie było Klubu, to kto ustanowiłby mu termin? Zaiste żałosne.
Przez takie osoby cierpi całe forum, bo łatki łatwo się przylepiają, gorzej je odkleić. Dla postronnych osób Członek Klubu automatycznie kojarzy się z Klubem.
kafarek - 2007-11-09, 20:28
Bagor napisał/a: | Kamil nie miesza w to Klubu, bo Klub sam się wmieszał w tę sprawę. Brain69 się do tego przyznał tą wypowiedzią: |
Masz rację, chodziło mi raczej o to, że Klub nie musi informować Kamila że poczynił coś w tym kierunku. Fakt, że smród o którym wspomniał Korzuch jest ostry i My jako klub nie chcemy brać za to odpowiedzialności. Innymi słowy nie chcemy mieć w szeregach niesłownych ludzi i być przez to kojarzeni z przekrętami. Stąd ultimatum dla Braina.
yoshi - 2007-11-09, 23:17
a ja mam pomysł jak brain69, może zdobyć te 165zł wystarczy jak by mi sprzedał coś o co go proszę od paru tygodni będzie nawet więcej
duchX - 2007-11-10, 01:03
Kto by pomyslal nie dawno dostawalem pouczenia jak sie powinienam zachowywac na forum ,,,,, a tu takie waly sie wali miedzy znajomymi nieladnie, zarabiam tyle ze jak by o mnie chodzilo zakonczyl bym sprawe na poinformowaniu odp. ludzi i urzedow ale ..... patrzac ile zarabia moja mama to nawet 165 pln to bardzo duzo pieniedzy !!
Ostry - 2007-11-10, 01:06
Ten temat to sie juz powoli robi jak brazylijski tasiemiec...albo gorzej... "Moda na sukces"
Odcinek numer 15 milionow 692 tysiace 358...
P.S. "...SILENCE!!!!! I'II KILL YOU!!!!!..."
nokerman - 2007-11-10, 03:53
OK to ja wyłączam Telewizor [II]
Guta - 2007-11-15, 00:42
Witam
Taki Dawidek wystawił komentarz napisał/a: | "towar zaginął na poczcie, pieniądze oddałem starałem się załagodzić sytuacje jednak widzę że mam do czynienia z awanturnikiem, który za wszelką cenę chce pokazać jaka krzywda mu się stała. to ja jestem stratny NEGATYW ZA GŁUPOTĘ!!!"
|
Jak na priva mnie przepraszał to nic nie pisał że jestem awanturnik i że jest w plecy na tym interesie,że paczka zaginęła,a tu takie kwiatki wyszły.
Dawidku dlaczego nie poinformowałeś mnie w czasie tych 3 miesięcy o tym że paczka zaginęła,że w plecy idziesz,jak bym to wiedział wystawił bym Ci skarbie inny komentarz.
Pamiętaj:dialog między ludzki to podstawa aby uniknąć nieporozumień
A mój komentarz,negatywny oczywiście, nie jest przejawem jakiejś szczególnej niechęci do Ciebie Dawidku,po prostu komentuję każdą transakcję,a ta nasza niedoszła to negatyw jak się patrzy.
P.S. Strasznie nie podoba mi się ton Twojego komentarza,jak tylko wyleczę anginę wprowadzę się w stan rachunku sumienia i być może,nie obiecuję Ci na 100%,przeproszę Cię za wszelkie straty finansowe,moralne i inne abyś nie czuł się pokrzywdzony.
Oczywiście pisemnie Panie DVD_BOSE Zabrakło Mi 28groszy Alpina Full Wypas Tuning
Zeby nie było to mój komentarz:
Nigdy nie otrzymałem zakupionego towaru.Pieniądze odzyskałem po przeszło 3miesiącach,po zgłoszeniu na Policje i w klubie tego pana.
Z całkowitym brakiem szacunku
Grzegorz Gurdziel
Piotrek - 2007-11-15, 02:07
Brain .... ale narobiłeś smrodu... Wstyd...
A wydawało mi się że jesteś poważny gość ...
kamil.k - 2007-11-15, 07:26
ja chciałem dodac ze juz ( po 2 miesiacach bo 18.09.2007 zrobiłem wpłate) otrzymalem swoje pieniadze
ale niestety komentarza brak
korzuch - 2007-11-15, 10:19
qrde kabaret jednak dalej trwa
Bajka - 2007-11-15, 10:24
...raczej tragikomedia....
nokerman - 2007-11-15, 10:47
okey to teraz jużchyba wszyscy sie wyżalili
i mała dugresja do kol Guta,
Guta napisał/a: | i w klubie tego pana |
to nie jest klub tego Pana, tylko ten Pan jest w klubie.
|
|